Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea.A wrote: Doamne, Ema, parca sunt surori gemene maimuticile noastre. Exact aceeasi problema si la mine: am facut ochi dimineata, am luat banana, am papat-o, am stat 10 minute, am luat Acifolul si pe urma s-a terminat distractia...m-am dus sa ma spal pe dinti si a iesit tot...pentru prima oara de cand au inceput greturile de o saptamana. Sincer, pentru vreo 5 minute dupa ce am vomat, m-am simtit excelent, pe urma a luat-o greata de la capat. Macar nu m-a tinut mult sefa azi, doar 2 ore. Si ma cheama si maine. Dana, exista multe metode de inducere...pastile, injectii, perfuzii...dar cea mai buna: "have fun cu sotul", dar nu inainte de a te consulta cu medicul. Eu nu cred ca e rau daca mai sta in burtica. Stiu ca dupa 42 de saptamani ar fi o problema, dar pana atunci, nu e asa de grav.
Si mie mi-a fost bine 5-10 minute dupa si gata...atat a tinut starea de bine ...mi-e rau conitnuu, abia am mai mancat o banana si un iaurt cu cereale mai devreme. Nu cred ca mai zac mult aici la munca, nu ma pot concentra la nimic, aproape ca nu am facut nimic de cand am venit. Plec pe la 4 maxim si m-am gandit sa-mi fac o supa de legume |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Eu am mancat un covrig cu miere si nuca de la covrigarie si acum ma duc sa-mi fac ceiutul de ghimbir. Iti dau verdictul mai tarziu, il testez intai pe mine. , sis!
|
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea.A wrote:Eu am mancat un covrig cu miere si nuca de la covrigarie si acum ma duc sa-mi fac ceiutul de ghimbir. Iti dau verdictul mai tarziu, il testez intai pe mine. , sis!
too |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| dana_h wrote:apa la picioare?poate se referea ca ai retentie de apa,care se vede prin faptul ca ai picioarele si mainile umflate.zici ca te dor mainile si degetele,poate fi de la lipsa calciu,fai o analiza pt calciu.crampele ''dintre picioare'' poate sunt din cauza ca apasa bebelusa,dar colul e inchis.asculta de moase si daca durerile sunt mari du-te la spital. app de lichidul amniotic ti-a zis ceva? Imi cer scuze retentie de apa. nu am facut ecograf azi si nu mi-a zis nimic dar data trecuta a fost totul bine :) asa am sa fac dak durerile continua si sunt insuportabile atunci merg la spital. ma deranjeaza fff mult la mers si daca misc picioarele facand exercitii. pupicei |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Si pe mine m-au lasat pana la 42 de saptamani sa astept . Dupa ce din luna a 5-a tot m-au tinut pe perfuzii, concediu medical ca cica nasc prematur, iete ca bebe a iesit cand a vrut el , binenteles cu vizite zilnice la doctor din sapt 40. In ziua cand tb sa merg sa imi provoace nasterea, m-am aplecat sa verific bagajul de spital si cand m-am ridicat mi s-a rupt apa. Dupa ce am ajuns la spital, in 3h imi tineam baietelul in brate. Daca te simti bine si bebe e bine, asteapta sa vina cand e pregatit copilul. |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Gagici, iute, iute, iute!!! Cred ca data viitoare pun 2 lingurite de ghimbir ras la un litru de apa, ca imi cam ia foc gura. Tura asta am pus 3. E ok cu greata, sa vad cat rezista. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| fetele si eu vreau sa nasc natural app am visat azinoapte ca aveam burtica mare si ca inauntru era o fetita si ziceam ca o va chema Oana Kali |
|
