Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
poi si noi care am pariat ca e fetita ce primim,si de la cine???????????? hainoroc
SmileyC
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/9/2014
La mine presimt baietel. La voi nu ma pronunt. Recunosc ca prin magazine ma atrag mai mult hainele de fetite, dar sunt 95% convinsa ca e baiat.
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:47 PM
Nivel

primul e baiat,daca al doilea va fi tot baiat o sa il fac si pe al treilea,macar sa fiu soacra cu trei nurori hohot hohot hohot
capsunica
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
simona83 wrote:
Va pup, dragele mele!

Raluca, Andreea, multa bafta azi la doctor... sa veniti doar cu vesti buneCheek Kiss Cheek Kiss grup

Capsu, dar crema aia o fi buna in sarcina? Nu toate remediile externe se pot aplica si in sarcina. De afectat bebe, nu cred sa fie cazul. Dar sa dai fuguta la medic cum ajungi in tara si sa tratezi. Si chiar si asa, monitorizeaza-ti starea sa nu intervina dureri, modificari de secretie (culoare galbena,verzuie), activitate redusa a lui bebe. Daca simti ceva sa te ingrijoreze, dai o fuga acolo sa te vada cineva. Ma bucur ca e bebi activ. Tati a putut sa il simta pana acum? Te pupam si noiDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Noi azi avem 22 sa saptamani!!!flowers flowers flowers floare3 floare3 floare3
Desi e o zi urata si ploiasa (o fi soare dar nu-l va io :))))), in sufletelul meu e soare si zboara fluturasi, copacii sunt in floare si sunt multe curcubeesunny sunny sunny Mai avem 2 saptamani pana ne revedem, pisicuta mica, balerina mea dulce. Iubesc fiecare miscare, fiecare rotire (avem parte de multe piruete) si sunt extrem de fericita ca sunt mamica tathankyou

Simonica :D paii eu cred ca da .. cel putin s-au calmat apele :X ma tot dau cu crema :P si normal ca merg la control cum ajung in tara :* totul e sub control multumesc ca mi-ai raspuns coeur coeur coeur iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou topai topai topai
Tati nu a simtit inca pe burtica ...:P azi dimineata am simtit ceva pe burti cand m-am intins ca am adormit cu mainile pe burticacoeur coeur da mi ciuda ca nu pot sa imi amintesc bine ca eram in staare de aia de sommnnn.... dar oricum am fost fericita :X si asa bine am adormit la loc .. nu stiu daca bebe a fost :D dar altceva nu are ce sa fie :D :D sa simt asacoeur coeur coeur coeur coeur majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta Sunt foarte fericita ... am avut un vis urat ... foarte urat dar gata .. in realitate totul e bine si asta e tot ce conteaza coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
capsunica
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
SmileyC wrote:
La mine presimt baietel. La voi nu ma pronunt. Recunosc ca prin magazine ma atrag mai mult hainele de fetite, dar sunt 95% convinsa ca e baiat.

Smiley asa eram si eu hainoroc si asa a fosttt coeur
emanicole
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
dana_h wrote:
poi si noi care am pariat ca e fetita ce primim,si de la cine???????????? hainoroc

tie iti trimit eu ceva frumos de baietel Haha Hilar
A mai zis careva fetita? Hilar dar nu acum dupa eco cum s-a sucit CapsuHaha Haha
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 3:59 PM
Nivel

daca e fetita scapi usor ca suntem putine,daca e baiat e cheltuiala mai mare Big Laugh
mie nu trebuie sa-mi dai nimic acum,trimiti totul o data cu zestrea hohot
emanicole
Scris: Thursday, April 10, 2014 4:04 PM
Nivel

dana_h wrote:
daca e fetita scapi usor ca suntem putine,daca e baiat e cheltuiala mai mare Big Laugh
mie nu trebuie sa-mi dai nimic acum,trimiti totul o data cu zestrea hohot

