Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lori
Scris: Wednesday, April 2, 2014 2:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Andreea.A wrote:

Fetelor, v-am mai rugat o data: lasati gandurile negre si premonitiile si pesimismul si negativismul la o parte. Ce are sa fie, o sa fie, dar voi faceti mai mult rau cu starile astea. Gasiti-va o ocupatie: cautati un serial care v-a placut foarte mult, o comedie si urmariti cate un episod pe zi, apucati-va de crosetat, impletit, orice, numai sa scapati de negura asta din capusorul vostru. Intelegeti, nu ii face bine celui mic! E ca si cum ai fuma si toate toxinele se duc la el, pentru ca el se hraneste cu tot ce va hraniti voi, si la propriu si la figurat. Si vorbiti, fetelor, cu cei din jur, cu sotul, soacra, mama si explicati-le ca aveti nevoie de sustinere si de o vorba buna. Ajuta, sa stiti!

Asa este... Acum suntem mai vulnerabile ca oricand si cel mai rau e sa ne afundam in ganduri negre, trebuie sa cerem ajutor daca e cazul.
simona83
Scris: Wednesday, April 2, 2014 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Rox, incearca sa treci peste moment, nu ii face bine lui bebe... box2
Pe mine m-a ajutat odihna, sunt si fluctuatiile astea hormonale, starile de rau, starea de oboseala, etc. Si astea contribuie la ce simti tu. Odihneste-te si lasa lucrurile sa se aranjeze.flowers
Stii ca si eu am emotiile mele. Cum ar fi sa stau acum pana pe 24 plangand si frangandu-mi mainile??? Dimpotriva, ma gandesc doar ca o sa imi vad bebina sanatoasa si pur si simplu radiez. Mi se pare ca sunt frumoasa, ca viata e frumoasa, ca Dumnezeu e bun.
Pe mine m-a ajutat si Capsu care e super pozitiva si optimista. Si ea si Ema cred ca au mancat praf de zane cand erau mici :)))) Invata de la ele sa vezi partea plina a paharului si sa vezi ca data viitoare nu sa mai vezi niciun hematom, doar un bebic care misca vesel la tine in burtica.
emanicole
Scris: Wednesday, April 2, 2014 2:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
simona83 wrote:

Pe mine m-a ajutat si Capsu care e super pozitiva si optimista. Si ea si Ema cred ca au mancat praf de zane cand erau mici :)))) Invata de la ele sa vezi partea plina a paharului si sa vezi ca data viitoare nu sa mai vezi niciun hematom, doar un bebic care misca vesel la tine in burtica.

Vai Simona ce tot spui tu acolo?computerlove computerlove vrei sa ma faci sa bocesc pe aici? hohot
Chiar sunt foarte pozitiva, energica si vesela Hilar, daca nu eram asa cred ca ajungeam la balamuc hohot hohot ( ma refer la decesul parintilor, saracia in copilarie, intamplari care aiurea fiind spus m-au ajutat tare multLove ) Mama obisnuia sa-mi spuna ca papam altceva cand eram mica...acum tu-mi spui praf de zaneLol , hmmm...nu stiu pe cine sa mai cred hohot hohot hohot
Simo iloveyou
Rox orice ar fi trebuie sa vedem partea plina a paharului...decat sa privesti problema ca sunt 90% sanse sa ai un esec mai bine ne concentram pe cei 10% reusita Hilar Hilar Hilar iloveyou
Mon1
Scris: Wednesday, April 2, 2014 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Rox, fetele au dreptate! iloveyou
Gandeste-te ca plansul tau ii face rau bebelului. Hai te rog vezi partea plina a paharului si bucura-te ...ESTI INSARCINATAAAA...noi aspiricile tanjim dupa asta iloveyou
Roxanine
Scris: Wednesday, April 2, 2014 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Ma faceti sa ma simt mai bine. Va multumesc. Starile de rau si de moleaseala cu putina supareala m-au dat peste cap.
Dar parca dupa ce ma intalnesc cu Albastrel imi revin. Azi a fost foarte obraznic albastrel, chiar mai devreme. Femibionul e pe canal cred, nu il mai iau odata. Firar albastrel, ca nu imi lasa nimic in stomacel. Nu pot inghiti nimic de greata ce o am.. iloveyou All. Ce m-as face fara voi.
Azi era sa fug la mama, in bratele ei sa ma alinte. Dar nu vreau sa o ingrijorez si pe ea. Totul va fi bine!!!!!coeur
capsunica
Scris: Wednesday, April 2, 2014 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
simona83 wrote:
Rox, incearca sa treci peste moment, nu ii face bine lui bebe... box2
Pe mine m-a ajutat odihna, sunt si fluctuatiile astea hormonale, starile de rau, starea de oboseala, etc. Si astea contribuie la ce simti tu. Odihneste-te si lasa lucrurile sa se aranjeze.flowers
Stii ca si eu am emotiile mele. Cum ar fi sa stau acum pana pe 24 plangand si frangandu-mi mainile??? Dimpotriva, ma gandesc doar ca o sa imi vad bebina sanatoasa si pur si simplu radiez. Mi se pare ca sunt frumoasa, ca viata e frumoasa, ca Dumnezeu e bun.

