Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| feteloooorrrrrrrrrrrrrrrr sunt super fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dupa ce am inchis pagina de forum :))) dupa ce am, scris ca nu am simtit bebe :))))))))))))) l-am simtit mai tare ca niciodata :X:X:X ioiiii ce frumos a fosttttttttttttttttttttttttttt am fost super emotionataaa iupyyyyyyyyyyyyyyyy |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Eu sunt sigura ca e bine... Trebuie
Sa aveti o saptamana frumoasaaaaa simona83 attached the following image(s):

|
|

|
Si o sa il simti din ce in ce mai tare. Iar in trimestrul 3 o sa iti dea la coaste si o sa te tina treaza. Si cand se naste o sa te tine treaza. Si o sa mai creasca si o sa isi infasoare manutele grasute in jurul gatului tau si atunci o sa stii ca nu e munte sa nu il poti muta ca el sa poata dormi linstit. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Simo ce burti frumoasa ai..... E imensa! Neatza gagicutzelor. Dana, da-ne un semn.... Te pupam |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetele ce de burtici frumoase aveti ! Sa fiti sanatoase Ma bucur ca va gasesc mai optimiste Simona , tu ai talent de scriitoare mami ! Ce-mi place cand citesc ce scrii , nu mi-ar trece prin cap nici in o mie de ani asemenea lucruri frumoase cum spui tu ! Mi-a placut enorm faza cu praful de zane si cred ca ai dreptate in legatura cu Capsu' Cine imi da si mie praf de burtici sa vin mai repede aici ? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| Stai sa vezi prin luna a-7-a ce o sa-ti dea cu picioarele in burtica de o sa te trezesti din somn sa vezi atunci fericire. Pupici si sarcina usoara la toate burticile |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Neata fetelor
Vaiiii Simona ce burticaaa mareeee Capsu Dana mergi azi la spital?
Pupici tuturor |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Neata! Am revenit si noi dupa cateva zile mai aglomerate.. Astazi implinim 24 saptamani!!! Bubu e baiat mare iar mami si tati il iubesc din ce in ce mai mult! Este un scump cum da el din manute si picioruse imediat ce ma intind in pat. Burtica mi se intareste in continuare de cateva ori pe zi si inca nu mi-am dat seama daca sunt contractii sau se impinge bebe..Oricum, atata timp cat nu sunt dureroase, medicul mi-a spus sa stau linistita.. Ne-am gandit si la nume dar inca nu e batut in cuie- Eric Andrei. 24 sapt si 62 kg...6-7 kg in plus si mi se pare cam mult desi inca ma mai incap hainele de dinainte.Probabil ca si retentia de apa este mai mare si burtica voluminoasa.. Simo, ce burtica mare si frumoasa ai! Dana, sper ca esti bine si tu si bebe.Asteptam vesti! Capsu, de acum o sa il simti din ce in ce mai tare si mai des! Pupici si pentru restul burticilor!
|
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Capsunica mea ce bucurie.... Dana sper ca sunteti bine...cand poti da-ne de veste te rugam Burticilor |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| dana_h wrote:burtici eu de azidimi am contractii,se intareste burtica piatra si ma doare si spatele.luai un no spa si efect de o ora apoi iar.se intareste cateva minute apoi isi da drumul si o simt cand ma strange.am dat un email dr meu si cred ca merg la spital la craiova(am ceva de mers pana acolo ca sunt la tara).voi ati patit cu contractii din astea? dana si eu am avut dureri din astea in timpul sarcinii insotite cu durerile de spate sant absolut normale,bebe creste si o data cu bebe se mareste si uterul corpul tau exerseaza si exerseaza pana nasti cand aveam aceste contractii false mereu eram aici pe forum si va intrebam ce e si de ce? Bebica mea a facut ieri o luna si de cateva zile dormim fff bine noaptea si mai putin ziua in rest santem perfect sanatoase. va doresc la toate burticile sarcina usoara fara probleme si la termen. de diana stiti ceva? stiu ca a nascut am citit pe forum dar sant curioasa cum se simnte si daca totul e bine. va pup burtici |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Alina, la multi ani bebitei tale! Ce bine ca e cumintica! Sper si eu ca bebe sa fie mancacios si cuminte, macar noaptea sa faca nani.. Si un burtoi elala attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
|
SimonaaaCe burtiiiiiiiiii superbaaaaaaaaaaa si ce furmos mi-ai scrisssssssss ce dullllceeeeee
elala de abia astept si La multi aniiiiiiiii pentru bebe tauuu apropo ai o burtica foarte frumoasaaaaaaaaaaaaa Mon ma bucura prezenta ta la burtici si ceva imi spune ca in curand te muti aici definitiv Emanicolee multumim mult pentru urarea de la multi ani pentru putzalauuuu :D am uitat sa iti scriemmmm ... ne-am bcuurat doar esti o scumpaaaaaaaa
Elien |
|

| Elala, La multi ani lui Bubu . Sa creasca mare, sa vina la termen si sa fie cuminte si papacios!!! Ce frumos iti creste burti de la o saptamana la alta... Tare frumos si numele! Am putea sa punem toate poza in ziua aniversara sa vedem toate cum evolueaza. Mai ales ca acum am invatat sa imi fac si eu selfie :))))
Eileen, multumesc pentru complimente Noi va asteptam cu drag pe toate la noi in casuta! Nu-i asa, Mon?
Alina, sa iti traiaca gogosica! Sa fie cuminte si voi sa fiti sanatosi sa va cresteti minunile!
Si noi ne-am decis la nume... Daria Andreea. Victor a zis ca noi putem sa ii spunem Daria, dar el ii spune Andreea. Doar e numele ales de el :)))). Oscilam intre Daria si Sara, dar cand ne-a zis si medicul ca Daria e numele fetitei lui, am zis ca e predestinat :)))) |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Simo ...se iau moldoveanca (Eileen) cu olteanca (eu) de mana si trec la burticute. Superb numele ales, Simo! Ela frumoasa burtica  Capsunico imi fac practica la voi...urmeaza sa vin si eu si nu vreau sa va bombardez cu intrebari Ema stii ca , nu-i asa? |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Elala esti foarte frumoasa si burtica suberba, la multi ani pentru putza din burtica Capsu Simoniciule foarte frumos numele. Noi daca vom avea baietel o sa-l numim Denis-Stefan, iar la fetita inca nu stiu..Maria este sigur, insa Raisa-Maria, Alessia-Maria, Rebeca-Maria...nu stim inca Alina la multi ani sufletelului tau, sa creasca mare si frumoasa |
|
|