Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| alexandrabogdan wrote:luna trecuta mi-a iesit un test de sarcina pozitiv, apoi la 2 zile mi-a venit ciclu...care a tinut vreo 5 zile. ieri trebuia sa imi vina si n-a venit. problema e ca eu in luna asta am luat f multe medicamente
Daca e bebe,o sa fie bine.Ai incredere !Dumnezeu are caile lui.Fa un test de sarcina,iar daca e pozitiv,mergi la ginecolog si spune-i ce medicamente ai luat.Nu toate medicamentele sunt contraindicate in sarcina.Ai grija de tine.Pup si asteptam vesti bune |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mirela74chris wrote:Daca e bebe,o sa fie bine.Ai incredere !Dumnezeu are caile lui.Fa un test de sarcina,iar daca e pozitiv,mergi la ginecolog si spune-i ce medicamente ai luat.Nu toate medicamentele sunt contraindicate in sarcina.Ai grija de tine.Pup si asteptam vesti bune
pfaiiii dar am luat pt tratam de urechi(betaserc + tinctura de ginko biloba), am luat antibiotic pt puroi la masea (augmentin + nurofen pt durere) au fost prea multe |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am avut o data "ciclu" peste sarcina, dar doar prima luna si cam jumatate din cat era de obicei. |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| in primul rand nu pot sa nu te cert putin,daca ai avut un test pozitiv in primele 5 min,atunci erai insarcinata iar sangerarile nu sunt de ignorat.de obicei la femeile care au''ciclu peste sarcina'',fluxul e redus cantitativ si ca durata.eu zic sa faci un beta hcg cat mai repede si sa nu se fii intamplat ce cred eu.multa bafta si sa fie cum iti doresti |
|

| dana_h wrote:in primul rand nu pot sa nu te cert putin,daca ai avut un test pozitiv in primele 5 min,atunci erai insarcinata iar sangerarile nu sunt de ignorat.de obicei la femeile care au''ciclu peste sarcina'',fluxul e redus cantitativ si ca durata.eu zic sa faci un beta hcg cat mai repede si sa nu se fii intamplat ce cred eu.multa bafta si sa fie cum iti doresti
eu am banuit o sarcina care s-a desprins dupa 2 zile si mi-a venit ciclu. un avort menstrual sau cum se numeste. de aia am stat relaxata.dar acum vad ca iar nu vine cand ar trebui. stiu cum e cu sangerarile ca am la activ un avort spontan la 13 sapt de sarcina + o sarcina dusa la bun sfarsit ....aici nu e vb de ignoranta sau de indiferenta |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| alexandrabogdan wrote:pfaiiii dar am luat pt tratam de urechi(betaserc + tinctura de ginko biloba), am luat antibiotic pt puroi la masea (augmentin + nurofen pt durere)  au fost prea multe E posibil sa fi ramas...dar daca tu spui ca menstruatia a fost normala si nu redusa cantitaitv..inseamna ca sarcina s-a oprit in evolutie si e posibil sa fi eleminat deja la menstruatie. Oricum Augmetin si Ibuprofen...mmm nepermise! Doar Bhcg poate lamuri situatia. Nu exista "menstruatie peste sarcina" e un termen popular, ci doar o sangerare care nu e normala si n-ar trebui sa fie decat redusa cantitativ fata de menstruatia normala, cam 1/3 .Oricum sper sa fi bine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Poate ai ramas din nou, daca a fost, intr-adevar, un "avort menstrual"! |
|

| aurishta wrote:Poate ai ramas din nou, daca a fost, intr-adevar, un "avort menstrual"!
nu, asta e exclus. menstruatia a fost normala, nu redusa nici ca nr de zile, nici cantitativ. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Hihihihi... 14 saptamani... LA MULTI ANI, BUBURUZA MICAAAAA!!!!