campfire newclap newclap grup hainoroc
iloveyou iloveyou ma bucur mult ca ti-am transmis asta si daa:X ce frumos sunaaaaa am mancat praf de zaneeee :)))))))))) hahahahahahii:X:X :*:* coeur eu sunt bucuroasaaaaaaaaaaaaa am primit de la cumnatul meu o pereche de papucei asa de dragutiiiiiiii pentru putzalaul meuuu :D o sa atasez poza hihiiiiii
La multi aniiiiiiiiii Simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lumanari 21 saptamani :X

capsunica attached the following image(s):
10176148_765851310092103_860900151_n.jpg10168196_765849040092330_994657054_n.jpg

capsunica
Scris: Wednesday, April 2, 2014 3:23 PM
Nivel

Roxanine wrote:
Ma faceti sa ma simt mai bine. Va multumesc. Starile de rau si de moleaseala cu putina supareala m-au dat peste cap.
Dar parca dupa ce ma intalnesc cu Albastrel imi revin. Azi a fost foarte obraznic albastrel, chiar mai devreme. Femibionul e pe canal cred, nu il mai iau odata. Firar albastrel, ca nu imi lasa nimic in stomacel. Nu pot inghiti nimic de greata ce o am.. iloveyou All. Ce m-as face fara voi.
Azi era sa fug la mama, in bratele ei sa ma alinte. Dar nu vreau sa o ingrijorez si pe ea. Totul va fi bine!!!!!coeur

Asa te vrem ROX iloveyou
simona83
Scris: Wednesday, April 2, 2014 4:14 PM
Nivel

capsunica wrote:

campfire newclap newclap grup hainoroc
iloveyou iloveyou ma bucur mult ca ti-am transmis asta si daa:X ce frumos sunaaaaa am mancat praf de zaneeee :)))))))))) hahahahahahii:X:X :*:* coeur eu sunt bucuroasaaaaaaaaaaaaa am primit de la cumnatul meu o pereche de papucei asa de dragutiiiiiiii pentru putzalaul meuuu :D o sa atasez poza hihiiiiii
La multi aniiiiiiiiii Simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lumanari 21 saptamani :X

Eu tot astept pozaaaaabounce bounce bounce

Da fetelor, chiar m-ati invatat sa fiu si eu mai optimista. Ca prea pun mereu raul inainte, sunt ca baba aia cu drobul de sare.hohot Va iubesc maximDistanceKiss

Multumim, Capsu de urari! De fapt e smecher tickerul ala ca arata prost - unul arata corect, 20 si 6 zile, altul 21, cu acelasi DPN. Aritmetica asta! Big Laugh Big Laugh Big Laugh De fapt e maine ziua lui burti dar iti multumim de urari si te pupam dulceDistanceKiss
raluca_elena
Scris: Wednesday, April 2, 2014 4:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/25/2014
Buna fetelor! :*
Rox,nu ceda hormonilor,fii puternica si zambeste,ti-ai dorit atat de mult bebelusul incat acum trebuie sa fii fericita in fiecare zi :*

