|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Flor3ntza , felicitari si muuuulti pupici , parca mai ieri ne-ai anuntat ca ai bebe in burtica |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| Felicitari Flor3ntza! sa creasca mare si sanatos,recuperare rapida si mult laptic |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Felicitari pentru bebe scump si frumos!!!!!!!!!!!!!!!! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Flor3ntza, felicitari! Ce cadou frumos ai primit!!
Sa iti traiasca, sa fie sanatos si cuminte! Iar tie recuperare rapida |

| Azi am fost la ecografie si mi-am vazut bobita de fasole. Are o inima puternica si hotarata: 168 bpm. M-am speriat ca e prea mult, stiind ca normal sunt intre 120-140 bpm. Dar medicul a zis ca pentru varsta noastra - 8 sapt si 5 zile - este cat se poate de normal. 2 cm de fericire care ne trateaza cu spatele. Sotul meu a zis ca el simte ca avem de-a face cu o diva, mai ales ca nu vrea decat fructe si salata verde, ocazional niste iaurt. Am slabit 4 kile.
Sunt intr-o stare euforica, parca de abia acum realizez ca SUNT GRAVIDA. Si imi vina sa imi urlu fericirea, dar am zis ca astept faimosul dublu test si urlu atunci Imi urmez tratamentul cu sfintenie si ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ierte pentru tot cea am gresit si sa imi ajute puiutul sa creasca si sa vina sanatos in lumea asta. Fetelor, cand trebuie anuntat angajatorul? De la prima sarcina nu mai tin minte nimic concret, nici analize, nici investigatii, nici nimic. Doar fericirea sa simt bebicul cum creste si momentul efectiv al nasterii. Parca traiam intr-o bula, fara nicio legatura cu exteriorul, doar eu si burtica. Deci am nevoie de informatii ca de aer |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ce ma bucur, Smona, de vestile bune |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Florentza,sa ti traiasca frumustetea de baiat!Felicitari!Esti o mamica implinita. Simona,felicitari si sarcina usoara!Eu cred ca vei avea o fetita.Mai ales bataile alea rapide de inimioara parca mi ar intari convingerea! Si eu pe aici va dau tarcoale momentan...la mine nimci inca,vedem spre sfarsitul lunii. Sarcina usoara in continuare,gravidutelor! |
|

Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Multumesc mult fetelor de urari, si voua sa va traiasca ingerasii de acasa, miriam sa stii ca revelionul a fost in familie, ca m-au externat ff repede dat fiind ca am nascut normal, fara nicio interventie chirurgicala nici macar episiotomie, bebe a scazut prima zi in greutate iar a doua deja recuperase 50 grame asa ca am petrecut revelionul in 4, niste fericiti, mai ales ca bebe e cumintel si mancacios, iar eu am laptic cat pentru 2 bebelusi Va pup fetelor si sa aveti toate o nastere usoara ca a mea |
|

| cat de scumpel este Flor3ntza sa-ti traiasca si voi pe langa el. ink o data felicitari si multa sanatate  |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| se pare ca eu sar peste etape .... am sarit "aspirantele" si am ajuns direct la gravidute. si sunt atat de confuza si debusolata de nu pot sa va explic. maine dimineata repet testul |
|

| multa bafta. te asteptam cu vesti. bine ai venit printre noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Alexandra ma bucur din tot sufletul pentru tine! Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|

| Felicitari, Alexandra! Sarcina usoara si la termen si un bebic sanatos!!! Ai o fetita f frumoasa. E cumva ziua ei? La multi ani, pentru orice eventualitate
Noi azi implinim 9 sapt, dupa ultima ecografie! La multi ani, fasolica! Sa cresti mare si voinic iar peste 7 luni sa facem cunostiinta... Eu deja te iubesc!!!! Inteleg ca nu iti place orice mancare, dar hai sa pastram apa, da? Stiu din surse sigure ca face bine
Iris, Capsunica... Nu va vad la burtici!!! Ce facem aici?!? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alexandraaaaa, wow!!! Ce ma bucuuur!!!
Simona, esti tare dulce cum vorbesti tu cu bebe scump!
Cat despre proaspetele burtici, si noi le asteptam cu mare drag si nerabdare pe listutza! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| da, Simona , ezi e ziua fetitei mele scumpe...implineste 4 ani. sarcina cred ca nu e pana la urma ....azi am repetat testul , de data asta e negativ si parese ca vrea sa vina ciclul. darrrr ....este test fals pozitiv??? ca eu stiu ca nu. doar fals negativ
|
|
|