Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| dana_h wrote:deyutzu tu ce faci,cum esti? Neata burtici!Va pup pe toate Eu sunt bine sa zic asa,o dau cu greturile cum deschid ochii,nu prea dau la rate,e bine asa.Am fost la eco joi pe 20 ,bebe e bine are 19 mm si 174 batai pe minut.M-am emotionat tare cand am auzit inimioara
V-am citit din urma chiar daca nu am scris.Ma bucur pt voi toate ca sunteti bine si bebicii de altfel |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| deyutzu wrote:Neata burtici!Va pup pe toate  Eu sunt bine sa zic asa,o dau cu greturile cum deschid ochii,nu prea dau la rate,e bine asa.Am fost la eco joi pe 20 ,bebe e bine are 19 mm si 174 batai pe minut.M-am emotionat tare cand am auzit inimioara V-am citit din urma chiar daca nu am scris.Ma bucur pt voi toate ca sunteti bine si bebicii de altfel deyutzu cat a avut sacul yolk la tn,cati mm? |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Neata fetelor
Eu nu sunt asa bine, dupa repriza de dat la rate de aseara am decis sa fac si eu ca tine Dana....mi-am luat o banana la capul patului, azi dimineata cand m-am trezit am papat-o, am mai stat in patut 20-30 min si apoi m-am ridicat.Toate bune si frumoase am luat acidul folic, apoi o gura de apa si direct la toaleta am aterizat. Maimutica mea n-a vrut nici banana nici apa de dimineata Acum va intreb...daca am dat afara dupa 5 minute de cand am luat acidul folic, trebuie sa iau altul mai tarziu? ( oricum de acum o sa-l iau pe la 12 ca dimineata poate vomit, seara la fel...asa in timpul zilei sunt la serviciu si ma mai procupa si altele) Va pup pe toate |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| dana_h wrote: of scumpa,mult curaj. simona,capsunica,elala,alina ce dimensiuni a avut sacul yolk(vezicula vitelina) la voi la 8-9 sapt?
eu mi-am facut la 7 saptamani ..da nu scrie sacul yolk cat a avut .. cred cum se numeste pe ecograf sacul yolksa ma uit ..? |
|

| ema eu cred ca ar trebui sa iei alta pastiluta,eu stiu ca dupa o jum de ora nu mai sunt probleme YS scrie la mine capsunica |
|

| emanicole wrote:Neata fetelor Eu nu sunt asa bine, dupa repriza de dat la rate de aseara am decis sa fac si eu ca tine Dana....mi-am luat o banana la capul patului, azi dimineata cand m-am trezit am papat-o, am mai stat in patut 20-30 min si apoi m-am ridicat.Toate bune si frumoase am luat acidul folic, apoi o gura de apa si direct la toaleta am aterizat. Maimutica mea n-a vrut nici banana nici apa de dimineata Acum va intreb...daca am dat afara dupa 5 minute de cand am luat acidul folic, trebuie sa iau altul mai tarziu? ( oricum de acum o sa-l iau pe la 12 ca dimineata poate vomit, seara la fel...asa in timpul zilei sunt la serviciu si ma mai procupa si altele) Va pup pe toate neata :* cel mai bine la amiaaza dupa ce mananci ::P |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Dana, nici la mine pe ecografia de 8 saptamani nu scrie..Am doar CRL si SG.Dar nici nu ma asteptam la mai mult pt ca ecografiile pana la 12 saptamani le-am facut in Tulcea, si medicul ce imi urmarea sarcina acolo nu era prea priceput din cate am auzit.. Pupici pentru buburuze si mamicute . |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| capsunica wrote:neata :*  cel mai bine la amiaaza dupa ce mananci ::P
Daca pot manca...mi-e rau continuu si nu pot manca nimic |
|

| mersi fetele .oricum daca era ceva in neregula cred ca imi spunea.in schimb a zis ca e bine si ca ne vedem la 12 sapt.doamne panicoasa sunt |
|

Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| Buna burtici,abia ne-am intors de la doctor si tot azi facem 38 de saptamani dar se pare ca bebica doreste sa stea mai mult in burtica ptr ca colul ink e inchis,oare de ce nu vrea sa vina ca noi to?i o asteptam i-am explicat doctorului de durerile care le am "intre picioare" si s-a uitat imediat la microscop sa vada dak am vreo infectie si mi-a zis sa nu ma spal "inautru" cu gel intim sau chestii de genu dar sincer niciodata nu m-am spalat "inautru" si nu cred ca e vorba de vreo infectie. in rest totul bine la noi daca duc sarcina pana in saptamana 40 dupa ce se intampla??? ce imi vor face?cum voi naste? pupici burtici |
|