Fetelor voi cum stiti ca se impart lunile de sarcina? Ca am vazut ca voi ziceti ca din sapt 12 intram in trimestrul 2,asa e? Eu stiam ceva de sapt 13,26,39...din 13 in 13 saptamani si nu mai inteleg nmic....oricum important e sa fie totul bine si bebe sa creasca frumos iar mami sa se simta bina
Va pup pe toate!
simona83
Scris: Wednesday, April 2, 2014 4:41 PM
Nivel

raluca_elena wrote:
Buna fetelor! :*
Rox,nu ceda hormonilor,fii puternica si zambeste,ti-ai dorit atat de mult bebelusul incat acum trebuie sa fii fericita in fiecare zi :*

Fetelor voi cum stiti ca se impart lunile de sarcina? Ca am vazut ca voi ziceti ca din sapt 12 intram in trimestrul 2,asa e? Eu stiam ceva de sapt 13,26,39...din 13 in 13 saptamani si nu mai inteleg nmic....oricum important e sa fie totul bine si bebe sa creasca frumos iar mami sa se simta bina
Va pup pe toate!

Uite chiar acum 5 min cautasem exact asta:

Luna 1 - 1-4 saptamani;
• Luna 2 - 5-8 saptamani;
• Luna 3 - 9-13 saptamani;
• Luna 4 - 14-17 saptamani;
• Luna 5 - 18-22 saptamani;
• Luna 6 - 23-27 saptamani;
• Luna 7 - 28-31 saptamani;
• Luna 8 - 32-35 saptamani;
• Luna 9 - 36-40 saptamani.

Puuuup.
emanicole
Scris: Wednesday, April 2, 2014 5:03 PM
Nivel

simona83 wrote:

Uite chiar acum 5 min cautasem exact asta:

Luna 1 - 1-4 saptamani;
• Luna 2 - 5-8 saptamani;
• Luna 3 - 9-13 saptamani;
• Luna 4 - 14-17 saptamani;
• Luna 5 - 18-22 saptamani;
• Luna 6 - 23-27 saptamani;
• Luna 7 - 28-31 saptamani;
• Luna 8 - 32-35 saptamani;
• Luna 9 - 36-40 saptamani.

Puuuup.

la fel stiu si eu, trimestrul 2 incepe cu saptamana 14, trimestrul 3 cu saptamana 28 Hilar
SmileyC
Scris: Wednesday, April 2, 2014 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Mi-au venit rezultatele la urina si sange. Vi s-a intamplat sa aveti corpi cetonici in urina? Nu e cazul de diabet, glicemia e 82. Pana sambata cand ajung la medic, poate ma lamuriti cu experientele voastre.
capsunica
Scris: Wednesday, April 2, 2014 6:16 PM
Nivel

simona83 wrote:

Eu tot astept pozaaaaabounce bounce bounce

Da fetelor, chiar m-ati invatat sa fiu si eu mai optimista. Ca prea pun mereu raul inainte, sunt ca baba aia cu drobul de sare.hohot Va iubesc maximDistanceKiss

Multumim, Capsu de urari! De fapt e smecher tickerul ala ca arata prost - unul arata corect, 20 si 6 zile, altul 21, cu acelasi DPN. Aritmetica asta! Big Laugh Big Laugh Big Laugh De fapt e maine ziua lui burti dar iti multumim de urari si te pupam dulceDistanceKiss

si noi te iubimmm :D si scuze de intarziere :)))) iloveyou
Roxanine
Scris: Wednesday, April 2, 2014 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Fetiiliii, albastrel iar m-a vizitat! :(
Nasa mea de cununie, a avut si ea ieri o scurgere maro. Azi a fost la medic si are si ea hematom. :| Ea este la doua sarcina. A fost foarte pozitiva, medicul a spus ca va fi bine si ca se va absorbi.
emanicole
Scris: Wednesday, April 2, 2014 6:59 PM
Nivel

Roxanine wrote:
Fetiiliii, albastrel iar m-a vizitat! :(
Nasa mea de cununie, a avut si ea ieri o scurgere maro. Azi a fost la medic si are si ea hematom. :| Ea este la doua sarcina. A fost foarte pozitiva, medicul a spus ca va fi bine si ca se va absorbi.

Pai vezi, nu este ceva grav, este chiar ceva foarte des intalnit...si Capsunicii i-a spus la 7 saptamani ca are un mic hematom ( fara a avea vreo scurgere) si s-a absorbit. Deci gandeste pozitiv ca o sa fie bine Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.