Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Felicitari Sousurel, bine ai revenit printre burtici. Incet, incet incepem sa ne inmultim |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Sousourel...la mine stiam dinainte de a merge la echo ca este mai mare pt ca ovulatia a fost mai devreme, adica in ziua a 9 a ! Stiu exact cand am ramas! Dupa UM ar fi 7 sapt si 3-4 zile dupa masuratori cu vreo 6 zile mai mult, 8 sapt si ceva! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| sousourel wrote:Miriam, invazia piticilor Da, da sa fie ei sanatosi ca toate trec....eu stau si ma uit la pitica mea si multumesc lui D-zeu pt asa dar
Sarcini usoare burtici |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Sousourel, felicitari pentru burtica!!!!
Giulia, sa iti indeplineasca Dumnezeu dorinta!!! Capul sus, cat de curand vei veni aici!!!
Fetele, va multumesc pentru gandurile bune! Noi cu mutatul in casa noua, oras nou...am fost cam ocupati...acum si cam obosita, asa ca nu am cumparat inca nimic . Dar, mai e timp. Dpn este 20 decembrie, desi cred ca am sa nasc inainte cu 1-2 saptamani, asa cum a fost si la Marw...
Nany, cum te simti?
Burtici si neburtici va pup pe toate iar la gravidute va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nanny wrote:Sousourel...la mine stiam dinainte de a merge la echo ca este mai mare pt  ca ovulatia a fost mai devreme, adica in ziua a 9 a  ! Stiu exact cand am ramas! Dupa UM ar fi 7 sapt si 3-4 zile dupa masuratori cu vreo 6 zile mai mult, 8 sapt si ceva!
Asa mi-a zis si mie la ecograf. E putin mai mare, caci si ovulatia a fost mai repede. Ei, sa fie sanatosi
Denisa, Florenta
Miriam, e adevarat. Cel mai mare si mai pretios dar de la Domnul sunt copiii nostri |
|

| Fetele, cum va mai simtiti? Noi mai avem u picut si intram in a 8-a luna de sarcina. sunt mareeeeeee cat o casa si mamisc din ce in ce mai greu. am inceput sa adun hainute pentru bebe si zilele astea sa fac lista pentru spital sa incepem pregatirile... Trebuie sa ma apuca sa spal si sa calc hainutele lui bebe si sa le fac loc in dulapior...Insa tot aman...
Va pup si va doresc sarcini usoare! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Spor la pregatiri! Momentele sunt unice cand te pregatesti pentru bebe |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Vai Denisa ce repede a trecut timpul !!!Parca mai ieri ne dadeai vestea cea buna! Spor la pregatiri! |
|

| Rox, Sousourel, va multumesc din suflet!!! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nu-mi predai mie stacheta ? Astept pe la aspirante .... |
|

| Trimis barza, Rita! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Denisa spor la cumparaturi si la aranjat lucrusoarele Momente frumoase, eu dupa ce le-am cumparat tot la cateva zile le scotem din dulap si le admiram cat de dragutze sant asa micutzele Sarcina usoara cat a mai ramas, curand incepem galeria
Sarcini usoare tuturor burticilor |
|

| Miriam, multumesc din suflet!
Burtici, sarcini usoare! Sper ca sunteti bine cu toate!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| buna fetelor. azi am avut programare la ginecolog ce bucurie a fost pe noi cand doctorul a zis din nou ca este fetita.este bn la noi crestem normal :) si simbt mereu cum se misca in burtica. in schimb avem o problema mi-au dat niste pastilute ptr ca fierul din corp este fff mic adevarul ca sant cam palida un pic si ma simnt obosita chiar daca dorm cate 10 ore si chiar dak nu fac nimic si fetelor am niste dureri de la o masea ma o omora. ce sfaturi imi puteti da in legatura cu fierul din corp?alimente ceva care sa contina fier fructe? va multumesc.felicitari noilor gravidutze de pe lista si sarcina usoara va pooop |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| denisa_rachid wrote:Trimis barza, Rita! Saru'mana ...o astept cu nerabdare ! Sarcini usoare cu bebei sanatosi ! |
|
|