Gravidutzele noastre dragi - 22
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Tuesday, September 3, 2013 1:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Diana - felicitari!majoreta majoreta
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!angel
giulia_mamik
Scris: Tuesday, September 3, 2013 4:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Felicitari,Diana!Ce ma bucur pt tine fiindca stiu cat de mult iti doreai acest copil.Sarcina usoara!computerlove

Eu nici luna asta nu intru in clubCray !Pe 7-8 sept imi vin uratii.Si mi vin ca am toate simptomele.In 2014 vom incepe investigatiile sa vedem exact care i problema.Oricum saptamana viitoare imi pleaca sotul si pana in decembrie nu vom mai exersa la acest capitolBlushing

Sarcina usoara,gravidute dragi!computerlove
Nanny
Scris: Tuesday, September 3, 2013 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Inca o data felicitari Diana!...Esti o mamica curajoasa! Sa fii cuminte sa ne spui lucruri bune!iloveyou
fdianamaria
Scris: Tuesday, September 3, 2013 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Giulia, stii ca iti doresc din suflet si tie o bucurie "cu ochi". Eu visez de mult la el, dar m-am incapatanat sa nu mai recurg la luni de tratament pentru a se "prinde". Si minunile exista. Dar partea ciudatica este ca inainte de a lua tratament pentru Glad, primul pitic, ajunsesem atat de disperati ca nu se intampla ca facusem toate testele posibile si nimic nu parea a fi impotriva. Chiar si dupa lunile de medicamente si rugi fierbinti, s-a mai lasat asteptat un pic. Poate nu era momentul...Cu Elena la fel. Iar acum...am ramas fara explicatii. E doar...o mica minune. Si pentru ca sunt convinsa ca toate ne sunt date atunci cand trebuie (pe mine cel putin sarcina m-a prins intr-un moment total nepregatit si nepotrivit...fara job, cu chirie si rate, cu casa nelocuibila in lucru, cu muuuulte probleme de sanatate acumulate in 2 ani de lucru nebun), sunt hotarata sa las totul la voia celui de sus. Refuz categoric sa imi leg trompele si cu atat mai mult sa fac vreodata avort.
Si din pacate, in ziua de azi, cu cat stai sa gandesti mai mult la a concepe un copil, amani tot mai mult momentul sau poate chiar il elimini sau poate il limitezi doar la un exemplar si atat. Probleme vor fi mereu si nu cred ca am avut vreodata in viata asta o clipa cand sa zic cu tarie ca nu am nici o grija si totul e perfect pentru a avea un copil. Mereu sunt lipsuri, mereu e ceva ce sta in calea venirii lui.
Dar ce ar fi lumea asta fara copii? Pentru mine, ar fi un desert si un gol imposibil de trait ras

PS Vai cat am scris !!! Bebe ma transforma in filozof hohot hohot
Nanny
Scris: Tuesday, September 3, 2013 6:01 PM
Nivel

Diana..ma bucur sa mai aud mamici care vor mai mult de un copil, darmite doi!! Iar in cazul tau si mai dificil. Si pt asta inca o data toata stima pt voi! !Intr-adevar totul se intampla atunci cand trebuie, cand Cel de Sus ne ingaduie si nu atunci cand credem noi ca ar fi normal! Prietena mea 7 ani..nu a ramas, nu si-a facut griji, in ultimul an a facut niste investigatii...totul ok! si dupa 7 ani...are burtica de aproape 6 luni...deci totul cu un scop si cand trebuie!
Si eu regret enorm ca am tot amanat momentul..din motive materiale ( nu eram casatorita, nu avem nici casa noastra..etc) A trecut timpul..si casa tot nu am! Ma gandesc ca as fi putut avea cel putin un copil de gradinita!Stii cum e zicala; "Da-mi Doamne mintea cea de pe urma!"
Multa sanatate, sa fii cuminte, sarcina sa decurga cu bine! Doamne ajuta!iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 3, 2013 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Diana, felicitari si sarcin usoara! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste problemuteCheek Kiss
miriam
Scris: Tuesday, September 3, 2013 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Diana multumesc si bine ai revenit in clubras felicitari , sarcina usoara sa ai fara probleme!!!!Cheek Kiss
Anelise
Scris: Wednesday, September 4, 2013 7:17 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Diana, bine ai revenit in club!!! gravida
Miriam, nimic, nimic? DistanceKiss
shirel
Scris: Wednesday, September 4, 2013 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
fdianamaria wrote:
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta Hilar
Momentan, avem confirmarea ca bebe e bine, are deja 7 saptamani si 3 zile, i-am auzit si inimioara aseara, doar ca sarcina e cu risc, pentru ca am dezlipire de placenta. Dar daca sunt cuminte, dupa sarbatorile de iarna scap si de stresul asta. Deocamdata, repaus total (sau aproape) din toate punctele de vedere si tratament cateva luni. Dar micul s-a "prins" singurel, care e o minune si sunt sigura ca e un luptator !! Asa ca, bine am revenit in randul burticilor ras

