Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ania...ma bucur taaare mult sa aud vesti frumoase despre voi! Chiar ma gandeam ce "mai faceti"!!! Ce face bebe??? Cum e la echo?? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| Sotul meu are 47 iar eu 29 si asteptam un bebe luna viitoare nu cred ca e vreo problema varsta multa concentratie si relax fara stres pupici si bafta. apropo mamici si gravidutze Bebica mea a schimbat pozitia ink 6 saptamani va pupic pe burtici si sarcina usoara |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Capsunica, uite incerc sa atasez aici eco de 5 sapt. Nu se vedea decat o bibita intr-un colt al sacului Mai e putina putin si vezi si inimioara... simona83 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| giulia_mamik wrote:
Alexandra,scuza ma ca ma bag si eu in seama.Fiica mea face 8 ani pe 28 februarie si nu am renuntat la visul de a avea un bebe.Si sotul meu are 36 ani si ce daca?!Nu mi plac tiparele,musai sa fie diferenta 2-3 ani intre copii sau parintii sa aiba pana in 30 ani sau mai stiu eu ce fel de tipar.
Fetelor,sarcina usoara in continuare!
nu, nu e musai doar ca ....mi-e teama nu pot sa nu ma gandesc ca totusi am pierdut o sarcina si sarcina cu Sara a fost cu contractii de la 17 saptamani + hipotiroidia. stiuuuuuu ca nu e musai sa fie la fel dar ....mi-e teama. cred ca n-are rost sa o mai dau dupa visin ....asta e motivul real : TEAMA |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Anelise wrote: Capsunico, de cand doream sa-ti spun - esti frumoasa foc!!! Simona, eu as face cum spune medicul! Daca ma crezi, nici nu stiam de dublu test... Eu am facut triplu test. Burtici, sarcini cat mai usoare! multumeeesc:* |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| capsunica wrote: multumeeesc:* |
|
| simona83 wrote:Capsunica, uite incerc sa atasez aici eco de 5 sapt. Nu se vedea decat o bibita intr-un colt al sacului Mai e putina putin si vezi si inimioara... simona mersi frumos inca nu o pot scoate ca sunt tot de pe telefon :( ooooffff ...si e net de la orange ..abia astept sa o scot...si sa postez sa iti arat ecografia mea ...:* la eco a fost bine ...ca a gasit sarcina ... aa scris sac ovular pe ecograf atat si corp galben gestational pe ovarul drept :) la control au iesit toate super .. is sanatoasa tun ... toate sunt normale .. si a zis ca am vreo 4 saptamani si umpic .. |
|
| simona83 wrote:Capsunica, uite incerc sa atasez aici eco de 5 sapt. Nu se vedea decat o bibita intr-un colt al sacului Mai e putina putin si vezi si inimioara... abia astept crede-ma :x:* mak sunt 2 saptamani pana atunci :( capsunica attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Nanny si eu ma gandeam la tine
bine face bebe - la urmatorul eco aflam ce e , dar banuiesc deja ca e baietel pt ca am visat deja un nume de baietel , asa ca o sa ii se indeplineasca dorinta lui Samuel de a avea un fratior .
incepe sa miste din ce in ce mai tare , mai ales dupa ora 10 seara , la fel era si Arya , tot noaptea era activa .
alexandrabogdan - stiu cum e cu teama . Si eu am avut probleme la ambele sarcini cu piticii - contractii , dureri de burtica etc , si amandoi s-au nascut mai repede - cu 3 saptamani si respectiv 4 saptamani , plus o sarcina pierduta si uite sunt la bebe 3 . Asa eu iti spun sa incerci . nu e nimic mai frumos ca sentimentul pe care il ai cand bebe misca in burtica sau cand il vezi pt prima oara si etc
capsunia - felicitari pt bebe |
|
| Ania wrote: capsunia - felicitari pt bebe multumesc din suflet! SA ai noroc simulta sanatate la bebicii tai :*:*:* |
|
| Am postat poza cu ecograful endovaginal e facut alaltaieri la 4 saptamani :p |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Buna dimineata, fetelor! Nu am putut sa ma abtin si am intrat si eu pe aici, sa simt un pic atmosfera, ca e tare frumos aici la gravidute. Eu inca sunt la stadiu de aspiranta la bebe, dar sper din toata inima sa golim cat mai curand casuta aspirantelor si sa ne adunam toate aici. Felicitari tuturor proaspetelor mamici si sarcina usoara, fara dificultati viitoarelor mamici! Sa va dea Domnul bebelusi papaciosi, sanatosi si cuminti! Capsunica, eco e facuta la 4 saptamani, nu? Sa dea Domnul sa stea samburel acolo cuminte si sa creasca mare si voinic! |
|
| Andreea.A wrote:Buna dimineata, fetelor! Nu am putut sa ma abtin si am intrat si eu pe aici, sa simt un pic atmosfera, ca e tare frumos aici la gravidute. Eu inca sunt la stadiu de aspiranta la bebe, dar sper din toata inima sa golim cat mai curand casuta aspirantelor si sa ne adunam toate aici. Felicitari tuturor proaspetelor mamici si sarcina usoara, fara dificultati viitoarelor mamici! Sa va dea Domnul bebelusi papaciosi, sanatosi si cuminti! Capsunica, eco e facuta la 4 saptamani, nu? Sa dea Domnul sa stea samburel acolo cuminte si sa creasca mare si voinic! da :p ..la doar o saptaman de intarziere:* |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Andreea, noi va asteptam pe toate
Fasolica, azi avem 10 saptamani.. Doamne ajuta sa cresti mare si sanatos pentru ca mami te asteapta cu nerabdare. Am citit ca esti cat o curma (la)... Nu stiu cum arata una, dar o sa imi iau azi, doar ca sa pot sa mi te imaginez mai bine. Multumesc pentru greturi, mami nu se supara, stiu ca asa zici tu "buna" iar mami e super fericita pentru ele. Am visat ca nascusem un baietel si ii faceam poze sa pun pe forum, cand mi-am dat seama ca eu eram acasa dupa o singura zi si nu stiam dc il declarase sotul. Asa ca panicata, l-am sunat sa imi confirme ca il declara cu numele care tb - Tudor Alexandru. Te pupa mami iar tu sa cresti mare acolo, da? |
|
| capsunica wrote: da :p ..la doar o saptaman de intarziere:* multumrsc din suflet |
|
|