Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lala_aurelia
Scris: Monday, April 7, 2014 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Salutare burticute!!

Am fost si noi la doctor de dimineata. Nu stiu cum ne-am nimerit ca azi este 'Ziua Sanatatii' cica si era pustiu pe la spital. Cat pe-aci sa nu ma vad nici cu doctorul, noroc ca a mai avut o pacienta si a venit pentru ea.
Mi-a facut o eco pe burtica rapid in salonul de consultatii. 6 saptamani si 5 zile, DPN 27.11.2014, fasolica are 0.69cm si batea de zor o inimioara coeur Mult mai zdravan ca vineri. Nu am ascultat inimioara, ca nu ne-a pus sa o ascultam ( nu am vrut sa insist pentru ca omul era totusi in ziua lui libera). S-a uitat si pe eco pe care le aveam eu si pe Bhcg si mi-a zis ca masuratorile din prima ecografie nu sunt corecte, m-a si intrebat cine mi-a facut-o....
Mi-a zis sa continui cu utrogestanul si vitaminele, mi-a dat o lista de analize si a zis ca stam de vorba cand am analizele gata. Mi-a lasat nr lui de telefon si a zis sa-l sun orice problema am, mi-a dat numarul sa ma programez si pentru eco morfologica trim I...am impresia ca e pe locuri limitate in functie de buget pentru ca mi-a zis sa sun maine. Nu cred ca era alt motiv pentru care sa ma puna sa ma programez cu o luna inainte.

Am avut si noroc, fiind atat de liber am gasit gol si pe la laborator. M-a introdus cunostinta mea unei doamne de acolo ca s-a uitat pe lista data de doctor, a fost foarte draguta si binevoitoare si mi-a zis ca cele uzuale mi le face gratis, platesc hepatitele, lysteria si TORCHul - total: 260 lei. Bineinteles ca si eu am fost draguta cu ea floare2 Si atunci mi-a zis ca imi face mai multe decat cele recomandate de doctor ( + un calciu, o treabaras ras )
Ma asteapta maine dimineata sa-mi dea rezultatele la uzuale ( a zis ca le prelucreaza azi) si sa achit pentru torch ca altfel nu-l poate prelucra. De recoltat, mi-a recoltat pentru toate de astazi ras ras

Din cate stiu eu, complexul TORCH e mai scump, nu? La Synevo cel putin am gasit ca ma costa 340 lei.
lala_aurelia
Scris: Monday, April 7, 2014 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2014
Elala ai o burtica minunata!! La multi ani pentru bumbit Cheek Kiss
Capsu am vazut ca ai fost la cumparaturi love si chiar ma uitam zilele trecute prin raionul de bebei...ce frumos trebuie sa fie sa simti pe bebe coeur
Simonafrumos numele DistanceKiss . Noi avem dispute pe tema asta pentru ca ce imi place mie nu-i place lui. ASa ca am renuntat momentan sa ne gandim la astfel de lucruri...mai avem timp dance
ema mai ai putintel si scapi de greturi...si apoi o sa simti si tu bebelul coeur
Alina la multi ani fetitei tale, sa creasca mare si frumoasa!
danuca nu ne lasa de izbeliste, da-ne o veste! Sper ca esti bine si ca totul e ok cu bebe!! Cheek Kiss Cheek Kiss

Va pupicesc pe toate !!
capsunica
Scris: Monday, April 7, 2014 4:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
lala_aurelia wrote:
Elala ai o burtica minunata!! La multi ani pentru bumbit Cheek Kiss
Capsu am vazut ca ai fost la cumparaturi love si chiar ma uitam zilele trecute prin raionul de bebei...ce frumos trebuie sa fie sa simti pe bebe coeur
Simonafrumos numele DistanceKiss . Noi avem dispute pe tema asta pentru ca ce imi place mie nu-i place lui. ASa ca am renuntat momentan sa ne gandim la astfel de lucruri...mai avem timp dance
ema mai ai putintel si scapi de greturi...si apoi o sa simti si tu bebelul coeur
Alina la multi ani fetitei tale, sa creasca mare si frumoasa!
danuca nu ne lasa de izbeliste, da-ne o veste! Sper ca esti bine si ca totul e ok cu bebe!! Cheek Kiss Cheek Kiss