A fost o noapte linistita, fara varsaturi, dar daca insisti sa o tii pe mami treaza, te rog sa vorbesti cu ea. Loveste cu picioarele, danseaza, fa tumbe... hai ca poti . Orice as face, imi zboara gandul la tine, sunt profund indragostita . Ma uit la burtica rotunjoara de acum si as da orice sa pot sa ajung sa o pup. Daca ai putea creste doar cu dragoste, cum zice fratiorul tau, atunci ai fi un bebe gigant. Am observat ca esti lacto-vegetariana... mami nu judeca... doar saliveaza. Macar o bucatica de peste... un pastrav la gratar cu legume... vezi? Se numeste compromis Amandoua suntem multumite. Si o noapte de somn, te rog, o sa avem destule pe care sa le petrecem ca fetele, mai ales in primele saptamani dupa ce vii pe lume Te iubesc lamaia mea frumoasa, imi e e dor sa te vad, tanjesc sa te imbratisez si sa iti simt mirosul, dar asteapta mami pana in august, fii fara griji. Pana atunci sari pe vezica lui mami, Victor asa se distra |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| ce frumos :X Simona :X:* :X |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Vai Simona trebuie sa-ti pastrezi mesajele astea undeva Asa mult imi place cum vorbesti cu lamaita ta si cum o alinti pfoai La multi ani bucuruzei tale, sarcina usoara si nastere la termen...o bebelina grasunica de atata dragoste
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| dana_h wrote:foarte frumos numele Multumim Dana |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| simona83 wrote:Hihihihi... 14 saptamani... LA MULTI ANI, BUBURUZA MICAAAAA!!!! A fost o noapte linistita, fara varsaturi, dar daca insisti sa o tii pe mami treaza, te rog sa vorbesti cu ea. Loveste cu picioarele, danseaza, fa tumbe... hai ca poti  . Orice as face, imi zboara gandul la tine, sunt profund indragostita  . Ma uit la burtica rotunjoara de acum si as da orice sa pot sa ajung sa o pup. Daca ai putea creste doar cu dragoste, cum zice fratiorul tau, atunci ai fi un bebe gigant. Am observat ca esti lacto-vegetariana... mami nu judeca... doar saliveaza. Macar o bucatica de peste... un pastrav la gratar cu legume... vezi? Se numeste compromis  Amandoua suntem multumite. Si o noapte de somn, te rog, o sa avem destule pe care sa le petrecem ca fetele, mai ales in primele saptamani dupa ce vii pe lume  Te iubesc lamaia mea frumoasa, imi e e dor sa te vad, tanjesc sa te imbratisez si sa iti simt mirosul, dar asteapta mami pana in august, fii fara griji.  Pana atunci sari pe vezica lui mami, Victor asa se distra Sa iti dea Domnul o gazuta sanatoasa si la termen, Simona. Ma chinui sa scriu, pentru ca bocesc ca un copil mic de cand am citit mesajul. Ador ce faci tu pentru buburuza ta si imi doresc din inima sa ajunge si noi la 14 saptamani sa vorbim intre noi, dar sa nu ne inteleaga nimeni. Simona, you are officially my role model for life!!! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Andreea.A wrote:Sa iti dea Domnul o gazuta sanatoasa si la termen, Simona. Ma chinui sa scriu, pentru ca bocesc ca un copil mic de cand am citit mesajul. Ador ce faci tu pentru buburuza ta si imi doresc din inima sa ajunge si noi la 14 saptamani sa vorbim intre noi, dar sa nu ne inteleaga nimeni. Simona, you are officially my role model for life!!! Andreea si tu poti face asta..nu te retine nimic! Ok..iti inteleg inca retinerea, dar dupa ce mergi la echo....poti sa ii citesti povesti Sa- povestesti cate in luna si-n stele, sa-i pui muzica... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Hormonii, Andreea, hormonii... Ce draguta esti!
Stiti care e diferenta? Simona mai are o minune acasa si stie ce inseamna. Ea deja e mama inainte de toate.
La voi e mai greu sa va imaginati cum e copilul ori pe voi in postura de mama. De aceea e si mai greu de comunicat cu bebe din burtica - mai ales daca e foarte mic si inca nu a capatat identitate in mintea voastra.
A doua sarcina e muuuult mai profunda in simtiri.
Va veni si vremea voastra... |
|
|