Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
|
Mancarimea pieli la gravidutze este ceva foarte normal daca nu ve-zi ceva eruptii ,zone inrosite sau locuri umflate.Incearca sa te dai cu o crema grasa sunt din astea vaseline care nu au nici un miros, sunt chiar si speciale ptr pielea gravidei .Sarcina usoara in continuare.
Gravidutelor ce multe sunteti si ce pofta imi faceti de a fi activa pe aici dar numai cu gura da fiindca eu mi-am inchis magazinul. Sarcina usoara tuturor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| multumesc shirel m-am uns toata cu ulei de masline dupa dus si m-am bagat in halatul de baie....si a trecut.o sa merg sa-mi cumpar o crema mai grasa,momentan am una de la dove cu hidratare intensiva.sfaturile sunt intotdeauna binevenite mai ales de la o mamica experimentata ca tine |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| kali wrote:
Alina, din greseala ai deschis topic nou. Ti-am mutat postarea aici.
Multumesc Kali |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Feteeeeee
M-am intors de la eco . Buburuza este pozitionata unde trebuie, varsta este corecta...avem si activitate cardiaca 150bpm, mi-a prescris utrogestan si no-spa ca avem si o mica-mica parte care nu este lipita de tot, mi-a spus sa nu ma sperii ca nu-i nicio problema. Sunt tare mandra de bobita mea frumoasa Toate analizele foarte bune, mai astept putin dupa Torch ca nu era gata, iar azi mi-au recoltat pentru ureeplasma, mycoplasma, PAP Uitati si pozuci cu analize si cu bebe mic emanicole attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Felicitari,Ema, pentru buburuza!!!Sa cresteti mari si sa ai o sarcina usoara! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| dana_h wrote:multumesc shirel  m-am uns toata cu ulei de masline dupa dus si m-am bagat in halatul de baie....si a trecut.o sa merg sa-mi cumpar o crema mai grasa,momentan am una de la dove cu hidratare intensiva.sfaturile sunt intotdeauna binevenite mai ales de la o mamica experimentata ca tine
Ai grija numai sa nu fii alergica la ulei de masline.Verifica mai intai pe o portie mica si unde nu prea vizibila ca daca doamne fereste macar nu ti se intinde tot corpul .Noi cand suntem gravidutze totul ni se schimba de la gust pana la pigmentatie si chiar daca nu am avut niciodata alergii putem sa le facem .Ma bucur ca ti-a trecut! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Ema, ce frumos arata bubu tau!!! Ma uitam si la analize...ai calciu si hemoglobina bune, bune, dar ai grija cu prajelile si ficatelul tau, ca-i o tzara cam mare colesterolul si trigliceridele. Doamne, de as avea si eu analize asa bune ca tine! Matzu asta mic al meu a fost mai cuminte azi. M-a lasat sa pap. Si acum sta cuminte la o portie de broccoli oparit cu sos alb (smatana, cascaval edamer, unt, oregano, busuioc, maghiran si usturoi praf). Sa vedem cat rezista fara sa fie mofturos. |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea.A wrote: Ema, ce frumos arata bubu tau!!! Ma uitam si la analize...ai calciu si hemoglobina bune, bune, dar ai grija cu prajelile si ficatelul tau, ca-i o tzara cam mare colesterolul si trigliceridele. Doamne, de as avea si eu analize asa bune ca tine! Matzu asta mic al meu a fost mai cuminte azi. M-a lasat sa pap. Si acum sta cuminte la o portie de broccoli oparit cu sos alb (smatana, cascaval edamer, unt, oregano, busuioc, maghiran si usturoi praf). Sa vedem cat rezista fara sa fie mofturos.
multumesc Si gaza mea a fost cumintica azi, am papat putina painica prajita cu unt si laptic, apoi rosii cu branzica, si acum cereale cu laptic Am vazut si eu colesterolul, m-am mirat putin...prajelile le-am lasat de ceva vreme...scade el singur sunt convinsa
|
|

| felicitari ema sa-ti traiasca bubulina 150 bpm la 6 sapt...e clar ca e fata colesterolul e foarte bun,e in norme iar in sarcina e normal sa ai colesterolul mai mare,eu l-am avut la prima sarcina 300 si nu am avut nimic. shirel am testat prima data pe o particica pe mana si am vazut ca e ok si apoi m-am uns eu azi am avut o greata continuua,si statui mai mult prin baie pe la albastrel,iar astaseara avusai o pofta nebuna de pate vegetal cu masline pofta satisfacuta de sotul meu |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Felicitari Ema Sarcina usoara in continuare si sa creasca bebe mare |
|

| noua ne-a zi doctorul marti ca bebe a avansat de la stadiul de viermisor la cel de broscuta |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Felicitari, Ema! Ma bucur tare pentru voi!!! Eu cred ca maimutica ta e baietel, nu stiu de ce. Iti doresc ca, fie ce o fi, sa fie sanatos/sanatoasa si tu sa te bucuri de o sarcina ca in carti... perfecta, si fara emotii! |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Super Ema ce ma bucur ca sunteti bine. Cati mm ti-a zis ca are? Noi la 6 saptamani aveam 8.5mm, doamne ca abia astept si eu sa merg iarasi, dar luna viitoare ne sare eco ca mergem la ginecolog si acolo nu are ecograf dasta sa vad si eu calumea. Avem niste bebici activi, numai peste 150 de BMP au
|
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Ema e superba buburuza ta. Sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Ema, felicitari, imi dau seama ce fericire pe capul vostru. Ai plans? Ai dat apa la soricei? Orice vizita la medic cu vesti imbucuratoare face bine psihicului. Eu numai ieri ma plangeam ca nu am greturi si incepand de azi-noapte... rau. Azi am avut 6 ore la scoala, la ultima ora am zis ca mor, ma rugam sa treaca mai repede sa plec. Am mers pe principiu - "lucrati singuri din carte la doamna i-e rau" Am trecut apoi pe la medicul de familie sa-mi ia tensiunea si 11/8 , cica buna. Pupici la burtici!
P.S. pentru admin-nu stiu sa-mi fac ticker. Am intrat pe saitul ala, mi-am introdus datele, dar nu stiu sa pun linkul la semnatura cum au fetele. |
|
|