Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Fetelor, am sa ma duc acum la 16:00 cand ies la Regina Maria la camera de garda. E aproape de locul unde lucrez si sper sa gasesc niste servicii calitative. Asa am crezut ca voi obtine si de la programarea aia la Hilmi si iata ca m-am dus bou si m-am intors vaca De indata ce am vesti o sa va anunt! Sper din tot sufletul sa fie totul ok |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| lala_aurelia wrote:Fetelor, am sa ma duc acum la 16:00 cand ies la Regina Maria la camera de garda. E aproape de locul unde lucrez si sper sa gasesc niste servicii calitative. Asa am crezut ca voi obtine si de la programarea aia la Hilmi si iata ca m-am dus bou si m-am intors vaca De indata ce am vesti o sa va anunt! Sper din tot sufletul sa fie totul ok
te sfatuiesc sa pui intrebari, medicii sunt mai grabiti ( mai ales daca nu este al tau care te urmareste). Intreaba tot, nu pleca fara raspunsuri...ca nu te dau afara . Asteptam vesti bune |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Lala sunt convinsa ca totul e ok. Iti tin pumnii si sunt sigura ca vei veni cu vesti bune. Doamne ajuta! Burtici superbe |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| lala.... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/22/2014 Mesaje: 40
| Buna fetelor, fasolicile noastre au început sa creasca! Sa fie mari si sanatoase si sa ne încânte via?a! V-am ata?at o poza cu burtica mea Am 8 saptamâni si cateva zile, dar sunt si un pik mai Grasunica macholina attached the following image(s):

|
|

| Macho, eu nu vad poza.. |
|

| Scz roz, sunt si la munca, e cam aglomerat |
|

|
ce burtica dragutaaa |
|

| Wau, ce bine se vede! Mult mai tare ca la mine. Eu am un dambulet super mic sub buric. ] Voi a-ti observat ca seara se vede mai bine? Aseara am fost in al 9-lea cer ce frumos mi s-a vazut dambuletul. Cred ca de la balonare..
|
|

| Seara ma simt ca un balon |
|

| Bravo Macho! Burtica ta e super. Cum stai cu greturile? Ca eu stau foarte bine, din moment ce sunt asa de vorbareata, inseamna ca sunt fresh!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| La mine nu se vede nimic. Aceeasi burtica moale de slanina. Hai, Lala cu vestile bune! |
|

| Roxanine wrote: Bravo Macho! Burtica ta e super. Cum stai cu greturile? Ca eu stau foarte bine, din moment ce sunt asa de vorbareata, inseamna ca sunt fresh!!
iar te lauzi ...sa nu te aud mai tarziu . Nu spune hop pana nu sari :))))))) |
|

| eu nu am avut întâlniri "amoroase" cu albastrel, usoare gre?uri dar au trecut foarte repede. Noi suntem fresh si abia a?teptam sa crestem mari. |
|

| Smiley o sa creasca si burticuta ta, depinde de fiecare. Eu v-am spus ca nu am fost slaba niciodata si poate din cauza asta se vede asa mai pufoasa |
|
|