Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| la mine e invers,chiar nu o intereseaza Rox ca eu sunt gravi si ca totusi trebuie sa aiba o altfel de altitudine.in fine nici nu imi mai pasa.eu sunt happy ca duminica vine mama mea in tara si o sa ma bucur 2 luni de ea maxim Ema nu ne mai tine pe jar multumim de urari burtici si sa dea dumnezeul la toate o sarcina usoara si sa ne bucuram de bebei nostrii |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Fetelor am ajuns si eu acasa Bebe e foarte bine, jucaus din cale afara, abia statea o secunda nemiscat . Lui tati i-au dat 2-3 lacrimi Dupa masuratori bebe e mai mare cu 1 saptamana, avem aproape 7 cm din cap pana la fundulet, intre picioruse nu s-a vazut nimic, doar o umflatura care poate deveni cuculet sau pasarica( asa ne-a spus doctora ). 171bpm. Translucenta nucala 1.8, avea un nasuc asa in vant .Si avem 65 de grame ...ohhh... Sunt super happy va atasez poze cu puiul de om si cu analiza
all emanicole attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 87
| Felicitari ema pentru vestile super si pt bebe jucaus....sunt super pozele.sarcina usoara in contonuare Stiti vreuna ceva de factorul v leiden??? Mi-am fct analizele de trombofilie si mi-a iesit ceva suspect aici.... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Girls, nu am mai fost activa in ultima saptamana, v-am citit gandurile, preocuparile si bucuriile, eu sunt un pic panicata si cu moralul un pic la piciorul broastei Luni, cand am implinit 12 saptamani am avut iar o scurgere maronie, izolata, numai dimineata si in timpul zilei pe hartie mici formatiuni colorate. Marti, la fel usoare scurgeri colorate, iar azi dimineata la prima ora pe hartie un cheguletz maroniu si iar la fiecare mers la baie usoaaaara colorare a hartiei. Asa ma supara, de nu mai pot... Tratamentul cu arefam l-am tinut incontinuu, 2 pe zi, uneori si doar unul seara. Dureri nu am decat mici intepaturi. Mi-e frica tare si ma simt tare pleostita. Numai marti m-am putut programa la medic, pana atunci ii dam inainte cu stresul la fiecare pipi. Ema asteptam vesti bune de la tine. Dana curaj si totul va fi minunat cand o sa iti vezi puiul sanatos si mancacios, o sa uiti, cu siguranta, de toate "rautacismele", Doamne ajuta! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Felicitari Ema, e superb puiul tau si voinic, ne place nasucul lui in vant Va fi ambitios/oasa, va sti sa-si atinga scopurile in viata si sa atraga atentia in favoarea lui/ei. |
|

| Simona Sym wrote:Girls, nu am mai fost activa in ultima saptamana, v-am citit gandurile, preocuparile si bucuriile, eu sunt un pic panicata si cu moralul un pic la piciorul broastei Luni, cand am implinit 12 saptamani am avut iar o scurgere maronie, izolata, numai dimineata si in timpul zilei pe hartie mici formatiuni colorate. Marti, la fel usoare scurgeri colorate, iar azi dimineata la prima ora pe hartie un cheguletz maroniu  si iar la fiecare mers la baie usoaaaara colorare a hartiei. Asa ma supara, de nu mai pot... Tratamentul cu arefam l-am tinut incontinuu, 2 pe zi, uneori si doar unul seara. Dureri nu am decat mici intepaturi. Mi-e frica tare si ma simt tare pleostita. Numai marti m-am putut programa la medic, pana atunci ii dam inainte cu stresul la fiecare pipi. [
Ai vorbit cu medicul despre aceste scurgeri care se repeta? poate ar fi cazul la 3 arefam pe zi . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Eu ma enervez la munca si am inceput si eu cu contractiile... Inca putin si arunc laptopul pe geam!!
Ema, scumpa, hai cu pozica si vestile bune! Am nevoie de ceva pozitiv
edit: s-au incarcat si pozele...
Felicitari, Ema!!! |
|

| Ema felicitari pt buburuza,sa creasca mare si sanatoasa(eu inca zic ca e fetita) simona Sym de ce nu mergi totusi la spital,ii explicasi dr tau tot ce se intampla?ti-a dat tratament ceva? |
|

| Multumesc fetelor,
Si eu zic tot fetita inca |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Ema, felicitari pentru bebe minunat! |
|

| raluca_elena wrote:Felicitari ema pentru vestile super si pt bebe jucaus....sunt super pozele.sarcina usoara in contonuare Stiti vreuna ceva de factorul v leiden??? Mi-am fct analizele de trombofilie si mi-a iesit ceva suspect aici.... smiley stie cel mai bine sa iti spuna,ea are factorul v leiden.oricum e o mutatie la trombofilie |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Raluca Elena!!!!!! Eu am V leiden heterozigot. Ce ti-a iesit? Putem discuta in privat ca sa nu le plictisim pe fete!
Felicitari, Ema draga pentru un pui mare si sanatos! |
|

| Fete dragi Multumesc Dana la multi ani lui putzi mic
|
|

| fetele puteti discuta si aici,nu deranjeaza cu nimic,dimpotriva poate mai intra si alte fete cu problema asta si le e de folos. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 87
| Smiley am facut profilul de trombofile si azi mi-a venit rezultatul,o sa il atasez... Se manifesta on vreun fel,faci tratament???
E prea mare poza care o am in tel si nu mai ies din camera ca sotul a adormit si nu vreau sa il trezesc...mi-a iesit proteina s sub limita dar scrie pe analiza ca e normal pentru sarcina si dupa la APCR mi-a iesit mai mic decat intervalul de referinta si la observatii scrie ca recomanda factorul v leiden |
|
|