Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Va pup fetelor, ma bucur ca sunteti bine si bebeii vostrii la fel. Eu am fost putin plecata, sunt cam in urma cu cititul, doar ce am apucat sa citesc asa, pe sarite, sa vad cum mai sunteti dar sper sa reusesc sa recuperez. La eco nu am ajuns saptamana asta, sper totusi sa ajung saptamana viitoare si am sa pun si pozici cred.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 87
| Nu prea stiu exact cat e bine si cat nu e bine sa fie translucenta,ca am vazut ca vorbiti despre asta...am citit doar ceva pe net ca e bi e daca este intre 0.5 si 2mm Dana,tu ce stii?? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| raluca_elena wrote:Nu prea stiu exact cat e bine si cat nu e bine sa fie translucenta,ca am vazut ca vorbiti despre asta...am citit doar ceva pe net ca e bi e daca este intre 0.5 si 2mm Da intr-adevar asa trebuie sa fie masuratorile...Sa dea Domnul si la tine sa ai masuratori bune CU curaj, detasare....si liniste interioara..face bine! |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Rox, sa ai gura aurita si sa fie o printesa. In prima poza eu cred ca se vede un degetel de la picioare, pentru ca e cam mare sa fie un organ genital, sincer. |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea felicitari pentru buburuza , se pare ca si a ta este mai mare ...dupa masuratori si a mea ar avea 13 saptamani si 2 zile, insa nu modific tiketul, il las la 12 saptamani..imi spunea doctora ca masuratorile mai difera pana prin trimestrul 2 ( 22 saptamani0 cand se poate masura mai bine
|
|

| Andreea ..scuza-ma poate ca n-am gasit eu...sa citesc! Masuratorile pt osul nazal...ti le-a facut?? si cate sapt zice ca ai in realitate, dupa masuratori??? Si de ce s-a exprimat doctora ca are capul flectat??? |
|

| Nanny wrote:Andreea ..scuza-ma poate ca n-am gasit eu...sa citesc! Masuratorile pt osul nazal...ti le-a facut?? si cate sapt zice ca ai in realitate, dupa masuratori??? Si de ce s-a exprimat doctora ca are capul flectat??? Pe foaia aia daca te uiti cu atentie, am masuratori pentru lungime cranio-caudala, dimensiunea biparietala si translucenta nucala. Si scrie, tot acolo, ca dupa biometrie, sarcina este de 13 saptamani. Eu nu am mai scris in mesaj ca sa nu plictisesc, ca sunt multe numere si masuratori. Iar cu capul, intr-adevar, l-am vazut si noi ca era lasat un pic intr-o parte (nu stiu daca spre stanga sau dreapta). Pe mine nu m-au interesat prea mult masuratorile. Mi-a zis ca e bine si ca s-a dezvoltat frumos, deci pentru noi a fost de ajuns.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Hop si eu ma primiti? |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| alinaa86 wrote:Hop si eu  ma primiti?
Cu bratele deschise scumpa, bine ai venit |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Alina acum vin de la cititul aspiricilor!!! Felicitari cele doua liniute!!! Cel mai frumos moment!! Unic! Traiesc alaturi de tine! Bravooo!! Planuri? Beta Hcg sau direct programare la medic? Pupici |
|

| alinaa86 wrote:Hop si eu  ma primiti? Pe bune???? Super tare!!!!! De-abia asteptam sa mai prindem niste aspirici pe aici!!! |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
Bine ai venitttttttttttttttttttttttttt yuhuuuuu haideti aspirici :D cu curajjjjjjjjjjjjjjj :026: |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Va multumesc fetelor.Aici nu stiu unde sa merg pt beta, cred ca imi face direct la doctor. Cred ca joi o sa merg la medic, sper sa fie totul ok. Va pup
Edit am atasat si pt voi alinaa86 attached the following image(s):
![20140410_182938[2].jpg](/i.ashx?a=81515)
|
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
OOOOOOOOOOOO! Lume noua !!! Felicitari! Baga o poza cu testul sa vada si ocusorii nostri minunica! |
|

| Inca o data Alina!! BRAVOOOOOOOOO!
|
|
|