Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Saturday, April 5, 2014 12:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
simona83 wrote:
Buna dimi,
Am luat si eu legatura cu medicul meu si mi-a dat liber la gimnastica pt gravide, masaj si drenaj limfatic. Gimnastica su masajul sunt bune pt tonifierea muschilor si implicit pregatirea lor pt nastere, iar drenajul e tot un masaj care ajuta la imbunatatirea circulatiei limfatice si cica nu te mai umfli... Abia astept!Hilar

Eu iar am vomitat aseara, fara sa fi mancat carne. Oare ce se petrece????NuStiu

Bravoo Bravoo Bravoo
In legatura cu intalnirea de aseara cu albastrel, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji....poate altceva in afara de carne a inceput s-o deranjeze pe printesa ta "mofturoasa"| computerlove computerlove iloveyou
lala_aurelia
Scris: Saturday, April 5, 2014 2:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014

Buna ziua burtici!
Am venit de la curs, am papat putintel si acusi as vrea sa trag o repriza de nani sa recuperez ce-am pierdut de dimineataLol
Il aspteptam si pe tati ceva mai tarziu sa ajunga acasica SimplyLove

Roxanine wrote:
Asa este lala! Sunt convinsa ca va fi bine!! hearts Dureri ai? Ca eu am usoare crampe..

Si eu am usoare crampe si le tratez cu no-spa. Am avut niste crampe mai serioase inainte sa fac testul...era in genul celor menstruale. Stim ca sunt normale si ca trebuie sa luam no-spa ca sa relaxam uterul sa se poate intinde in voie, asa ca nu e motiv de ingrijorare AngelNot

Va Cheek Kiss Cheek Kiss pe toate si mai Cheek Kiss Cheek Kiss si burticile sa creasca mari si frumoase!!
dana_h
Scris: Saturday, April 5, 2014 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
buna fetele Cheek Kiss
si eu ma trezi de dimineata cu o greata de toata frumusetea dar vad ca mai trecu.am si un somn in mine de zile mari alcool iar nu mai am pofta de mancare,sa nu o vad.doar fructele ma atrag.ieri am mancat foarte mult,aseara am bagat doua farfuri de salata orientala si un castron de fasole verde Hilar ,azi nici nu vreau sa vad nimic uff
m-am cantarit ieri si se pare ca in 14 sapt de sarcina am luat doar 1 kg.am plecat de la 59 am ajuns la 57 din cauza greturilor si ieri aveam 58.cred ca pentru moment e bine asa coeur
Roxanine
Scris: Saturday, April 5, 2014 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
gravida Simonica ce mufturoasa fetitzuca ai! Face figuri la papa... Eu cred ca scap mai usor. Nu am greturi decat dimineata, dar f light. Oare e normal?

Dana, bine ca poti manca si fructe. Ca eu abia ieri si azi am mai ciugulit ceva. Mi-a facut mama supa de pui coeur . Eu m-am ingrasat 4 de la inceput, si am slabit 1,5 inapoi. Tu vad ca te mentii bine. O sa fi o mamica sexy
Roxanine
Scris: Saturday, April 5, 2014 8:20 PM
Nivel

Ce linistie astazi la noi in casuca, se vede ca e weekend, nu e nimeni la birou!
Eu am muncit astazi cu spor! Va pupic pi toate! Imediat mancam peste
capsunica
Scris: Saturday, April 5, 2014 11:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
Gravidutele noastre dragiiiiiii:X noi am fost la cumparaturiiii :D <3 coeur coeur coeur coeur
Simonica si eu mai vomit fara motiv numa dintr-o data imi iese pe gura :))))))))))))))))
Emanicole esti norocoasaaaaaaaaDistanceKiss

Danaa super ai luat :D eu am pus vreo 4 kile :)))))))))))))) si nu stiu cum de .. pentru ca numai fructe si legume pap .. si lactate :D atat am inceput de la 53-54 nu stiu exact puuusiiiSimplyLove Noi sa fim sanatosi ... si bebe ce conteaza ..oricum slabim dupa nastere cu sport si mancare sanatoasa iloveyou coeur coeur coeur coeur majoreta majoreta majoreta campfire campfire iloveyou topai topai topai topai

capsunica attached the following image(s):
10151920_767373459939888_1518931189_n.jpg10245295_767373066606594_1809941273_n.jpg1973868_767373533273214_345396947_o.jpg10152496_767373103273257_595150452_n.jpg

Roxanine
Scris: Sunday, April 6, 2014 12:26 PM
Nivel

Neatza fetelor. Eu nu mai am greturi... Oare ce sa fie?
dana_h
Scris: Sunday, April 6, 2014 12:29 PM
Nivel

