Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simona83
Scris: Tuesday, April 8, 2014 8:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
lala_aurelia wrote:
Fetelor, ia spuneti-mi voi, asa ca intre burtici, ce metode de indepartare a parului folositi in sarcina?
Am inteles ca nu este recomandata epilarea cu ceara, dar innebunesc cand vad radacini negre ( sunt bruneta si paroasa). Plus ca imi creste parul intr-o veselie!! Trebuie sa ma pensez la 5 zile ca altfel arat ca muma padurii!!Hilar Hilar

Eu am mers pe ceara si voi merge in continuare arata timp cat imi permite medicul...
Am si noroc ca imi creste cam la 5 sapt, asta de cand sunt graviduta. Motivul pt care se da interdictie este ca durerile pot provoca contractii. Eu am o comseticiana super ok si nu pot sa zic ca ma doare deloc.

Cu poftele, eu am nimic cu saratul sau acrul. As manca orez fiert, paste si multe legume si fructe. Cu supele/ciorbele nu ma deranjeaza dar nici nu poftesc la ele. Carnea sa nu o vad...
Andreea.A
Scris: Tuesday, April 8, 2014 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
lala_aurelia wrote:
Fetelor, ia spuneti-mi voi, asa ca intre burtici, ce metode de indepartare a parului folositi in sarcina?
Am inteles ca nu este recomandata epilarea cu ceara, dar innebunesc cand vad radacini negre ( sunt bruneta si paroasa). Plus ca imi creste parul intr-o veselie!! Trebuie sa ma pensez la 5 zile ca altfel arat ca muma padurii!!Hilar Hilar

Lala, poti sa razi de mine, dar eu nu m-am mai epilat de doua luni...dar maine...MAINE E ZIUA MEA DE BEAUTY TIME!!! De-abia astept!! Si vineri ma duc sa ma tund, ca imi e din ce in ce mai greu sa imi ingrijesc parul.
dana_h
Scris: Tuesday, April 8, 2014 10:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
buna burtici.eu am ajuns acasa,sunt bine,bb e super bine.va multumesc pt gandurile voastre.Cheek Kiss
noi azi,zi albastra.toata ziua greturi si varsaturi,grave.sper sa fie maine mai bine
iloveyou
capsunica
Scris: Tuesday, April 8, 2014 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
dana_h wrote:
buna burtici.eu am ajuns acasa,sunt bine,bb e super bine.va multumesc pt gandurile voastre.Cheek Kiss
noi azi,zi albastra.toata ziua greturi si varsaturi,grave.sper sa fie maine mai bine
iloveyou

Ne bucuram pentru tine burticuto computerlove hearts iloveyou topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai topai
Roxanine
Scris: Tuesday, April 8, 2014 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Dana, ne bucuram ca sunteti bine si ca a-ti ajuns acasa!!! Foarte binee... topai iloveyou
Noapte buna burtici mari si mici coeur
emanicole
Scris: Wednesday, April 9, 2014 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Neata fetelorCheek Kiss

Multumim de sustinere tuturor, nu mai am rabdare m-am trezit cu noaptea-n capLol
Dana ma bucur tare mult ca sunteti bineiloveyou
Simo prea multi baietei asa-i?? Ii trebuie un ajutor gogosicii tale ca a ramas singurica burtica faca cuchohot iloveyou
Andreea scumpa la vedere mai estiiloveyou
Lala baietel sa fie daca asta simtiiloveyou . Eu nu mananc carne, sa n-o vad, mananc doar salata si fructe( special capsu si struguri)
Pupici tuturorpupici
dana_h
Scris: Wednesday, April 9, 2014 8:54 AM
Nivel

