Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| alexandrabogdan wrote:
pt ca diferenta intre copii ar fi prea mare si sotul meu are deja 37 de ani + alte problemute
multumim :*:*:*:*:* imi pare rau pentru tine :( sa de-a Domnul sa primesti luna viitoare un bebe:*:**:* |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Ioai Simona ..si eu am o oboseala in mineeee pfai .maine merg la Eco :* abia asteppppptttt? |
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| capsunica wrote: Ioai Simona ..si eu am o oboseala in mineeee pfai .maine merg la Eco :* abia asteppppptttt? succes la eco capsunico .sper sa fie totul bine si sa ne dai vesti minunate maine.cum te mai simti?ceva simptome....?hai ca te pupacesc |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Capsunica, cum a fost? Abia astept sa dai vesti/ impresii |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| alexandrabogdan wrote:pt ca diferenta intre copii ar fi prea mare si sotul meu are deja 37 de ani + alte problemute
Hai, mai... diferenta intre copii nu e deloc mare, cat despre sot... doar nu el duce sarcina!! Al meu a facut primul copil la 37... al doilea la 41... care-i problema? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:
Hai, mai... diferenta intre copii nu e deloc mare, cat despre sot... doar nu el duce sarcina!! Al meu a facut primul copil la 37... al doilea la 41... care-i problema?
poate ...teama?? cand am vazut 2 liniute pe test m-a apucat panica .... 1 milion de ganduri , incepand de la problemele ce le-am avut cu sarcinile anterioare pana la problemele legate de spatiu, finante etc. eu stiu ca sunt egoista si nu mai am curaj .... si nu ma gandesc ca ramane copila singura |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| alexandrabogdan wrote:poate ...teama?? cand am vazut 2 liniute pe test m-a apucat panica .... 1 milion de ganduri , incepand de la problemele ce le-am avut cu sarcinile anterioare pana la problemele legate de spatiu, finante etc. eu stiu ca sunt egoista si nu mai am curaj .... si nu ma gandesc ca ramane copila singura Alexandra...ia fa-ti curaj si viziteaza-ne la Aspirante! Ce atata panica?? totul se rezolva in mers! Inteleg ca esti o mamica grijulie, dar sunt sigura ca undeva acolo si tu iti doresti! Lasa temerile...daca nu incerci mai tarziu iti va parea rau! Si eu am trecut prin 3 incercari nereusite..si tot nu ma las chiar de-ar fi sa iasa din a 10 incercare! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| alexandrabogdan wrote:poate ...teama?? cand am vazut 2 liniute pe test m-a apucat panica .... 1 milion de ganduri , incepand de la problemele ce le-am avut cu sarcinile anterioare pana la problemele legate de spatiu, finante etc. eu stiu ca sunt egoista si nu mai am curaj .... si nu ma gandesc ca ramane copila singura
Sigur e teama si numai tu te poti mobiliza... Ai distribuit o chestie interesanta azi, pe fb. Chiar am gandit si din punctul tau ( de fapt al Sarei ) de vedere. De zis, nu am zis nimic ca-i prea public acolo...
Decizia e mult prea personala ca sa o poti discuta cu cineva... sau sa iei de bun sfatul altcuiva dar tine cont ca nu-i asa greu pe cat iti pare tie. Ti-am mai spus eu... nimeni nu a regretat ca mai are un copil dar stiu o multime carora le pare rau ca nu au mai facut unul. |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Alexandra, eu cand am ramas insarcinata cu Adam, nu stiu daca mai stii, dar am fost ingrozita, probabil cam din aceleasi motive ca si tine...finante, fac sau nu fac fata, nu eram pregatita (am ramas peste sterile), si acum sunt mamica a doi baieti extraordinari, si Adam imi umple sufletul de o fericire nemarginita!!! |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Dragi mamici si burtici,
Eu am o maaare dilema legata de dublu test. Se face intre sapt 11-14 in teorie si, la ultima ecografie, medicul mi-a dat niste repere temporale cand se recolteaza sangele (sapt 10) si cand se face ecografia (sapt 12). Cum femeia gravida citeste chestii, treburi, socoteli, am citit ca sangele si ecografia se fac la un interval de max 24h, dar de preferat una dupa alta. Am mai intrebat eu in stanga in dreapta, si toata lumea il face dupa acest din urma principiu.
Am zis ca poate am inteles eu prost in stare euforica in care eram dupa ecografie, asa ca mi-am contactat medicul si i-am impartasit dilema mea, confruntandu-l cu informatia pe care am citit-o. Mi-a confirmat reperele pe care mi le-a dat anterior, spunand ca dupa ultimile descoperiri, rezultatele sunt mult mai exacte recoltat asa, la 10, respectiv 12 sapt.
Eu am mare incredere in acest om, deci oricum fac ce spune el... dar oare nicio alta mamica, niciun alt medic sa nu fi auzit de varianta asta si sa practice varianta cu aceeasi zi?? Daca vreo alta burtica ajunge pe la medic, puteti, va rog, sa intrebati si de asta? Macar invatam pentru generatile urmatoare care vin de la aspirici... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote: Ti-am mai spus eu... nimeni nu a regretat ca mai are un copil dar stiu o multime carora le pare rau ca nu au mai facut unul.
Capsunico, de cand doream sa-ti spun - esti frumoasa foc!!!
Simona, eu as face cum spune medicul! Daca ma crezi, nici nu stiam de dublu test... Eu am facut triplu test.
Burtici, sarcini cat mai usoare! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/6/2007 Mesaje: 71
| Simona, eu pana acum nu am auzit aceasta metoda de a face dublu testul.Medicul meu mi-a spus ca ar fi ideal sa il fac in aceasi zi cu ecografia .si asa am si facut.Cum este o analiza la care nu are importanta daca ai mancat sau nu , la ora 3 am avut ecografia si la 4 m-am prezentat la laborator . iar rezultatul l-am primit a doua zi.La medic nu ajung decat peste vreo 2 sapt , dar cum la servici suntem 3 burtici(eu fiind cea mai mica dintre ele) le voi intreba,poate au alte informatii.
|
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:
Sigur e teama si numai tu te poti mobiliza... Ai distribuit o chestie interesanta azi, pe fb. Chiar am gandit si din punctul tau ( de fapt al Sarei ) de vedere. De zis, nu am zis nimic ca-i prea public acolo...
Decizia e mult prea personala ca sa o poti discuta cu cineva... sau sa iei de bun sfatul altcuiva dar tine cont ca nu-i asa greu pe cat iti pare tie. Ti-am mai spus eu... nimeni nu a regretat ca mai are un copil dar stiu o multime carora le pare rau ca nu au mai facut unul.
imi poti zice in privat ce nu ai vrut sa scri acolo orice sfat e binevenit |
|
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| la multi ani cu intarziere
nu am mai intrat de ceva timp - am avut probleme si cu netul etc .
facem bine . bb e bine - misca, mai ales noaptea . Samuel e tare entuziasmat pt bb mic - cum ii zice el
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| alexandrabogdan wrote:
pt ca diferenta intre copii ar fi prea mare si sotul meu are deja 37 de ani + alte problemute
Alexandra,scuza ma ca ma bag si eu in seama.Fiica mea face 8 ani pe 28 februarie si nu am renuntat la visul de a avea un bebe.Si sotul meu are 36 ani si ce daca?!Nu mi plac tiparele,musai sa fie diferenta 2-3 ani intre copii sau parintii sa aiba pana in 30 ani sau mai stiu eu ce fel de tipar.
Fetelor,sarcina usoara in continuare! |
|
|