Gravidutzele noastre dragi - 22
Subiectul anterior · Subiectul urmator
capsunica
Scris: Wednesday, February 26, 2014 10:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
Alina Heering wrote:
offf Dana nu stiu de ce dar azi am avut impresia ca doctorul asta e cam prost cu toate ca e un doctor bun si renumit,s-a uitat la picioarele mele sa ma controleze de apa si mi-a zis ca am un pic de apa la picioare e bine? i-am explicat ca ma dor incheieturile de la degete cand inchid si deschid pumnul sau cand misc degetele iar el a zis "OK" offf saracuta sora ta ce chin 9 ore si un doctor idiot. azi noapte am visat ca am nascut si totul a durat doar 5minute ras cred si dorinta de a naste a fost in visul meu. ma preocup durerile "dintre picioare" iar moasa a zis ieri la telefon ca daca durerile sant intense si insuportabile sa merg la spital. Sant un pic dezamagita nu stiu de ce. te pupici Dana merci de raspuns
vezi?de asta ma tem si eu..ca nu am siguranta in medicii care i.am intalnit pana acum...sunt pt bani toti..daca nu le dai nimic i doare undeva de tine ..pe mine nici nu m.a pus doctorul sa imi fac analizele sa vada daca am carente..daca am nevoie de vitamine ...deah ..mi.a trantit acolo pe foaie Femosun si gata ..nu mi.a zis nici macar ce este acel hematom decidual ..de ce se formeaza .. nimic ..mi.a zis ca o sa sangerez zilele astea ..m.a speriat degeaba..ca nu am sangerat deloc .. :-j vai de curu lor .. si asistestele de aici tre sa ai noroc sa nu iti sparga venele .. se uita toata ziua la tenelovele ..doar daca le bagi in halat 20 lei sunt prietenele tale cele mai bune :-j ...Alina si mama finutei mele a nascut recent so avea apa la picioare ..dar dupa ce a nascut i.a trecut..nu te speria nu e grav..atata ca e ft neplacut ca ti.s umflate picioarele si te dor ..
dana_h
Scris: Wednesday, February 26, 2014 10:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
capsunica si mie la ultimul ecograf mi-a spus dr ca am un mic,fff mic hematom decidual si ca jumatate din sarcinile normale la inceput prezinta un astfel de hematom si ca sa nu ma sperii.sa nu fac efort,si daca nu pierd sange e ff bine inseamna ca se reabsoarbe.asa si la tine
capsunica
Scris: Wednesday, February 26, 2014 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
dana_h wrote:
capsunica si mie la ultimul ecograf mi-a spus dr ca am un mic,fff mic hematom decidual si ca jumatate din sarcinile normale la inceput prezinta un astfel de hematom si ca sa nu ma sperii.sa nu fac efort,si daca nu pierd sange e ff bine inseamna ca se reabsoarbe.asa si la tine
da si mie mi-a zis ca e mic ca vede ceva acolo....sa speram ca e bine :*:*:*:*:* ma tot gandesc oare ce face bebelu..e bine? abea astept sa am burtica si sa il simt....si la eco la 12 saptamani merg:p abia astept :p sa imi zica ca e totul bine .. si ca am trecut de primul trim cu bine :x am sa fiu cea mai fericita si am sa i cumpar o suzeta :D asa am zis :x hearts Ai PM:*
dana_h
Scris: Wednesday, February 26, 2014 10:49 PM
Nivel

capsunica wrote:
da si mie mi-a zis ca e mic ca vede ceva acolo....sa speram ca e bine :*:*:*:*:* ma tot gandesc oare ce face bebelu..e bine? abea astept sa am burtica si sa il simt....si la eco la 12 saptamani merg:p abia astept :p sa imi zica ca e totul bine .. si ca am trecut de primul trim cu bine :x am sa fiu cea mai fericita si am sa i cumpar o suzeta :D asa am zis :x hearts Ai PM:*

mai ai cateva zile si gata,scapi de stresul primului trimestru Cheek Kiss rezolvat si cu pm
Nanny
Scris: Wednesday, February 26, 2014 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Alina..pentru ca mai ai putin si nu se stie ce-ti poate aduce ziua de maine, m-am gandit sa fiu eu cea care deschide galeria!
wav wav wav wav