neata burtici,azi dimi m-am trezit din nou pozitiva.hai sa va explic prin ce am trecut in ultimele 4 zile ca sa nu faceti ca mine.duminica pe la 14 m-am trezit cu burtica piatra si parca ma stangea plus dureri de spate.eram la tara,am mers la un spital din apropiere,iminenta de avort.imi facuse tampitul ala examen pe masa la contractii!!!!!mi-a dat internare acolo,am refuzat si am sunat medicul meu imediat.mi-a zis sa ma linistesc ca daca nu pierd sange sau lichid colol e inca inchis(si asa era),sa iau imediat arefam si daca nu trece fuguta la spital.bineinteles am plecat imediat la craiova si a doua zi eram la urgente din nou cu contractii dureroase si durere de spate.mai era si ziua mondiala a sanatatii,dr meu si-a cerut scuze ca nu poate veni dar era plecat din oras.a lasat instructiuni prin tel la altcineva si totul incet incet s-a rezolvat.sa va spun cauza acestor contractii:pe sistem nervos.au avut loc niste discutii intre barbata-miu si maica-sa si ea ca sa se 'razbune' m-a atacat pe mine.eu mai emotiva din fire imediat m-am simtit nasol,mai ales ca nici la masa nu am putut sta din cauza ca bombonea pe acolo.am inceput sa ma supar si uite asa fara sa imi dau seama imi faceam rau tot mie.in 4 zile doamna nu m-a intrebat nici macar odata d c ma simt rau,sau cum imi mai e,cum e bebe,nimic.
oricum,nu lasati nimic sa va supere,tratati cu indiferenta toate persoanele si comentariile negative si ganditi-va doar la voi si bebelusi vostri.faceti doar ce va place,papati doar ce va place pt ca dezvoltarea lui bebe tine de gandirea pozitiva a nostra,de starea de bine pe care o avem.
Ema la cat e marea intalnire? DistanceKiss
iloveyou
emanicole
Scris: Wednesday, April 9, 2014 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
off Danuto bine ca este totul in regula acumcomputerlove . Nu mai pune nimic la suflet ca puiutul asta este cel mai important pentru tine. Il meritiiloveyou
Eu am marea intalnire la 13.20...dar ma pregatesc sa plec de pe acum, mai vreau sa trec si pe la doctora de familie si la clinica unde am facut analizele sa iau rezultatele in original, si apoi cu emotii sa ajung la eco Hilar Hilar Hilar Hilar Hilar
Eileen
Scris: Wednesday, April 9, 2014 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Dana , ce rau imi pare sa aud asemenea povestiri , e bine ca ai invatat ceva din asta si totul e bine coeur coeur
Ema te cred ca ai emotii , sa fii sanatoasa , nu conteaza ce o sa aiba fasolica acolo jos Blushing
Burticute aveti grija de voi coeur coeur
lala_aurelia
Scris: Wednesday, April 9, 2014 11:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Danuta nu mai pune totul la suflet. Ai grija de tine si de bebe ca sunteti cei mai importanti! Ma bucur ca esti bine si bebe la fel si asa sa fiti si de acum incolo!

Eu ce sa zic de soacra-mea? Cand am mers cu sotul sa anuntam ca o sa aiba un nepotel ( abia facusem testul) era beata si m-a intrebat daca o sa fie baiat sau fata....si apoi mi-a zis ca se bucura ca o sa avem un bebe ca il ducem la ea sa-l creasca si poate sa iasa la pensie....
Plus ca fratele mijlociu al sotului a vrut sa faca o gluma ( referitor la faptul ca sotul meu e plecat in timpul saptamanii in delegatie) si m-a intrebat cine e tatal NuImiPasa
Comentariile nu-si au rostul, eu pur si simplu am ignorat toate astea si asa o sa fac si de acum incolo.

Ema abia astept scumpo sa ne dai vesti! Poate o sa ai noroc si o sa se vada ce este!

Andreea nu am de ce sa rad de tine pentru ca eu aplic metoda. Doctorul a zis fara sex 10 zile si ca sa-l tin departe pe sot ( saracul dupa ce ca ne vedem doar in weekend nici atunci nu are voie) si sa nu cad in tentatii nu m-am ras / epilat. Acum sunt o parosenie de ma ciupesc si pantalonii de pe mine Haha Haha
As mai merge si eu la epilat cu ceara - dar adevarul este ca pentru mine este putin dureros ca sunt bruneta si am niste radaciniichitara chitara chitara. Dar nu cred ca ar declansa contractii sau i-ar face rau fasolicii! Ma mai gandesc, eventual pot sa fac test acasa cu benzi cu ceara rece....

Va pupicesc pe toate!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
dana_h
Scris: Wednesday, April 9, 2014 12:08 PM
Nivel

Lala eu am inceput sa le dau ignore si o sa continui cu toate persoanele acre si care ma indispun box2
azi bebe meu boy face 15 saptamani sarbatoare sarbatoare sarbatoare flowers flowers flowers flowers la multe saptamani pui drag,sa cresti mare si sanatos,mami si tati te iubesc enorm de mult si abia asteptam sa vi in vietile noastre.mami iti promite solemn ca nu o sa mai lase pe nimeni sa ne deranjeze si sa ne faca sa ne simtim rau,o saa fac tot posibilul sa cresti frumos si vei fi centrul universului meu floare3 floare3 floare3
elala
Scris: Wednesday, April 9, 2014 1:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Dana, la multi ani bebelui tau!!!dance dance Sarcina usoara iti doresc si la termen, un bebe sanatos si mancacios!DistanceKiss Ma bucur ca sunteti bine.newclap newclap newclap

Ema, asteptam vesti.DistanceKiss
Andreea.A
Scris: Wednesday, April 9, 2014 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
lala_aurelia wrote:
Danuta nu mai pune totul la suflet. Ai grija de tine si de bebe ca sunteti cei mai importanti! Ma bucur ca esti bine si bebe la fel si asa sa fiti si de acum incolo!