Haha Haha Haha Haha. Ce sa fac daca e baietel ...asta este, dau de baut, cumpar caciulite, cumparam botosei Hilar Hilar
Tie vreau sa-ti trimit ceva oricum, nu il ai pe ginerele meu? sa stie ca a avut un costumas frumos de la soacra Haha Haha. Cu tot cu zestre Haha Haha
emanicole
Scris: Thursday, April 10, 2014 5:17 PM
Nivel

capsunica wrote:

Ema iloveyou coeur pe tine si fetita taaaaaaaaaaaaaaaaa

iloveyou too, si pe putzica micaHilar
Andreea.A
Scris: Thursday, April 10, 2014 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Gata, fetelor, am ajuns acasa. Totul e bine, bebe e bine dezvoltat, am vazut manute, piciorute, degetele, nasuc, ochisori. Problema a fost ca bubu statea cu spatele, s-a chinuit un pic doamna doctor sa ni-l arate. Cu fata, statea ca un boxeur, zice sotul (eu cred ca l-a deranjat sonda, ca mi-a facut intai endo si pe urma abdominala). Insa nu scap de ce am fost sigura ca scap: dublu test. Maine dimineata la prima ora ma duc sa-mi recolteze. Nu stiu exact de ce m-a pus sa-l fac (de obicei, ea recomanda, dar nu obliga, la mine a fost invers). Ce m-a ingrijorat un pic a fost ca mi-a zis ca sta cu capusorul un pic flectat. De fapt, m-a speriat mai mult tonul, ca s-a schimbat. Ea oricum e super calma si dulce. Coloana e ok, dezvoltata cum trebuie si unde trebuie cap-coada. Si, avem 6.48 cm, undeva la 3 saptamani dupa biometrie.
Soacra mea tot zice ca vede ceva intre piciorute, dar eu zic ca sunt degetelele de la cum tine el piciorutele.
Nu ne-a zis de cate batai are inimioara, dar noi suntem multumiti ca e bine. Aaaa, in ultima poza arata ca un gandac alien Crazy Crazy Crazy Crazy .

Andreea.A attached the following image(s):
scan0009.jpgscan0010.jpgscan0011.jpg

dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 5:52 PM
Nivel

felicitari andreea,bebe e bine computerlove
de translucenta ce a zis?cam toti doctorii dau dublu test de facut,asa ca stai linistita Cheek Kiss
Andreea.A
Scris: Thursday, April 10, 2014 6:04 PM
Nivel

dana_h wrote:
felicitari andreea,bebe e bine computerlove
de translucenta ce a zis?cam toti doctorii dau dublu test de facut,asa ca stai linistita Cheek Kiss

Te referi la translucenta nucala? E de 1,25 mm. Uite, ca a mea nu e asa, ea doar iti zice si tu faci cum vrei (am multe prietene insarcinate care tot la ea merg si pe nici una nu a pus-o sa faca).
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 6:13 PM
Nivel

la noi translucenta a fost 0.90 mm la 12 sapt si 1 zi,asa ca la tine e foarte bine nu ai de ce sa iti faci griji Cheek Kiss
Andreea.A
Scris: Thursday, April 10, 2014 6:15 PM
Nivel

dana_h wrote:
la noi translucenta a fost 0.90 mm la 12 sapt si 1 zi,asa ca la tine e foarte bine nu ai de ce sa iti faci griji Cheek Kiss

Nu imi fac griji cine stie ce, daca ar fi fost o problema mi-ar fi zis doctorita, fara discutii. Doar ca nu m-am simtit eu asa bine cand a zis treaba aia si tonul a fost ciudat. Eu tot v-am zis ca bubu meu e bine si sanatos, mi-a si dat de inteles de atatea ori (si inca ma mai chinuie un pic Lol Lol Lol ).
Roxanine
Scris: Thursday, April 10, 2014 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Andreea ce poze frumoase! Eu zic ca e o Ea! Chiar ca parca s-ar vedea o pruna mica in prima poza de la ecografie. dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.