Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Rox, du-te la mama, nu te feri! Nu e vorba ca o sperii, explica-i ca hormonii tai au trecut de acoperis si ca ai nevoie de ea si cred ca o sa-si aduca aminte si ea de perioada in care era insarcinata cu tine. Mama ma tot intreaba daca nu am nevoie de ea, sa vorbim si e cam dezamagita saraca, pentru ca eu ii zic nu, dar eu as vrea sa merg pe la ea, dar greata ma tine in loc. Raluca, mie in aplicatia pentru sarcina imi zice ca in saptamana 13 intru in trimestrul al II-lea, dar din ce am citit, de greturi scapam intre 14 si 16 saptamani, asa ca mai rabdam un pic. Eu simt deja o mica ameliorare, parca nu mai face stomacul meu pe nebunul. Aseara, am luat Gaviscon dupa masa si a fost prima oara cand nu am vomat (nici dimineata, nici seara, nici noaptea). Si il iau doar dupa cina, nu de 4 ori pe zi cum zice pe prospect, ca nu am nevoie. Fetelor, zau, , pe toate, dar, va rog, fiti un pic mai optimiste si nu asa de speriate, ca ne speriati si pe noi, restul, care "cica" suntem "zen". Si eu ma simt exact ca Simona, mai ales ca ma alinta zilnic sotul (macar o data pe zi). |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| fetelor ce imi place de voi cum va incurajati reciproc; abia astept sa trec si eu la burtici; sunt convinsa ca toti bebeii sunt bine si toate veti naste beblusi sanatosi, voiosi si frumosi; si necoliciosi ca sa fie urarea pana la capat; Andreea imi place maxim cum gandesti; pentru hematoame am citit ca e f bun laptisorul de matca luat in miere;intrebati doctorul ce parere are;oricum sunt convinsa ca se rebsorb si ca bebe isi vede linistit de dezvoltare; |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Fetelor va pup noapte buna! Andreea ai dreptate, cred ca asa am sa fac la urmatoarea abatere!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna dimineata burticilor!!!
Astazi ne-am trezit plini de energie si fara greturi. Ieri am avut o zi groaznica, greturile efectiv m-au paralizat, dar mi-am luat o punguta cu biscuitei sarati langa pat si de dimi inainte sa ma ridic in capul oaselor, am bagat repede cativa biscuitei...Maaaaare schimbare!!! Plus am mai rontait un mar acrisor in masina spre servici si acum pot sa ma bucur de o ciocolata calda. Am prins smecheria..ideea este sa rontai cate ceva cam la fiecare 30 min / 1 ora ( un pumn de migdale / merisoare / un mar / para/ biscuiti) ca sa nu ramana stomacelul gol. Plus ca la mesele principale trebuie sa reduc cantitatea pt ca un stomacel prea plin iarasi imi da senzatia de greata.... Sper sa nu ma fac cat China Am observat ca nu am stari de greata de la vitamine si utrogestan, ceea ce este suuuper. No-spa nu am luat niciodata mai mult de 3 tb de 40mg pe zi. Duminica am ziua de cantar si de masurare a tensiunii ( asa a zis doctorul, sa ma cantaresc si sa-mi iau tensiunea in fiecare saptamana). Am sa-mi fac si un caietel ( jurnal de sarcina). Duminica trecuta aveam 57,8kg la cei 160cm ai mei. Colega mea imi spune ca sunt grasuta
|
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| neata burticile mele vorbarete Rox si eu am avut un hematom decidual,am luat arefam doar 2 zile pt ca bebele meu era prins foarte bine si era in fundul uterului,dar fara pic de efort,si multa odihnafi increzatoare ca ai sa scapi de ele,se reabsorb. noi avem 14 sapt(si o zi) si ieri doar o data am avut o greata ca am dat de carne,in rest toata ziua am fost foarte bine,am stat numai prin gradina sa imi plantez noile flori,am schimbat pamantul la cele in ghiveci(si au fost cateva),harnicuta foc ieri . |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| lala_aurelia wrote:Am prins smecheria..ideea este sa rontai cate ceva cam la fiecare 30 min / 1 ora ( un pumn de migdale / merisoare / un mar / para/ biscuiti) ca sa nu ramana stomacelul gol. Plus ca la mesele principale trebuie sa reduc cantitatea pt ca un stomacel prea plin iarasi imi da senzatia de greata.... Sper sa nu ma fac cat China
daaaaa . Asta este, si eu am descoperit-o greu ca efectiv cand aveam starile acelea rele de greata nu-mi trebuia nimic Dana la multi ani pentru putzoi Neata burtici frumoase |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu am ramas in urma tare... dar va urez sarcina cat mai usoara cu bebici frumosi si sanatosi la termen! De Diana stie cineva ceva? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:De Diana stie cineva ceva?
A nascut o frumusete grasunica. Travaliu scurt la 37 sapt., bebe de 3,5 kg, 51 cm, rozaliu si dulce. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Wow!!! Ce frumos! Ma bucur mult pentru ei! Sanatate maxima si mii de pupici, Diana! Pup, Kali! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Pup, Kali!
|
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Dana, merci. Invata-ma te rog smecheria cu vomitat-ul ca deja urc pe pereti. Imi bat recordul de cate ori dau la rate. Aseara nu am putut adormi daca nu mai dadeam 1 data l albastrel. E horror!!! Ca norocul ca stomacul a digerat cina, si am vomitat doar apa, amara si e horror. Azi e mai bine... Sa speram ca asa va fi toata ziua.. |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| ROX o sa ai o fetita bucalata .din pacate pana nu trec sapt astea nu poti face mare lucru.incearca si cu ceai de ghimbir.eu din sapt 4 cand am aflat ca sunt gravi in fiecare dimi faceam fresh de portocale cu o lamaie plus o banana,apoi fuguta in pat.greata persista,simteam ca se invarte casa cu mine,dar macar nu dadeam la boboci.apoi a venit perioada cand nu i-a mai placut freshul(pe la 8 sapt si ceva) si am ramas cu banana.oricum de vomitat am mai vomitat si eu,dar cam de doua maxim trei pe zi de prin sapt 7 jum iar de pe la 9 doar o data in rest greata continua.nu manca prajit,maioneze,iaurturi prea multe,ciocolata,afumat,apa sa o ti la frigider (eu daca simteam apa calda imediat o dam afara).norocul meu a fost ca nu m-am mai dus la servici,pt ca stiam ce ma asteapta cu greturile si puteam sa stau mai mereu in pat. or sa treaca ele si astea stai linistita |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Roxanine wrote:Dana, merci. Invata-ma te rog smecheria cu vomitat-ul ca deja urc pe pereti. Imi bat recordul de cate ori dau la rate. Aseara nu am putut adormi daca nu mai dadeam 1 data l albastrel. E horror!!! Ca norocul ca stomacul a digerat cina, si am vomitat doar apa, amara si e horror. Azi e mai bine... Sa speram ca asa va fi toata ziua..
7 saptamani are buburuza taaaa:X sa creasca mare si sanatoasa :D
Fetelor m-am gandit la un nume cu sotu :D si ne place la amandoi :D ...Paul -Leonidas ce spuneti ????????? |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
|
hihih...este un nume foarte frumos Capsu' Rox sa-ti creasca mare fasolica |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| multumesc scumpa |
|
|