Va pupicesc pe toate !!
daaaa e un sentiment superb iloveyou coeur Fetelee :)))) am uitat sa va zic ca ieri am incercat pompa de muls laptic:)))))) sa vad cum e doare... sau ce simti :))) si surprizaaa mi-a iesit lichid teansparent :)) vai ce m-am speriat:))) nu mai fac gata :)) numai cand am lapte :))))
dana_h
Scris: Monday, April 7, 2014 5:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
buna burtici,ne cerem scuze de intarziere dar acum ne adusa sotul calc.noi suntem in spital,am contractii umpic dureroase si dureri de spate,col 37 mm inchis si avem un baietel 100% sigur asa a zis dr.
fac perfuzi trei zile cu gynipral si apoi mergem acasa.nu e nimic grav,bebe e super bine.
va Cheek Kiss si va multumim de sunstinere,chiar am nevoie,in afara de mama si sora mea,sotul,doar voi ma mai sustineti.iloveyou
elala
Scris: Monday, April 7, 2014 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
Dana, ne bucuram ca sunteti bine si tu si bebe! Pupici sa treaca durerileCheek Kiss
simona83
Scris: Monday, April 7, 2014 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
dana_h wrote:
buna burtici,ne cerem scuze de intarziere dar acum ne adusa sotul calc.noi suntem in spital,am contractii umpic dureroase si dureri de spate,col 37 mm inchis si avem un baietel 100% sigur asa a zis dr.
fac perfuzi trei zile cu gynipral si apoi mergem acasa.nu e nimic grav,bebe e super bine.
va Cheek Kiss si va multumim de sunstinere,chiar am nevoie,in afara de mama si sora mea,sotul,doar voi ma mai sustineti.iloveyou

E bine ca e colul inchis...

Felicitari si tie pt putzalau miiiiic... sa fie sanatos si sa stea cuminte acolo la cuptor!Cheek Kiss
emanicole
Scris: Monday, April 7, 2014 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
dana_h wrote:

Hei felicitari pentru putzaaaaaHilar Hilar Hilar Hilar Hilar
O sa fie bine Dana. iloveyou
Mai am si eu 1 zi si ceva de asteptare pana miercuri la 13.30 computerlove
dana_h
Scris: Monday, April 7, 2014 6:23 PM
Nivel

multumim burtici iloveyou
Ema hai cu fetita ca eu m-am tinut de cuvant cu feciorul Hilar
emanicole
Scris: Monday, April 7, 2014 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
dana_h wrote:
multumim burtici iloveyou
Ema hai cu fetita ca eu m-am tinut de cuvant cu feciorul Hilar

Sa speram Danuta. Eu cu tine si cu sefa mea suntem singurele care spunem fetita....nimeni nu mi-a mai spus..acum sper sa am feelingul bun si sa fie o floricica frumoasa cum zic Hilar Hilar
Vad ca esti parolista, incerc sa ma tin de cuvant....luna cand am spus ca sunt burtica am fost, acum spun ca este fetita...sa vedem hohot hohot
Alina Heering
Scris: Monday, April 7, 2014 7:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
Va multumesc burtici scumpe sa aveti o sarcina usoara,la termen nastere usoare,bebei sanatosi cuminti si mancaciosicoeur
Alina Heering
Scris: Monday, April 7, 2014 7:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
Dana numai tot binele din lume si insanatosire grabnica,sanatate multa
Roxanine
Scris: Monday, April 7, 2014 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Danutza, bine ca sunteti bine!!!! Super!! Ma bucur. E voinic putzalaul tau.... Love
Te pupam!SimplyLove p.s, la mine ce preziceti ca va fi?? Fetita sau baiat..,?
Nanny
Scris: Monday, April 7, 2014 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Danutza...fa-te bine rapid...si acasa cu tine!
Ema...cu zic baiat!sic
Capsunico....iti arde de prostioare hainoroc
dana_h
Scris: Monday, April 7, 2014 8:31 PM
Nivel

Rox la tine tot un putzalau prevad Hilar
deja ma simt mai bine,mai relaxata iloveyou burtici si aspirici
capsunica
Scris: Monday, April 7, 2014 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Nanny wrote:
Danutza...fa-te bine rapid...si acasa cu tine!
Ema...cu zic baiat!sic
Capsunico....iti arde de prostioare hainoroc
Eu la Rox o fetita prevad :)) daaa Nanny .. :)) da nu mai fac gata :)):*

DANA ne bucuram mult ca esti bine si tu si bebe coeur iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.