|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| eu am fost la eco - totul e f bine . bb punea manutele la ochii - cred ca ii era rusine ca ii s-a vazut .... .
urmeaza sa fac analize sapt asta . sunt la jumatate deja - nu imi vine sa cred ce repede trece timpul
va urez la toate sarcina usoara si bb -ii sanatosi |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Ania ce bebe rusinos cred ca asa facea daca nu avea manutele puse la ochisori satanate tie si lui bebe mic
Feteloooorrr, ma primiti si pe mine pe aici? Maimutica mea e mica mica, dar se face ea mare
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Dana, pe mine tot pe dreapta ma doare (de acolo a iesit outul norocos luna asta). Am luat in No-spa acum jumatate de ora si e mai bine. Ema, hai si tu. Cred ca ne primesc fetele si pe noi doua. |

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea.A wrote:Dana, pe mine tot pe dreapta ma doare (de acolo a iesit outul norocos luna asta). Am luat in No-spa acum jumatate de ora si e mai bine. Ema, hai si tu. Cred ca ne primesc fetele si pe noi doua.
se pare ca in dreapta stau copilasii ...si eu tot din dreapta am ovulat, mi-a spus doctora la monitorizare eu nu am mai avut nicio durere ( doar de sani) - nu am luat nimic momentan Cred ca ne primesc ca nu mai au sarcini atat de mici, cei mici sunt rasfatati nu?
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| am inteles acum nu imi doresc decat sa am o nastere ffff usoara si o bebica sanatoasa maine la doctor abia astept. l-am intrebat pe doctor de fiecare data dak e fetita sau baiat,nu iti da un raspuns concret dar de fiecare data ne-a zis ca "NU VAD BILUTE" exact ce ne dorim. vedem maine care e treaba cu bebica noastra si sincer am emotii va pupic si multumesc ptr raspunsuri |
|

Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Alina - eu am avut un travaliu mai dureros la bb2 - pt ca mi-au dat oxitocina - nu ma dilatam de la sine , desi avem contractii uhuuuuuuuuuuuu si nu ma dureau , asta pana am primit oxitocina . apoi cand a fost vorba de impins - cred ca 5 min a durat totul si bb era afara . cred ca era si nerabdatoare sa vada lumea ca doar a venit cu 4 sapt mai devreme |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| bun venit gravidutelor si sarcina usoara va dorim aniama bucur ca auzim de bine |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| mihaela-doinita wrote:bun venit gravidutelor si sarcina usoara va dorim aniama bucur ca auzim de bine Multumim, Mihaela! Si voua ca dorim sarcina usoara in continuare si nastere usoara si la termen! |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| buna dimi burticute .la noi au inceput de ieri greturile intense si vomitatul,dar pe o parte ma bucur ca asta inseamna ca bb se dezvolta,pe alta parte imi e frica sa nu fac iar disravidie . |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ania ma bucur sa aud ca sunteti bine..! Doamne ajuta sa fie si mai bine in contiunuare! Alina heering ..Nastere cat mai ususrica..mai e pana atunci! Dana H ..ff bine ca ai greturi, lasa alte ganduri, ca n-ai nimic! Da-i cu greata inainte! Ema si Andreea ...stati cumintele acolo pana la echo! Sa dea Domul ca totul sa fie bine! |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Ania, felicitari pentru eco, ne bucuram sa auzim ca e totul ok.
Bine ati venit fetele la burtici . Abia astept sa vad si primele ecografii. V-ati programat?
Dana, ma bucur ca au inceput greturile. Eu am invatat sa le controlez din alimentatie. Mananca putin si des, covrigeii si biscuitii sarati au facut minuni
Capsunicaaaaaa, sper ca esti ok. Ne e dor de tine
La noi au trecut 24 de ore fara sa vomit Au inceput sa ma doara muschii abdominali, ca si cum as fi facut efort, semn ca se intind toate cele sa faca loc bebelusei. Mi-am luat niste blugi de gravidute si vad ca ma sustin mai bine la spate si imi tin oarecum durerile sub control. Suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa treaca timpul sa vad iar mogaldeata la eco.
|
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| imi mai trece din greata cand aud anumite melodii cum ar fi pitbul cu timber si clubul lui micky mouse deci cand incepe clubul lui micky mouse parca nu mai am nimic |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| dana_h wrote:imi mai trece din greata cand aud anumite melodii cum ar fi pitbul cu timber si clubul lui micky mouse  deci cand incepe clubul lui micky mouse parca nu mai am nimic Hai ca-i tare...poate aste ii plac lui bebe!! Capsunico..unde esti?? sper ca esti bine.. Simonica..poop ma bucur sa aud ca esti bine! |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| simona83 wrote:Ania, felicitari pentru eco, ne bucuram sa auzim ca e totul ok. Bine ati venit fetele la burtici  . Abia astept sa vad si primele ecografii. V-ati programat? Dana, ma bucur ca au inceput greturile. Eu am invatat sa le controlez din alimentatie. Mananca putin si des, covrigeii si biscuitii sarati au facut minuni Capsunicaaaaaa, sper ca esti ok. Ne e dor de tine La noi au trecut 24 de ore fara sa vomit  Au inceput sa ma doara muschii abdominali, ca si cum as fi facut efort, semn ca se intind toate cele sa faca loc bebelusei. Mi-am luat niste blugi de gravidute si vad ca ma sustin mai bine la spate si imi tin oarecum durerile sub control. Suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa treaca timpul sa vad iar mogaldeata la eco. sunt ok .doar ca ma dor masele:( si debea pot manca.mi-am dat cu lidocaina .maine merg la analize De sange ..Cum pot sa imi fac si eu tiker? :p si mie De voi:*:*:*:* |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Nanny wrote:Hai ca-i tare...poate aste ii plac lui bebe!! Capsunico..unde esti?? sper ca esti bine.. Simonica..poop ma bucur sa aud ca esti bine! Nanny:* te pup draga mea:* |
|
|