Roxanine wrote:
Neatza fetelor. Eu nu mai am greturi... Oare ce sa fie?

nu l-ai avut azi dimineata sau de cateva zile?
Roxanine
Scris: Sunday, April 6, 2014 12:30 PM
Nivel

In ultimele zile tot mai putin. Azi deloc..
dana_h
Scris: Sunday, April 6, 2014 12:34 PM
Nivel

lasa ca revin ele la loc Haha ,si eu am patit sa am cate doua trei zile fara greturi si apoi o saptamana zaceam
Roxanine
Scris: Sunday, April 6, 2014 12:38 PM
Nivel

Asa sa fie! Ce-i drept ca la prima trezire am umpic de deranjament la stomac. Adica azi noapte la 3 am fost la baie, si o jumatate de ora m-am simtit rau pana am adormit. Si dimi fresh! Chiar acum beau o cafea cu familionul. Ce buna e... N-am baut de-o saptamana!
SmileyC
Scris: Sunday, April 6, 2014 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Hello si de la mine. Ieri a fost rau pana pe la 3-4, azi e ceva mai bine. Eu nu vomit, doar mi-e rau si am un gust oribil in gura orice as manca. Asa ceva patiti si voi? Am fost aseara la medic, stiti ca va ziceam de corpi cetonici in urina, se pare ca sunt de la rau si de la imposibilitatea de a ma hrani cu tot ce trebuie, dar a zis medicul ca nu e problema. Sambata merg la control pe masa. Voi ati facut in primul trimestru? Mama mea zicea ca ea facea doar unul, cel de confirmare a sarcinii (de unde eco si pipi teste) si apoi abia mult mai tarziu in sarcina. Nu cred ca dauneaza insa...
Eu nu am curaj sa beau cafea, am baut destul vreo 13 ani inainte de sarcina, acu las organismul fara cofeina, poate o sa incerc de pofta dupa ce i se termina de format sistemul nervos. Nu va e frica de faptul ca va iesi agitat?

Capsu, vad ca ai spor la cumparaturi! Super! Sa le stapaniti sanatosi si...pot sa urez sa nu folosesti biberonul? Lasa-l sa fie de rezerva, dar tu sa ii dai san puiului!

Roxi, am avut si eu pauza de la rau vreo 3-4 zile, aveam doar gustul nasol in gura, dar eram surprinsa ca pot manca si apoi au revenit. E posibil sa nu revina, sa fi fost doar atat!
capsunica
Scris: Sunday, April 6, 2014 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
SmileyC wrote:
Hello si de la mine. Ieri a fost rau pana pe la 3-4, azi e ceva mai bine. Eu nu vomit, doar mi-e rau si am un gust oribil in gura orice as manca. Asa ceva patiti si voi? Am fost aseara la medic, stiti ca va ziceam de corpi cetonici in urina, se pare ca sunt de la rau si de la imposibilitatea de a ma hrani cu tot ce trebuie, dar a zis medicul ca nu e problema. Sambata merg la control pe masa. Voi ati facut in primul trimestru? Mama mea zicea ca ea facea doar unul, cel de confirmare a sarcinii (de unde eco si pipi teste) si apoi abia mult mai tarziu in sarcina. Nu cred ca dauneaza insa...
Eu nu am curaj sa beau cafea, am baut destul vreo 13 ani inainte de sarcina, acu las organismul fara cofeina, poate o sa incerc de pofta dupa ce i se termina de format sistemul nervos. Nu va e frica de faptul ca va iesi agitat?

Capsu, vad ca ai spor la cumparaturi! Super! Sa le stapaniti sanatosi si...pot sa urez sa nu folosesti biberonul? Lasa-l sa fie de rezerva, dar tu sa ii dai san puiului!

Roxi, am avut si eu pauza de la rau vreo 3-4 zile, aveam doar gustul nasol in gura, dar eram surprinsa ca pot manca si apoi au revenit. E posibil sa nu revina, sa fi fost doar atat!
Multumim mulllt :*:*:* dada ..oricum il folosesc cand creste puiul mai mare biberonul dupa ce nu mai alaptez :Dnu Iese agitat daca bei o cafea pe zi dupa ce ai mancat nu are absolut nimic :D nu mai fi asa negativista :*
SmileyC
Scris: Sunday, April 6, 2014 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Uite chiar propun mamicilor sa ne spuna daca este vreo legatura intre cafea si agitatie. La ce sondaje am facut eu in jurul meu, asa la vreun 75% ar avea legatura.
kali
Scris: Sunday, April 6, 2014 1:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu are nicio legatura.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.