Waaaaw ,cum te-am simtit eu i-a fugi sa vezi ce ti-am scris si in jurnalul tau cat si la poza ta la "Frumoasa in fiecare zi" in urma cu ceva timp.Eram sigura ca esti gravidutza!
Iubita mea sunt nespus de bucuroasa ptr tine si ptr toate schimbarile din viatza ta,sarcina usoara si ne rugam la DD ca totul sa fie bine.Te pup!Cheek Kiss Cheek Kiss iloveyou
miriam
Scris: Wednesday, September 4, 2013 11:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Anelise nimicHilar ...mi-a si spus medicul ca saptamana asta sa nu ma astept inca...el e plecat in concediu pana in 14 sept, m-a lasat la alt doctor....oare ar trebui sa-l contactez mai din timp, sau sa il sun doar atunci cand ma duc la spital?

Nanny
Scris: Thursday, September 5, 2013 9:57 AM
Nivel

Miriam..tot pe aici??Love E ..se cam lasa asteptata! Cred ca ar trebui sa-l suni pe doctor inainte, ca sa stie de tine, eventual chiar si o vizita! Ca sa eviti eventuale situatii..cum ca n-a stiu, stai ca nu sunt ..etc!
Shirel imi pare bine sa te "revad"....cam rarut pe la noi! Poop! Asteptam vesti!love
shirel
Scris: Thursday, September 5, 2013 12:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nanny wrote:
Miriam..tot pe aici??Love E ..se cam lasa asteptata! Cred ca ar trebui sa-l suni pe doctor inainte, ca sa stie de tine, eventual chiar si o vizita! Ca sa eviti eventuale situatii..cum ca n-a stiu, stai ca nu sunt ..etc!
Shirel imi pare bine sa te "revad"....cam rarut pe la noi! Poop! Asteptam vesti!love

Daaa c-am rarutz dar asta fiindca am inceput scoala ,gradi si acuma avem din nou vacantza cand copii vor intra in ritmul lor obisnuit cu pragram va ve-ti satura de mine.Ceea ce pot sa spun este ca am deja copii mari daaaaa si Tahel este deja maaare are 3 lunitzi indata .Va pup pe toate si sarcina usoare burticelor!computerlove computerlove
teea09
Scris: Thursday, September 5, 2013 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Bravoooooo Diana FELICITARI din tot sufletul!!!!.Ma bucur tare mult ca gandesti asa! M-am regasitt foarte bine in descrierea ta si daca stau sa ma gandesc la fel as fi procedat si eu Dumnezeu stie de ce si cum face fiecare lucru. computerlove
flor3ntza
Scris: Friday, September 6, 2013 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
Buna fetelor,eu intru cam rar pentru ca serviciul ma solicita foarte mult pe ultima suta de metri, insa vreau sa ma relaxez weekendul acesta, si o sa mergem in delta sa ne mai destindem un pic.
Miriam iti doresc sa ai parte de o nastere cel putin la fel de usoara ca prima, sa fie bebelina sanatoasa si sa va recuperati rapid. Va pup
Denisa, pe aici si eu, felicitari pentru burtica ta bleu, noi luni suntem programate la morfologie, sper sa fie totul bine.
Diana bine ai revenit printre noi, sa ai o sarcina usoara si la termen, si stai linistita ca o sa fie bine cu hematomul tau, am avut si eu dar pe la 11 saptamani si am stat 2 sapt la pat, iar acum alerg nu gluma, s-a prins placenta de tot si nu am mai avut probleme, binenteles ajutata si de tratament in cele 2 saptamani.
Shirel te asteptam cu drag, sa vii sa ne mai scolesti si pe noi pana va fi sa nastem.
Nanny hai ca tu urmezi,te asteptam numaidecat la burtici.
Llory sunt aproape de tine si imi doresc din tot sufletul sa treaca perioada aceasta de investigatii din cauza nasterii premature, va doresc sanatate multa :*

Va pup burtici si mamici.
flor3ntza
Scris: Friday, September 6, 2013 10:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
Shirelutza azi esti lauza???? Sa iti traiasca fetita sa fie sanatoasa si la cat mai multi ani. Va pupam Lumanari
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.