Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea.A
Scris: Thursday, February 27, 2014 9:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Simona Sym wrote:
Ema, felicitari, imi dau seama ce fericire pe capul vostru. Ai plans? Ai dat apa la soricei? Orice vizita la medic cu vesti imbucuratoare face bine psihicului.
Eu numai ieri ma plangeam ca nu am greturi si incepand de azi-noapte... rau. Azi am avut 6 ore la scoala, la ultima ora am zis ca mor, ma rugam sa treaca mai repede sa plec. Am mers pe principiu - "lucrati singuri din carte la doamna i-e rau"Cray
Am trecut apoi pe la medicul de familie sa-mi ia tensiunea si 11/8 , cica buna.
Pupici la burtici!

P.S. pentru admin-nu stiu sa-mi fac ticker. Am intrat pe saitul ala, mi-am introdus datele, dar nu stiu sa pun linkul la semnatura cum au fetele.

Sym, copii codul BB si il pui la semnatura (intri la profil si gasesti acolo semnatura). Sorry, Kali, stiu ca nu sunt admin, dar sper ca am ajutat-o.
kali
Scris: Thursday, February 27, 2014 9:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nicio problema. Merci de ajutor!

Simona, daca nu te descurci, iti detaliez maine.
Andreea.A
Scris: Thursday, February 27, 2014 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
kali wrote:
Nicio problema. Merci de ajutor!

Simona, daca nu te descurci, iti detaliez maine.

Tickerul meu apare pe lista de pe prima pagina cam dubios, numai o liniuta. E vreo problema cu el?
kali
Scris: Thursday, February 27, 2014 9:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am rezolvat!
emanicole
Scris: Friday, February 28, 2014 8:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Buna dimineata Cheek Kiss

Ma simt groaznic Cray , ma imprietenesc tot mai des cu " albastrel" ( si al meu e cu albastru hohot )...chestia e ca s-a obisnuit si seara la 11- 11.30 buburuza ma trimite la albastrel, iar dimineata ma apuca la serviciu
In alta oridine de idei utrogestanul este bleahuff ... stau mereu cu absorbant, horror Bye2, iar dupa no-spa mi se intoarce stomacelul...este musai sa iau si no-spa-ul? o sa-l sun pe doctor azi uff
iloveyou all
Eileen
Scris: Friday, February 28, 2014 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Alina Heering , nastere usoara , sa ai un bebe sanatos si mancacios coeur coeur
Nanny
Scris: Friday, February 28, 2014 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Heiii...gravidute vorbarete! Hai dati-i cu greturile inainte..!alcool
Simona 83...Yuuuhuuu ma bucur sa aud ca e bine fetita...Doamne ajuta sa fie foarte bine pana la nastere, sa stea cuminte acolo!!majoreta majoreta majoreta
Ema...si la tine fff bine,,No- spa cred ca trebuie sa iei numai daca e necesar..daca simti dureri de burta mai intesnse( contractii)SimplyLove
Simona Sym...e buna tensiunea..cunosc cum e sa-ti fie rau, sa ai ore si sa "suferi" in tacere.Pe mine copii ma intrebau daca ma simt bine, daca am racitras si eu..ca sa nu le spun nimic..ziceam ca da..sunt racita!
dana_h
Scris: Friday, February 28, 2014 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
neata burtici Cheek Kiss
ema curaj cu greturile inainte,incearca si tu ceaiul de ghimbir cu lamaie.si la mine raul continua pale .no spa ia doar daca ai crampe sau dureri de burtica,daca nu ai nu-i vad rostul.
iloveyou burticute
Alina Heering
Scris: Friday, February 28, 2014 10:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
Eileen wrote:
Alina Heering , nastere usoara , sa ai un bebe sanatos si mancacios coeur coeur

Multumesc Eileen, inca santem acasa fara nici un semn ca ar vrea sa vina asteptam! pupici burtici si datii inainte cu greturile si eu am trecut prin asa ceva la mine nici apa nu puteam sa o bea ca imediat o dadeam afara Crazy
Nanny
Scris: Friday, February 28, 2014 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
ada03
Scris: Friday, February 28, 2014 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Buna dimineata fetelor. Vad ca dati inainte cu greturile, e ok, o sa scapati de ele, mai aveti putin Cheek Kiss . Al meu e cumintel mititelu, vad ca nu vrea sa o chinuie pe mami prea mult, dar la mine compenseaza gaza cea mare Big Surprise care face numai prostioare.
Alina, inca putin, stiu ca ultimele saptamani sunt nebunie si abia astepti sa faci cunostinta cu bebele, te ia durerile din toate partile, somnul este de fapt doar un atipit si stai mereu cu ochii dupa dop ca poate cade si il ratezi Big Laugh . Doamne parca imi amintesc de mine Lol . Te Cheek Kiss si intru si eu in galeria pentru bebita ta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
iloveyou .fetelor
mihaela-doinita
Scris: Friday, February 28, 2014 11:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2012
neatza burtici...cred ca m-am molipsit si eu de la voi cu greturile si voma...de dimineata m-am trezit si direct la "albastrel" am ajuns...nu am deloc o stare prea buna...si ma gandesc daca o fi normal sa mai vomit acum,noi fiind mai mari...vaCheek Kiss
emanicole
Scris: Friday, February 28, 2014 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
mihaela-doinita wrote:
neatza burtici...cred ca m-am molipsit si eu de la voi cu greturile si voma...de dimineata m-am trezit si direct la "albastrel" am ajuns...nu am deloc o stare prea buna...si ma gandesc daca o fi normal sa mai vomit acum,noi fiind mai mari...vaCheek Kiss

cred ca te-ai molipsit da Haha
greturile pot dura si pana la 9 luni Cheek Kiss
Eu in continuare am o stare groaznica Cray
Mon1
Scris: Friday, February 28, 2014 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Ema...''imi pare bine'' ca te simti rau...asta inseamna ca bebelina se dezvolta bine. iloveyou
Andreea sa ne aduci vesti bune ...pupici multi iloveyou
dana_h
Scris: Friday, February 28, 2014 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
burtici eu cred ca am contractii,mi se intari burtica,o simt pietroi.luai un no-spa si stau cumintica in pat.cred ca din cauza ca ma enervai ca vecinii mei nu au mai terminat de lucru la apartament si lucreaza si in programul de liniste,de nu mai pot.cred ca pana la urma fac plangere la politie.de o saptamana o tin in ritmul asta pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.