NASTERE USURICA!
Recuperare rapida, laptic mult si bun. bebelus sanatos, frumos si intelept!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
dana_h
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:10 PM
Nivel

fetele am observat pe picioare,dupa ce m-am epilat o mica iritatie,ce persista de vreo trei zile,si sunt ca niste cosulete.eu dau cu crema mea de corp obisnuita,ce ziceti e periculoasa?am zis ca maine incerc si cu ulei de masline.nu ma mananca,nu ma deranjeaza decat estetic
ada03
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Simona Sym wrote:
Girls,
Eu de ce nu am gretuuuuri ca voi? plans Eu pap orice, iar dimi sunt foarte bine, doar ca trebuie sa fac pas alergator la baie pt. pipi. La mine seara ma loveste o ameteala de simt ca daca nu ma asez in pat, lesinCrazy . Mananc zic eu, numai sanatos, salata verde ridichi, o rosie,fasole verde fiarta, masline, mere, portocale, o banana pe zi, etc mancare gatita, mai putin o perioada (din motive obiective) Cafea nu am mai baut un strop iar de fumat niciatat.
Si la mine, o greatza, cine se ofera, citesc la voi, tot astept si nimic Hands
Dimineti linistite va doresc.

Simo stai linistita, pe langa nodul din gat care il mai simt din cand in cand nici eu nu am nimic. Nici nu simt ca sunt insarcinata si conform ultimului ciclu am 8 saptamani si vreo 2 zile. Cu fata de pe la 6 saptamani nu stiu daca treceau 2 zile fara sa am intalnire cu toaleta, dar se pare ca bebe2 e mai cumintel. Nu e obligatoriu sa te simti rau, corpul tau e mai pregatit probabil si nu resimte asa rau schimbarile. Va pupic, sanatate multa
ada03
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:30 PM
Nivel

[quote=dana_h]fetele am observat pe picioare,dupa ce m-am epilat o mica iritatie,ce persista de vreo trei zile,si sunt ca niste cosulete.eu dau cu crema mea de corp obisnuita,ce ziceti e periculoasa?am zis ca maine incerc
si cu ulei de masline.nu ma mananca,nu ma deranjeaza decat estetic[

Dana mi se mai intampla si mie sa am aceste iritatii mai ales dupa ce ma fac pe picioare. Eu m'am dat mereu cu creme. Am inteles ca pe burtica e bine de evitat ce are vitamina A./quote]
ada03
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:35 PM
Nivel

Aa si simona, ameteala poate fi cauzata de scaderea de tensiune, mai ales daca erai invatata sa bei cola si/sau cafea
Alina Heering
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
Nanny wrote:
Alina..pentru ca mai ai putin si nu se stie ce-ti poate aduce ziua de maine, m-am gandit sa fiu eu cea care deschide galeria!
wav wav wav wav

NASTERE USURICA!
Recuperare rapida, laptic mult si bun. bebelus sanatos, frumos si intelept!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Vai ce dulce esti Nanny iti multumesc din suflet o supriza fffff placuta chiar nu ma asteptam iti multumesc ink o data pupici pupici pupici pupici pupici nu trece nici macar o ora fara sa ma uit pe forum sa vad ce ati mai scris.Inca o data multumesc nici nu stii cat de mult ma injurajeaza ideea ta pupici computerlove
Alina Heering
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
dana_h wrote:
fetele am observat pe picioare,dupa ce m-am epilat o mica iritatie,ce persista de vreo trei zile,si sunt ca niste cosulete.eu dau cu crema mea de corp obisnuita,ce ziceti e periculoasa?am zis ca maine incerc si cu ulei de masline.nu ma mananca,nu ma deranjeaza decat estetic

Dana nu cred ca e grav e din cauza hormonilor dar de ce nu suni doctorul si il intrebi? E bun Canesten sau Gentamicina(daca gasesti) dar mai intai intreaba doctorul pupici si sanatate
vanina
Scris: Thursday, February 27, 2014 6:41 AM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
Alina Heering wrote:

Dana nu cred ca e grav e din cauza hormonilor dar de ce nu suni doctorul si il intrebi? E bun Canesten sau Gentamicina(daca gasesti) dar mai intai intreaba doctorul pupici si sanatate

Gentamicina e un antibiotic foarte puternic care se administreaza in sarcina doar in situatii extreme, cand viata mamei este in pericol!!!
kali
Scris: Thursday, February 27, 2014 10:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Canesten = Clotimazol, nu Gentamicina.
Primul este antimicotic, al doilea e antibiotic.

fdianamaria wrote:
PS. Oana draga, vei avea muuuult de lucru cu actualizarea listutei. S-a marit clubul de viitoare mamici!! Yupyyy !!!!majoreta majoreta majoreta

Sa stii ca e ceva de lucru, mai ales ca nu v-am mai vizitat in ultima vreme. Acum lucrez la noua casuta.

dana_h wrote:
app am visat azinoapte ca aveam burtica mare si ca inauntru era o fetita si ziceam ca o va chema Oana Kali Hilar

Haha Ce taaaaaare!!Cheek Kiss

Fetele, continuam aici

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.