|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Alina Heering wrote:fetele am si eu o intrebare pentru mamicile care au nascut a doua oara cat va tine travaliul? la prima sarcina a tinut 2 ore jumate. inseamna ca la a doua tine mai mult travaliul?  sper ca ma puteti lamuri. va pup pe bebei,felicitari ptr rezultatele analizelor. multa sanatate va doresc si sarcina usoara in continuare alina din ce stiu eu de pe la prietene si cunostinte,a doua nastere e mai usoara.iti tinem pumnii sa termini totul cat mai repede si sa ai un bebe de nota 10 |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| simona83 wrote:Dana, la noi greul la greturi a inceput in sapt 8. Deci nu zice hopa inca..  Ai grija sa papi legume verzi pt extra acid folic, multe fructe si legume ca sa te ajute sa te feresti de raceli. Eu am scapat deocamdata, cu un terorist mucios acasa  . Deyutzu, Capsunica, Ema... Si voi la fel. Papati sanatos pt bebicii vostrii, mai ales ca primul trim este cel mai important in dezvoltarea puiului de om Miha, tu in ce sapt esti? noi suntem ceva mai maricei...maine avem 23 de saptamani si o foame uriasa de zici ca nu am mai mancat de un an... |

Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| dana_h wrote:alina din ce stiu eu de pe la prietene si cunostinte,a doua nastere e mai usoara.iti tinem pumnii sa termini totul cat mai repede si sa ai un bebe de nota 10 sper din inima sa fie mult mai repede ptr ca mie frica de ore multe de travaliu stiu ca nu voi face fata prea multe ore de travaliu. iti multumesc frumos ptr raspuns. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| din categoria lacrimogenelor - http://www.superstarmagazine.com/this-video-my-beautiful-woman-will-touch-your-heart-like-never-before-must-watch/#_ va dau un video ce de vede musai cu un pachet de servetele - nu e nimic rau , din contra , ceva frumos , dar pe mine m-a facut sa asa un pic .
azi mergem si noi la eco . revenim cu vesti proaspete . p.s. azi aflam si ce fel de creautura misuna pe acolo prin burtica - a se citi daca e fata sau baiat .
eu am deja banuielile mele |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Dragele mele, pe unde gasesc listuta cu ceaiuri interzise in sarcina? Eu mi-am facut aseara ceai cu muguri de pin si un pic de menta pentru durerea urata din gat si sper sa nu fie probleme. Vreau sa o salvez sa o am la indemana. |
|

| andreea,parca le-a postat capsunica la clubul aspirantelor 26.cauta acolo |
|

| dana_h wrote:andreea,parca le-a postat capsunica la clubul aspirantelor 26.cauta acolo Mersi, Dana! Anelise, Kali, pe mine inca sa nu ma urcati pe listuta, ca vreau sa fiu sigura ca e totul ok. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Uneori travaliul la a doua sarcina e mai scurt,dar expulzia poate fi ceva mai ...intensa.
Foame uriasa si pe aici Mihaela , cate kg ai luat pana acum?
Noi, 27 de saptamani si mergem inainte. Usoare dureri in zona pelviana si uneori oboseala pe perioada a doua-trei zile, daca urmeaza dupa un efort sustinut. Stari afective oscilante Hormonii? |
|

| sousourel wrote:Uneori travaliul la a doua sarcina e mai scurt,dar expulzia poate fi ceva mai ...intensa. Foame uriasa si pe aici  Mihaela , cate kg ai luat pana acum? Noi, 27 de saptamani si mergem inainte. Usoare dureri in zona pelviana si uneori oboseala pe perioada a doua-trei zile, daca urmeaza dupa un efort sustinut. Stari afective oscilante  Hormonii? astazi avem 23 de saptamani in greutate am luat 7 kg pana acum...dar cred ca o sa iau destul de mult pt ca de cateva zile am o foame uriasa...incerc sa mananc astfel incat sa fie si sanatos si satios. stari de oboseala am si eu,durei nu am,iar hormonii isi fac de cap... tu cat ai luat in greutate? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| 10, pana acum, desi ma straduiesc si eu , cred ca degeaba. Eee, sanatosi sa fie bebelusii, noi dam jos mai apoi |
|

Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| sousourel wrote:Uneori travaliul la a doua sarcina e mai scurt,dar expulzia poate fi ceva mai ...intensa. Foame uriasa si pe aici  Mihaela , cate kg ai luat pana acum? Noi, 27 de saptamani si mergem inainte. Usoare dureri in zona pelviana si uneori oboseala pe perioada a doua-trei zile, daca urmeaza dupa un efort sustinut. Stari afective oscilante  Hormonii? imi cer scuze ce inseamna expulzie mai intensa? merci mult |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Probabil mai puternica...mai rapida....insa, de multe ori, asta este generata de perfuzia din brat ....eu am avut una dintre nasteri, a patra, mai precis, care s-a desfasurat fara nici un fel de "ajutor" , intelegand prin asta nu supozitoare, nu perfuzii, nu ulei de ricin sau alte stimulente...de departe a fost cea mai buna dintre toate nasterile, a decurs lin, natural, fara incidente neplacute, fara graba, fara "intensitate" , ca sa zic asa. La concluzia asta am ajuns facand comparatie cu celelalte nasteri prin care am trecut. |
|

| sousourel wrote:10, pana acum, desi ma straduiesc si eu  , cred ca degeaba. Eee, sanatosi sa fie bebelusii, noi dam jos mai apoi asta este tot ce imi doresc,sa am un copil sanatos...kg le pun apoi le dau jos si tot asa,dar sanatatea este pe primul loc. sarcina usoara |
|

| Hello, gravidutele mele dragi! Fetelor, eu azi am aflat ca sunt insarcinata, dar ceva se intampla. Nu stiu cat e de normal, dar de azi-noapte, am cam din doua in doua ore dureri in burtica. Uneori sunt arsuri si cutite deasupra vezicii (astea imi par cele normale), dar si dureri ca in prima zi de menstra, care ma tin cam doua minute si ma paralizeaza. Deci, care e treaba cu ele? |
|

| andreea dureri am avut si inca mai am si eu,dar nu fff mari.la inceput ma durea in partea dreapta si cand ma puneam in fund(scuzati expresia),apoi usturimi cand urinam.apoi treptat au disparut,am mai ramas cu crampele.ia un no spa si daca vezi ca nu trece si sunt dureri mari fuguta la un medic.bine ai venit la gravidute si sarcina usoara |
|
|