Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| va multumesc mamicilor si viitoarelor mamici. santem atat de fericiti o sarcina cat mai usoara va doresc va poop |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitari Alina |
|

| Ana wrote:Felicitari Alina multumesc Ana! |
|

Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Felicitari Alina, sarcina usoara in continuare.
Denisa cand ai DPN??? Dupa tine eu urmez La mine DPN cronologic ar fi pe 28 dec. dar zilele trwecute la eco eram mai mari cu 1 sapt. si o zi, asa ca e posibil sa nasc in jur de 20 decembrie |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Alina felicitari pentru burtica roz!Sarcina usoara in continuare!
Pupici pe burtici pentru voi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| flor3ntza wrote:Felicitari Alina, sarcina usoara in continuare. Denisa cand ai DPN??? Dupa tine eu urmez  La mine DPN cronologic ar fi pe 28 dec. dar zilele trwecute la eco eram mai mari cu 1 sapt. si o zi, asa ca e posibil sa nasc in jur de 20 decembrie
La mine DPN este pe 20 decembrie, insa cred ca nasc cu cel putin 0 saptaman mai devreme, nici cu Marwan nu am stat pana la 40 de spatamani, ci la 38 am nascut...
Sarcini usoare burtici!!!
Fetele, care veniti cu intariri, ca se cam subtiaza randurile pe aici!!! |
|

| cine imi poate spune si mie niste nume frumoase de fetitze care sa nu fie ff comune. de exemplu sotul vrea numele de CARLOTTA dar mie nu ini place deloc numele asta aveti vreo idee? va poop si va multumesc pentru urari |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari pentru burtica rozzzz! Uite aici un link pentru nume de fete
http://forum.7p.ro/Ce-nume-de-fete-va-plac-cel-mai-mult.aspx?g=posts&t=14490
|
|

Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Burtici cam liniste pe aici, sa le dam un imbold la aspirici poate vin mai repede in casuta noastra. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Pupici tuturor burticilor !! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Alina felcitari pentru burtica ta cea "roz bombon" Aici..aici...am sosit cu forte proaspete! Deocamdata totul e bine, sa vedem cum decurge.Primiti debutanti?? De frica nici ticker nu vreau! Deocamdata cam 7 sapt, 140 bpm! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Nanny, de cand te asteptam!!!!! sa fie intr-un ceas bun!!! Nu trai cu frica, ci cu increderea in Dumnezeu!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari burtici ! Sa fiti sanatoase cu bebeii si cu sarcini la termen |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nanny wrote:Aici..aici...am sosit cu forte proaspete! Deocamdata totul e bine, sa vedem cum decurge.Primiti debutanti?? De frica nici ticker nu vreau! Deocamdata cam 7 sapt, 140 bpm! Uraaa! |
|

Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Alina Heering wrote:cine imi poate spune si mie niste nume frumoase de fetitze care sa nu fie ff comune. de exemplu sotul vrea numele de CARLOTTA dar mie nu ini place deloc numele asta aveti vreo idee? va poop si va multumesc pentru urari
Mie imi plac: Sabrina, Olivia, Ilinca, Irenne, Ingrid, Sara, Sasha, Natasha, Despina (cumnata mea ) |
|
|