Eu ce sa zic de soacra-mea? Cand am mers cu sotul sa anuntam ca o sa aiba un nepotel ( abia facusem testul) era beata si m-a intrebat daca o sa fie baiat sau fata....si apoi mi-a zis ca se bucura ca o sa avem un bebe ca il ducem la ea sa-l creasca si poate sa iasa la pensie....
Plus ca fratele mijlociu al sotului a vrut sa faca o gluma ( referitor la faptul ca sotul meu e plecat in timpul saptamanii in delegatie) si m-a intrebat cine e tatal NuImiPasa
Comentariile nu-si au rostul, eu pur si simplu am ignorat toate astea si asa o sa fac si de acum incolo.

Ema abia astept scumpo sa ne dai vesti! Poate o sa ai noroc si o sa se vada ce este!

Andreea nu am de ce sa rad de tine pentru ca eu aplic metoda. Doctorul a zis fara sex 10 zile si ca sa-l tin departe pe sot ( saracul dupa ce ca ne vedem doar in weekend nici atunci nu are voie) si sa nu cad in tentatii nu m-am ras / epilat. Acum sunt o parosenie de ma ciupesc si pantalonii de pe mine Haha Haha
As mai merge si eu la epilat cu ceara - dar adevarul este ca pentru mine este putin dureros ca sunt bruneta si am niste radaciniichitara chitara chitara. Dar nu cred ca ar declansa contractii sau i-ar face rau fasolicii! Ma mai gandesc, eventual pot sa fac test acasa cu benzi cu ceara rece....

Va pupicesc pe toate!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Lala, eu iti tin la distanta pe sot de aproape o luna (cu greturile non-stop si vomatul, cine mai avea chef de ceva bun?!?). Dar acum ca s-au mai calmat (a ramas doar un gust acru, care se intensifica dupa ce mananc) se schimba situatia. Azi e "ME DAY"!! Am reusit pana acum sa ma epilez si sa imi fac manichiura si pedichiura si ma simt exceptional. Mai tarziu imi fac un gomaj si imi pun o mascuta, iar pe seara se lasa cu "chiuiala".
Voiam sa va intreb in legatura cu epilatul folosind epilatorul, e un pic cam dureros, dar suportam, nu? Sau renuntam la el si ne intoarceam la lama? Si cu statul cu picioarele in lighenasul cu apa mai firbinte, pentru pedichiura cum e? Ca oricum apa aia se raceste repede.
Ema, am fost busy bee, ca mi-am revenit din greturi si m-am apucat cu soacra si sotul de curatenie generala, plus cumparaturi, plus pe la munca si nu am mai fost in stare nici sa imi deschid laptopul. Iti tin pumnii la eco!!! Noi maine mergem.
Roxanine
Scris: Wednesday, April 9, 2014 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Dana, la multi ani piticaniei tale! Si imi pare rau pentru cele intamplate.. Sa stii ca si eu sunt la fel de emotiva.. Ma supar din orice! Si nu e bine.. Incerc sa schimb atitudinea asta la mine cat pot. Oamenii din jur care stiu ca sunt gravi ma protejeaza maxim! Inclusiv soacra cred ca se straduieste. Te pup draga mea!
Ema honey, astept poze si detalii de fetita ta pitica!
Eu fac umpic de terapie de shopping.. Imi cumpar ceva de sarbatori

iloveyou All!
Nanny
Scris: Wednesday, April 9, 2014 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Pt toate gravidutzele blege, sensibiloase,ambitioase batz sau rasfatate...sa va intre ffffff bine in cap!!
Nu mai participati la certuri, discutii mai aprinse, evitati orice fel de conflict...la nervi stiti prea bine ca se spun si lucruri neplacute si dureroase care va afecteaza mai muuult decat credeti!!! Nu faceti altceva decat sa va tensionati involuntar toti muschii corpului, mai ales ai uterului....si de aici contractii!!! Sa ne intelegem...de acum incolo "inchideti-va urechile" si nu mai auzi nimic...Priceput???iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.