| simona83 wrote:Si pe mine m-au lasat pana la 42 de saptamani sa astept . Dupa ce din luna a 5-a tot m-au tinut pe perfuzii, concediu medical ca cica nasc prematur, iete ca bebe a iesit cand a vrut el , binenteles cu vizite zilnice la doctor din sapt 40. In ziua cand tb sa merg sa imi provoace nasterea, m-am aplecat sa verific bagajul de spital si cand m-am ridicat mi s-a rupt apa. Dupa ce am ajuns la spital, in 3h imi tineam baietelul in brate. Daca te simti bine si bebe e bine, asteapta sa vina cand e pregatit copilul. De simtit bine ce pot sa zic Simona ma simnt bine atat ce ma deranjeaza "intre picioare" la mers in rest totul bine si bebica la fel data trecuta doctorul a zis ca poate dura pana pe 15,16 martie DPN este 12 martie deci eu sper sa nu ajung pana atunci ci mult mai devreme pentru ca cred eu e prea mult timp ca bebica sa stea atat de mult in burtica indiferent ca-i place sau nu. La prima sarcina mi s-a rupt apa dupa ce am mers la toaleta sa fac pipi trezita din somn ma dau jos din pat si uite ca apa s-a rupt din senin si acum de cate ori mergi la toaleta dupa ce ma sterg ma uit pe hartiuta sa vad daca am vreo pata rosie dar nimic. pupicei |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Alina ..nu-mi vine sa cred..mai ai asa de putin! Parca mai acum o luna ne anuntai ca esti graviduta..! ASa ca o sa intri cat de curand la galerie! |
|
| un articol interesant http://ecografiefetala.ro/index.php/ecografie-fetala/ecografia-in-sarcina-incipienta |
|
| Multumesc Nanny asa este parca mai acum o luna va anuntasem ca asteptam un bebel acum chiar ca asteptam sa ne cunoastem si sa ne tinem bebica in brate multumesc de incurajare acum de cate ori merg la toaleta sau ma misc intr-un anumit fel am impresia ca se rupe apa dar spre dezamagirea mea nu se intampla nimic Va multumesc din inima ptr primirea calda pe care am avut-o cand m-am inscris pe acest site si multumesc burticilor ptr toate sfaturile date Cand voi ajunge la spital pentru a naste sa bu credeti ca va voi uita asa ca voi reveni cu noutati si sper cu cele mult asteptate va de mii de ori burtici |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Ema, Andreea, Dana, Deyutzu... M-ati inspirat cu greturile astea ca nu mai vomitasrm deloc de vreo saptamana. Am zis ca o sa vomit pe strada, horror senzatia, am fugit la baie efectiv. Si inca ma simt super rau. Greturi am mai avut dar in halul asta.... Ma bucuram si eu ca am scapat, dar uite surpriza |
|
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| buna burtici eu am de cateva zile o stare de oboseala de care nu pot scapa oricat de odihnita as fi...as dormi asa incontinuu desi ma cam trezesc cu durere de spate( in somn mai aterizez de pe o parte pe spate) voi cum sunteti? pe noi ne-a amanat doctorita cu ecograful pt ca nu este in localitate si la altul nu vreau sa merg....asa ca intalnire cu bebe am dupa 10 martie...sarcina usoara sa aveti in continuare |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Girls, Eu de ce nu am gretuuuuri ca voi? Eu pap orice, iar dimi sunt foarte bine, doar ca trebuie sa fac pas alergator la baie pt. pipi. La mine seara ma loveste o ameteala de simt ca daca nu ma asez in pat, lesin . Mananc zic eu, numai sanatos, salata verde ridichi, o rosie,fasole verde fiarta, masline, mere, portocale, o banana pe zi, etc mancare gatita, mai putin o perioada (din motive obiective) Cafea nu am mai baut un strop iar de fumat niciatat. Si la mine, o greatza, cine se ofera, citesc la voi, tot astept si nimic Dimineti linistite va doresc.
|
|
| simona83 ai crezut ca ai scapat ai?!mihaela fai o sideremie,poate ai nivelul de fier scazut si de aia te simti asa obosita.simona sym bucura-te cat mai poti ca si gazele(ema si andreea)tot asa se ''plangeau'' ca la ele nimic si acum sunt si ele prietene cu albastrel alina abia astept sa iti vad bebelusha nastere cat mai usoara |
|
|