Gravidutzele noastre dragi - 22
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Friday, January 17, 2014 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Ania...ma bucur taaare mult sa aud vesti frumoase despre voi! Chiar ma gandeam ce "mai faceti"!!! Ce face bebe??? Cum e la echo??
Alina Heering
Scris: Friday, January 17, 2014 11:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
Sotul meu are 47 iar eu 29 si asteptam un bebe luna viitoare nu cred ca e vreo problema varsta multa concentratie si relax fara stres pupici si bafta. apropo mamici si gravidutze Bebica mea a schimbat pozitia yes ink 6 saptamani Hilar Hilar Love Love va pupic pe burtici si sarcina usoara
simona83
Scris: Saturday, January 18, 2014 12:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Capsunica, uite incerc sa atasez aici eco de 5 sapt. Nu se vedea decat o bibita intr-un colt al saculuiDistanceKiss
Mai e putina putin si vezi si inimioara...computerlove

simona83 attached the following image(s):
image.jpg

alexandrabogdan
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
giulia_mamik wrote:

Alexandra,scuza ma ca ma bag si eu in seama.Fiica mea face 8 ani pe 28 februarie si nu am renuntat la visul de a avea un bebe.Si sotul meu are 36 ani si ce daca?!Nu mi plac tiparele,musai sa fie diferenta 2-3 ani intre copii sau parintii sa aiba pana in 30 ani sau mai stiu eu ce fel de tipar.

Fetelor,sarcina usoara in continuare!

nu, nu e musai doar ca ....mi-e teamauff nu pot sa nu ma gandesc ca totusi am pierdut o sarcina si sarcina cu Sara a fost cu contractii de la 17 saptamani + hipotiroidia. stiuuuuuu ca nu e musai sa fie la fel dar ....mi-e teama. cred ca n-are rost sa o mai dau dupa visin ....asta e motivul real : TEAMA
capsunica
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:25 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Anelise wrote:

Clap coeur

Capsunico, de cand doream sa-ti spun - esti frumoasa foc!!! Love

Simona, eu as face cum spune medicul! pupici Daca ma crezi, nici nu stiam de dublu test... Eu am facut triplu test.

Burtici, sarcini cat mai usoare! DistanceKiss
multumeeesc:*
Anelise
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
capsunica wrote:
multumeeesc:*

Cheek Kiss
capsunica
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:29 AM
Nivel

simona83 wrote:
Capsunica, uite incerc sa atasez aici eco de 5 sapt. Nu se vedea decat o bibita intr-un colt al saculuiDistanceKiss
simona mersi frumos inca nu o pot scoate ca sunt tot de pe telefon :( ooooffff ...si e net de la orange ..abia astept sa o scot...si sa postez sa iti arat ecografia mea ...:* la eco a fost bine ...ca a gasit sarcina ... aa scris sac ovular pe ecograf atat si corp galben gestational pe ovarul drept :) la control au iesit toate super .. is sanatoasa tun ... toate sunt normale .. si a zis ca am vreo 4 saptamani si umpic ..
capsunica
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:33 AM
Nivel

simona83 wrote:
abia astept crede-ma :x:* mak sunt 2 saptamani pana atunci :(

capsunica attached the following image(s):
20140118_173033.jpg

Ania
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2006
Nanny si eu ma gandeam la tine coeur

bine face bebe - la urmatorul eco aflam ce e , dar banuiesc deja ca e baietel pt ca am visat deja un nume de baietel , asa ca o sa ii se indeplineasca dorinta lui Samuel de a avea un fratior .

incepe sa miste din ce in ce mai tare , mai ales dupa ora 10 seara , la fel era si Arya , tot noaptea era activa .

alexandrabogdan - stiu cum e cu teama . Si eu am avut probleme la ambele sarcini cu piticii - contractii , dureri de burtica etc , si amandoi s-au nascut mai repede - cu 3 saptamani si respectiv 4 saptamani , plus o sarcina pierduta si uite sunt la bebe 3 . Asa eu iti spun sa incerci . nu e nimic mai frumos ca sentimentul pe care il ai cand bebe misca in burtica sau cand il vezi pt prima oara si etc pupici

capsunia - felicitari pt bebe Clap
capsunica
Scris: Saturday, January 18, 2014 8:44 AM
Nivel

Ania wrote:

capsunia - felicitari pt bebe Clap
multumesc din suflet! SA ai noroc simulta sanatate la bebicii tai :*:*:*
capsunica
Scris: Saturday, January 18, 2014 6:06 PM
Nivel

Am postat poza cu ecograful endovaginal e facut alaltaieri la 4 saptamani :p
Andreea.A
Scris: Sunday, January 19, 2014 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Buna dimineata, fetelor! Nu am putut sa ma abtin si am intrat si eu pe aici, sa simt un pic atmosfera, ca e tare frumos aici la gravidute. Eu inca sunt la stadiu de aspiranta la bebe, dar sper din toata inima sa golim cat mai curand casuta aspirantelor si sa ne adunam toate aici.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si sarcina usoara, fara dificultati viitoarelor mamici! Sa va dea Domnul bebelusi papaciosi, sanatosi si cuminti!
Capsunica, eco e facuta la 4 saptamani, nu? Sa dea Domnul sa stea samburel acolo cuminte si sa creasca mare si voinic!
capsunica
Scris: Sunday, January 19, 2014 10:39 AM
Nivel

Andreea.A wrote:
Buna dimineata, fetelor! Nu am putut sa ma abtin si am intrat si eu pe aici, sa simt un pic atmosfera, ca e tare frumos aici la gravidute. Eu inca sunt la stadiu de aspiranta la bebe, dar sper din toata inima sa golim cat mai curand casuta aspirantelor si sa ne adunam toate aici.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si sarcina usoara, fara dificultati viitoarelor mamici! Sa va dea Domnul bebelusi papaciosi, sanatosi si cuminti!
Capsunica, eco e facuta la 4 saptamani, nu? Sa dea Domnul sa stea samburel acolo cuminte si sa creasca mare si voinic!
da :p ..la doar o saptaman de intarziere:*
simona83
Scris: Sunday, January 19, 2014 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Andreea, noi va asteptam pe toateClap Cheek Kiss

Fasolica, azi avem 10 saptamani..Lumanari Doamne ajuta sa cresti mare si sanatos pentru ca mami te asteapta cu nerabdare. Am citit ca esti cat o curma (la)... Nu stiu cum arata una, dar o sa imi iau azi, doar ca sa pot sa mi te imaginez mai bine. Multumesc pentru greturi, mami nu se supara, stiu ca asa zici tu "buna" iar mami e super fericita pentru ele. Am visat ca nascusem un baietel si ii faceam poze sa pun pe forum, cand mi-am dat seama ca eu eram acasa dupa o singura zi si nu stiam dc il declarase sotul. Asa ca panicata, l-am sunat sa imi confirme ca il declara cu numele care tb - Tudor Alexandru. Te pupa mami iar tu sa cresti mare acolo, da?DistanceKiss
capsunica
Scris: Sunday, January 19, 2014 1:00 PM
Nivel

capsunica wrote:
da :p ..la doar o saptaman de intarziere:*
multumrsc din suflet
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.