| Alina Heering wrote:Buna burtici,abia ne-am intors de la doctor si tot azi facem 38 de saptamani dar se pare ca bebica doreste sa stea mai mult in burtica ptr ca colul ink e inchis,oare de ce nu vrea sa vina ca noi to?i o asteptam  i-am explicat doctorului de durerile care le am "intre picioare" si s-a uitat imediat la microscop sa vada dak am vreo infectie si mi-a zis sa nu ma spal "inautru" cu gel intim sau chestii de genu dar sincer niciodata nu m-am spalat "inautru" si nu cred ca e vorba de vreo infectie. in rest totul bine la noi daca duc sarcina pana in saptamana 40 dupa ce se intampla??? ce imi vor face?cum voi naste? pupici burtici alina,sora mea a ajuns cu baietelul pana in saptamana 40,dr a chemat-o la spital si i-a facut o perfuzie ce i-a declansat nasterea(i s-a rupt apa),doar ca nu s-a dilatat decat foarte putin,copilul avea cordonul dupa gat,si dupa 9 ore de chin in sfarsit nenorocitul ala de doctor a decis sa o bage in cezariana.dar ea era la prima sarcina.se poate intampla ca acum sa ai colul inchis si peste doua zile sa ti se rupa apa si sa nasti,asa ca stai linistita,solutii sunt |
|

| dana_h wrote:mersi fetele  .oricum daca era ceva in neregula cred ca imi spunea.in schimb a zis ca e bine si ca ne vedem la 12 sapt.doamne panicoasa sunt scumpa imi pare rau da nu am asa ceva oe eco ..l-am facut aici la noi ..cu un amarat de aparat...la 7 saptamani :( oricum nu te stresa degeaba:::*:* |
|

Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| offf Dana nu stiu de ce dar azi am avut impresia ca doctorul asta e cam prost cu toate ca e un doctor bun si renumit,s-a uitat la picioarele mele sa ma controleze de apa si mi-a zis ca am un pic de apa la picioare e bine? i-am explicat ca ma dor incheieturile de la degete cand inchid si deschid pumnul sau cand misc degetele iar el a zis "OK" offf saracuta sora ta ce chin 9 ore si un doctor idiot. azi noapte am visat ca am nascut si totul a durat doar 5minute cred si dorinta de a naste a fost in visul meu. ma preocup durerile "dintre picioare" iar moasa a zis ieri la telefon ca daca durerile sant intense si insuportabile sa merg la spital. Sant un pic dezamagita nu stiu de ce. te Dana merci de raspuns |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| emanicole wrote:Neata fetelor Eu nu sunt asa bine, dupa repriza de dat la rate de aseara am decis sa fac si eu ca tine Dana....mi-am luat o banana la capul patului, azi dimineata cand m-am trezit am papat-o, am mai stat in patut 20-30 min si apoi m-am ridicat.Toate bune si frumoase am luat acidul folic, apoi o gura de apa si direct la toaleta am aterizat. Maimutica mea n-a vrut nici banana nici apa de dimineata Acum va intreb...daca am dat afara dupa 5 minute de cand am luat acidul folic, trebuie sa iau altul mai tarziu? ( oricum de acum o sa-l iau pe la 12 ca dimineata poate vomit, seara la fel...asa in timpul zilei sunt la serviciu si ma mai procupa si altele) Va pup pe toate Doamne, Ema, parca sunt surori gemene maimuticile noastre. Exact aceeasi problema si la mine: am facut ochi dimineata, am luat banana, am papat-o, am stat 10 minute, am luat Acifolul si pe urma s-a terminat distractia...m-am dus sa ma spal pe dinti si a iesit tot...pentru prima oara de cand au inceput greturile de o saptamana. Sincer, pentru vreo 5 minute dupa ce am vomat, m-am simtit excelent, pe urma a luat-o greata de la capat. Macar nu m-a tinut mult sefa azi, doar 2 ore. Si ma cheama si maine. Dana, exista multe metode de inducere...pastile, injectii, perfuzii...dar cea mai buna: "have fun cu sotul", dar nu inainte de a te consulta cu medicul. Eu nu cred ca e rau daca mai sta in burtica. Stiu ca dupa 42 de saptamani ar fi o problema, dar pana atunci, nu e asa de grav. |
|

| apa la picioare?poate se referea ca ai retentie de apa,care se vede prin faptul ca ai picioarele si mainile umflate.zici ca te dor mainile si degetele,poate fi de la lipsa calciu,fai o analiza pt calciu.crampele ''dintre picioare'' poate sunt din cauza ca apasa bebelusa,dar colul e inchis.asculta de moase si daca durerile sunt mari du-te la spital. app de lichidul amniotic ti-a zis ceva? |
|
|