|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| multumesc fetili.... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
|
Yeiii, Capsu! Deci o sa fie neinfricat ca faimosul Leonidas Cand i-am zis de numele vostru sotului meu a zis ca iese dinamovist clar
Noi azi facem oficial 21 de sapt Am o briosica tare agitataaaa... imi umple sufletul de bucurii in fiecare moment. Fiecare sut (exerseaza fotbal cu vezica lui mami), fiecare pirueta Imi face burtica valuri valuri si stau ca o matza intinsa in pat si imi urmaresc burtica oreee in sir. Iubesc cum se joaca cu buricul si cum reactioneaza cand vb tati cu burtica. Si mai ii place momentul cremuirii dupa dus. Mi-o si imaginez: "Da, mami, si pe aici, si pe aici... tb a fim hidratate!" Ce am descoperit e ca ma gadil la vezica... cine si-ar fi imaginat??? Stau la birou si pitica da in vezica de zor si eu rad de mama focului. O sa inchei cu un citat a la Vic cel mic: "Zilele sunt scurte cand esti fericit!".
Va pupacesc pe toate pe burtici!!!! Si pe aspirici, tot pe burtici!!!
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
|
Simonico la multi ani pentru gargarita ta frumoasa si jucausa |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2014 Mesaje: 10
| Hey buna all, ce de mamicutze pe aici, vreau sa va felicit si sa va doresc sarcine usoare! |
|
| Simo ce frumos povestesti... Abia astept si eu.. multumim adinutza. |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
|
ce scumpa esti Simonica :X ... as vrea sa fiu o mamica exemplu ca tine la multi ani si aziiiii la briosica ta :X:D
Ps: ar trebui sa te faci scriitoare |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Capsu' asta esti tu ?
Am o stare asa buna, rau nu mi-e...am avut putina greata care a trecut...culmea cu zacusca . Ma simt tare bine |
|
| Fetelor, cam cand crede-ti ca ma pot apuca de lucru? Sa stau pe fundulet pana trece hematoamele sau sa ii dau bataie? Imi suna telefonul Nonstop la programari. |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| La multi ani, buburuza Simonei! Sa cresti mare si sanatoasa! Capsu, interesant numele. Mie Paul imi place foarte mult, iar Leonidas e un nume foarte puternic, cu prestanta. Fetelor, eu va sfatuiam zilele trecute sa vorbiti cu cei din jur, ca o sa va fie mai usor. Se pare ca la mine e invers cand vorbesc cu mama. De fiecare data se lasa cu boceala din partea mea si reprosuri din partea ei (chiar daca vorbim numai o data pe saptamana): ca ma plang de greturi, ca ar trebui sa iau sarcina ca atare, nu cu atat entuziasm, ca sa ma pregatesc, ca acum cu greturile e usor si am sa vad eu mai incolo cand o sa ma doara absolut toate. In fine, ma invat eu minte si nu mai fac. Nu o mai sun, ca sfaturile ei nu se potrivesc deloc cu mine si ea chiar nu intelege ca eu o sun ca e mama mea si vreau sa ma asculte si atat. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Hello fetelor! simona La multi ani pentru zana ta! Sa fiti sanatoase, sa vina la termen si sa fie mancacioasa! capsunica frumos nume ! Dar voi cum o sa-i spuneti? Paul sau Leonidas? ema asa am fost eu azi dupa raul de ieri...nici nu-mi venea sa cred cat de bine ma simt Rox curaj...o sa fie si mai bine. Mama mi-a zis ca mai am vreo 2 luni si o sa fie bine! Andreea spune-ne noua si te ascultam...te incurajam noi unde e cazul |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Lala, eu doar o sunasem sa vad ce face, cum se mai simte, ca are ceva probleme cu spatele. Eu am o stare super buna in general, ca vorbesc cu sotul in fiecare zi, el ma asculta, saracul, ca vrea, ca nu vrea. Dar nu prea am de ce sa ma plang, decat ca vreau mai mult soare si caldura . |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| daaa eu sunt cand eram mica:)))):* Andreea mersi:*:*:* ai dreptate ...Lala :D Leonidas :p o sa i spunem:* |
|
| Fetelor mi-a revenit apetitul... Tocmai balotez o salata cu de toattee!!!!!! capsu', ce frumoasa esti! |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| burtici nici eu azi nu am avut pic de greata si prichindelul meu incepe sa se faca prezent mai intens,prin miscari nu prin albastrel .fetele ce stiti de cremele cu factor de protectie solara pt piele in sarcina.eu am o problema cu soarele,am pielea mai sensibila si de prin martie cand incepe soarele sa fie mai puternic daca nu dau cu crema ma irit si ma mananca.
|
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Buna fetelor, tare vorbarete si binedispuse sunteti . Asa e cel mai bine, sa va bucurati de sarcina ca e unica. Andreea, nu te supara te rog, dar comentariul mamei tale mi se pare cam aiurea. Tu ti-ai dorit sarcina, e normal sa fi fericita si entuziasmata, si iti spun din experienta ca toate durerile care le vei simtii mai incolo( parca asa ai spus ca s-a exprimat mama ta) vor fi o nimica toata, crede-ma ca am trecut printr-o sarcina si clar nu vorbesc aiurea. Capsu frumos nume, sa il poarte cu mandrie si cu placere si sa va aduca numai zambete sau lacrimi de bucurie. Dana si Ema aveti niste burticute tare dragute, a mea acum incepe sa se contureze putin, dar inca dorm pe burta fara probleme si sper sa mai pot inca 2 luni de acum, ca altfel sunt moarta Simonicile tare draguti si bebicii vostrii, sa va bucurati de ei din plin Roxi, sa lasi depresiile, mai ales ca e o sarcina dorita, venita la momentul potrivit, nu e o intamplare care sa te puna pe ganduri. Bebe are nevoie de tine optimista si zambitoare Smiley tu esti cam negativista din ce am vazut eu pe aici, nu e vina ta, hormonii bata-i vina, dar vor trece si aia pana la urma, mai ales la eco 3D cand chiar vezi ca la tine in burtica este un pui de om, puiul tau... Mamicile noi sa fie optimiste, sa ia exemplul danei, emei, andreei, capsunicii si tuturor celorlalte burticute care inveselesc forumul pe fiecare zi. Apropo, in ce parte ati simtit bebeii prima data? Eu il simt uneori, slab ce e drept ca inca suntem mici, in partea stanga . Cu fata am simtit in dreapta prima data, si bineinteles cand am mai crescut toata burtica facea valuri . Va pup pe toate |
|
|