Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
macholina
Scris: Friday, April 4, 2014 7:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/22/2014
Lala si Rox, din ce am mai auzit va pot spune ca se absorb aceste hematome, fiti optimiste, pozitive si nu va necaji?i!
Roxanine
Scris: Friday, April 4, 2014 7:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
Pun aici poza cu cele doua hematoame si cu bebe mare!

Roxanine attached the following image(s):
image.jpgimage.jpg

Roxanine
Scris: Friday, April 4, 2014 7:47 PM
Nivel

Vreau si eu pareri...
dana_h
Scris: Friday, April 4, 2014 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Rox honey hematoamele astea se reabsorb,am avut si eu si s-a reabsorbit.atata timp cat nu mai ai scurgeri maroni sau cu sange e totul ok.important e sa nu faci efort in continuare,sa iei tratamentul si sa nu te mai stresezi.dr meu a zis ca jumatate din sarcinile normale au la inceput aceste hematoame.
so,calm down Cheek Kiss
macholina ai o burtica tare dragalshe coeur
lala_aurelia
Scris: Friday, April 4, 2014 8:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
SmileyC wrote:
Mie mi-a zis medicul ca nu imi da sa ascult din principiu. Cica nu ar fi destule studii care sa spuna clar daca nu afecteaza fatul. Asa ca nu te necaji pentru asta! Bine ca ii bate inimioara. Pe embrion l-a masurat?

Nu ma necajesc ca nu i-am auzit inimioara....sunt foarte fericita ca am vazut punctuletul palpaind!!Hilar Hilar Nu l-a masurat pe samburel ca nu a putut. Nu am putu sa-l vedem intreg deloc. Nu a avut vizibilitate...cred ca bumbitu' se ascundea, era suparat uff. Recunosc ca la Hilmi s-a vazut mult mai bine la eco, dar nu am nici o poza sa va fac comparatia.

Roxanine wrote:
Pun aici poza cu cele doua hematoame si cu bebe mare!

Scumpa, mie nu mi l-a masurat asa ca tie, pe lungime...mi l-a masurat pe partea cea mai ingrosata, pe latime. Si fasolica ta e mai mare ca a mea!!

Eu deja ma simt mai bine, acum ca stiu despre ce e vorba si ce am de facut, nu ma mai stresez. Am vazut o inimioara care palpaia, sunt mega fericita!
Roxanine
Scris: Friday, April 4, 2014 8:40 PM
Nivel

Lala, daca pe latime avea 0,5 Cm, atunci pe lungime avea mai mult? Eu sincer nu imi dau seama dupa ecografia ta. :( Fasolica mea nu-i asa mare, poate ti se pare de la saculetul yolk. O sa vezi si tu la un eco mai profi.
Spune-mi te rog ce ti-a spus? Care sunt cauzele? Care sunt riscurile? E bine ca nu te stresezi, l-as ca m-am stresat eu si pt tine. Acum m-am linistit si sunt super optimista!! Vom avea bebici grasuneiiloveyou
lala_aurelia
Scris: Friday, April 4, 2014 8:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Roxanine wrote:
Lala, daca pe latime avea 0,5 Cm, atunci pe lungime avea mai mult? Eu sincer nu imi dau seama dupa ecografia ta. :( Fasolica mea nu-i asa mare, poate ti se pare de la saculetul yolk. O sa vezi si tu la un eco mai profi.
Spune-mi te rog ce ti-a spus? Care sunt cauzele? Care sunt riscurile? E bine ca nu te stresezi, l-as ca m-am stresat eu si pt tine. Acum m-am linistit si sunt super optimista!! Vom avea bebici grasuneiiloveyou

Mi-a spus sa nu-mi fac griji ca e ceva foarte des intalnit si se absoarbe / elimina. Nu mi-a spus care este cauza sau care sunt riscurile. A zis ca este mic si nu trebuie sa-mi fac griji ca nu se intampla nimic cu sarcina. Doar sa iau tratamentul in continuare si sa evit orice tip de efort fizic. Nu mi l-a masurat si pe lungime.... Nici nu vreau sa stiu mai mult de atat. Sunt sigura ca totul va fi bine atata timp cat am grija de mine!DistanceKiss DistanceKiss
Roxanine
Scris: Friday, April 4, 2014 9:25 PM
Nivel

Asa este lala! Sunt convinsa ca va fi bine!! hearts Dureri ai? Ca eu am usoare crampe..
dana_h
Scris: Friday, April 4, 2014 9:42 PM
Nivel

Rox cred ca ti-am spus si eu si celelalte fete ca nu e capat de tara hematomul decidual.ma bucur ca te-ai calmat Cheek Kiss.si crampe o sa mai fie,eu si acum le am din cand in cand,semn ca se mareste uterul.
Roxanine
Scris: Friday, April 4, 2014 11:00 PM
Nivel

Asa e Dana draga mea! iloveyou
Noapte buna burticutele mele! Gossip
dana_h
Scris: Friday, April 4, 2014 11:10 PM
Nivel

noapte buna Rox si bebe Cheek Kiss
emanicole
Scris: Saturday, April 5, 2014 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Neata fetelor Cheek Kiss

Doamne mi se invarte capul Crazy . Am dormit mai mult decat sunt obisnuita, adica am dormit vreo 11 ore Lol
Imi place doctorul meu, i-am trimis un mail aseara la 10, azi dimineata am observat ca am raspunsul lui de la 10.30 azi-noapte. Voiam sa-i arat ce pastile am gasit, i-am trimis poza sa vedem daca sunt ok ( mi-a dat josamicina-conform antibiogramei in saptamana 20 sa tratam ureaplasma care a iesit pozitiv). Am gasit pastilutele mi le ia o prietena din italia doar ca au o alta denumire. Mi-a raspuns imediat la mail si mi-a spus ca pastilutele sunt foarte buneeeee Hilar Hilar
Rox, lala o sa dispara imediat hematoamele Cheek Kiss
Lala felicitari pentru inimioara, sa creasca mare si sanatoasa bobita tacomputerlove
Roxanine
Scris: Saturday, April 5, 2014 10:07 AM
Nivel

Neatza Fetelor!
Ema e bine ca ai asa un medic promt, sa raspunda la mail-uri. Ma gandesc ca poti sa-l intrebi orice si iti raspunde. E foarte fain. Angel coeur
emanicole
Scris: Saturday, April 5, 2014 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Roxanine wrote:
Neatza Fetelor!
Ema e bine ca ai asa un medic promt, sa raspunda la mail-uri. Ma gandesc ca poti sa-l intrebi orice si iti raspunde. E foarte fain. Angel coeur

daaaacomputerlove si la telefon raspunde...si daca am eu o urgenta ceva ma cheama la 17.30 dupa ce-si termina programul la clinica:)
E si tanar , poate de aceea are atata rabdare, nu stiu yes
simona83
Scris: Saturday, April 5, 2014 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Buna dimi,
Am luat si eu legatura cu medicul meu si mi-a dat liber la gimnastica pt gravide, masaj si drenaj limfatic. Gimnastica su masajul sunt bune pt tonifierea muschilor si implicit pregatirea lor pt nastere, iar drenajul e tot un masaj care ajuta la imbunatatirea circulatiei limfatice si cica nu te mai umfli... Abia astept!Hilar

Eu iar am vomitat aseara, fara sa fi mancat carne. Oare ce se petrece????NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.