Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Flor3ntza nu mai ai mult si intri in concediu, week placut in Delta, merci de urari, la fel iti doresc si tie Nanny si eu ma gandeam sa-l sun macar...vad eu, poate luni. Sarcini usoare burticilor |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Burtici -sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi si la termen! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Miriam,eu cred ca vine doctorul tau din concediu si tu vei fi inca cu burtica !Lasand gluma la o parte,poti sa suni doctorul luni sa te introduci ,in caz de bebelina se hoataraste sa vina cat doctorul tau e in concediu !Mai ai putin oricum.O saptamana si cred ca vine pustoaica!Nastere usoara!Noi facem galerie in continuare
Oficial mi au venit uratii,deci putin dezamgita ca nu s a intamplat nici luna asta |
|
| Giulia sa stii ca am glumit cu doctorul ca poate il asteapta pe el Nu-ti pierde speranta, o sa vina intr-o zi Roxy multumim |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Fetelor rasturnare de situatie, astazi am fost sa facem eco morfofetala si ne-a spus d-na doctor ca se vede perfect sexul bebelusului si nu e fetita. yuppppy o sa avem si un baietel, fetita mea e super incantata, cu toate ca pana ieri se obisnuise cu idea surioarei. Va pup si va doresc nastere la termen si bebelusi sanatosi |
|
| Flor3ntza felicitari pt fecior, o sa ai pereche |
|
| da miriam, multumesc mult, acum sanatosi sa fim, sa se nasca la termen asta e tot ce ne dorim, tu nimic nimic? cat mai sta medicul tau in concediu? oricum de acum esti pe ultima suta de metri. nastere usoara si bebe sanatos si mancacios sa ai. pupici |
|
| Flor3ntza sa dea D-zeu sa fie asa cum iti doresti Cica in 13 ar fi in tara deja, deci mai am 4 zile merci si eu te pup |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Florenta, felicitari!!!
Doamne...sper sa nu am si eu..."schimbare de sex", mai ales ca am si nume: Adam:001002:
Miriam, nastere usoara!!!
Si celorlalte burtici va doresc sarcini usoare si la termen!! |
|
| Alina Heering ce mai faci? |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Miriam..si eu zic ca bebe chiar il asteapta pe doctor..cred ca s-a obisnuit cu el Sau poate asteapta sa termini zacustile si gemurile? Florenta...la cine ai facut echo?? Hai ca esti tare! |
|
| Nanny am fost la d-na dr. Ciufu Carmen la Mediconst si am fost foarte multumita de morfologie, mi-a aratat in detaliu tot din cap pana in picioare. Eu am mai multe prietene si chiar si sora mea care a facut morfologia la ea si mi-au recomandat-o cu drag |
|
| Nanny wrote:Miriam..si eu zic ca bebe chiar il asteapta pe doctor..cred ca s-a obisnuit cu el Sau poate asteapta sa termini zacustile si gemurile? Florenta...la cine ai facut echo?? Hai ca esti tare! Nanny s-ar putea,stii tu, nasterea nu vine cand vrem noi(inafara de cezariana)...nici nu am sunat celalat medic, ma gandeam ca ma mai cheama la control la el si numai de plimbat prin oras nu am chef... Denisa multumesc Ce nume frumos a-ti ales...apropo de nume, eu am hotarat ca daca o sa fie baiat ii pun Cristian Iosif, daca este fata Cristina Ruth, asa am scapat chiar daca ar fi o surpriza ...bine, fiecare alege numele care-i place, indiferent daca il poate schimba usor dupa sexul copilului.
Sarcini usoare burtici!!! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Miriam,eu cred ca in weekend vine si mandra mica!
Florenta,felicitari pt baiat !Morfologia fetala nu da gres...
Sarcina usoara,gravidute dragi! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Florenta..era sigura ca ai fost la Ciufu!! Da intr-adevar e buna! Cumnata mea...a fost cu ambele sarcini "in vizita" la ea si de obicei, nu da gres! Felicitari...Inca o data!
Miriam..intru in fiecare zi si pe aici sa vad ce mai faceti...stam in asteptare! Hai cu dulceata si la propriu si la figurat! |
|
|