Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Denisa, felicitari inca o data pentru burtica bleu! Sarcina usoara si la termen! Lloryy, mai asteptam vesti de la voi! Sper ca totul este in regula si cresteti mari si sanatosi, ca de frumos e frumos foc puiul mic! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Liz, multumesc si aici!!! Tu pe cand in club? Daca tin bine minte, vrei 2 copilasi, nu?
Lory, sanatate multa puiutului!
Burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi!!! |
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| denisa_rachid wrote:Miriam, cum nati? natural? Denisa numai acum ti-am vazut intrebarea...da, daca nu intervine nimic , o sa nasc natural.Si prima nastere a fost asa si chiar usoara, in 2 ore am fost gata de cand am urcat la sala de nastere.
Felicitari pt burtica albastra
Azi de dimineata am fost la control la maternitate si la fel col inchis bine, bine...tot de azi imi pleaca medicul in concediu, mi-a dat nr de tel al altui dr in caz ca nasc.Deci cu D-zeu inainte Asa ca m-am pus pe facut zacusca, bulion si altele pt iarna. SArcini usoare burticilor |
|
|

| Miriam, atunci iti doresc o nastere la fel de usoara ca prima si mie imi doresc la fel - ca a ta . Multumesc pentru cuvinte!!! Cat de putin mai ai!!! Nastere usoara usoara si bebe sanatos...spre rusinea mea am uitat ce ai...fetita? baiat? |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Lorry,ai un baiat tare frumusel.Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Denisa,felicitari pt burtica bleu!
Miriam,sigur mai stai vreo sapatamana cu burtica!Stai si tu cumintica si nu fa prea mult efort! |
|

| denisa_rachid wrote:Miriam, atunci iti doresc o nastere la fel de usoara ca prima si mie imi doresc la fel - ca a ta  . Multumesc pentru cuvinte!!!  Cat de putin mai ai!!! Nastere usoara usoara si bebe sanatos...spre rusinea mea am uitat ce ai...fetita? baiat? Multumesc la fel Fetita o sa am, dar nu m-as fi suparat si daca era tot baiat...sanatosi sa fie, asta este important!!! Florentza, Adina pe unde santeti? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Denisa, da, imi doresc mult 2 copilasi, dar deocamdata trebuie sa mai astept. Miriam, lasa, ca imediat apare printesa! Nu mai e mult! Nastere cat mai usoara! |
|

| Miriam, sa fie o fetita frumoasa, sanatoasa si cuminte!!!
Liz,
Sarcini usoare burtici!! |
|

| Denisa , Anelise Giulia mai mult efort fac cu gura acum:da-mi aia, macina cealalta, mesteca mai repede,da-mi borcanul etc. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Miriam, nastere usoara sa ai !!!
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Miriam..spor la treaba! Speram sa nu te mai gasesc pe aici! Vezi tu cum te descurci intre biberoane si borcane cu zacusca! Denisa sa-ti traiasca baietelul...se vor juca foarte frumos..sper sa nu se certe prea mult pe jucarii! |
|

| Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta Momentan, avem confirmarea ca bebe e bine, are deja 7 saptamani si 3 zile, i-am auzit si inimioara aseara, doar ca sarcina e cu risc, pentru ca am dezlipire de placenta. Dar daca sunt cuminte, dupa sarbatorile de iarna scap si de stresul asta. Deocamdata, repaus total (sau aproape) din toate punctele de vedere si tratament cateva luni. Dar micul s-a "prins" singurel, care e o minune si sunt sigura ca e un luptator !! Asa ca, bine am revenit in randul burticilor |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 1. Miriam

2. Denisa

3. Flor3ntza

4. Alina H.
5. Fdianamaria

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! 
Ultima actualizare: 03.09.2013 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Diana, felicitari pentru burtica si sarcina usoara ca un fulg!!
|
|

| Mersi Oana !!!!! Sa fie |
|
|
|