|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| felicitari denisa,ai un baietel superb! noi suntem bine,asteptam sa mergem la ecograf dupa sarbatori...si apropo de sarbatori va urez tuturor SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Multumesc, si tie sarcina usoara in continuare! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Felicitari, Denisa, pentru minunea de baietel! Sper ca peste 7 luni sa imi tin si eu minunea in brate.. Eu din pacate iar am fost internata timp de 4 zile in spital cu sangerari..perfuzii, injectii tratament si in ajun de Craciun am scapat de sangerare.Din fericire, bebe e bine, ii bate inimioara, doar ca e mai mic cu aproximativ o saptamana decat ce calculasem eu de la ultima menstruatie..peste trei saptamani trebuie sa merg la control si abia astept sa il vad pe din nou!
Sarbatori fericite, dragelor! |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Elala...Doamne ajuta sa fie bine, sa se dezvolte normal! Curaj.. Florentza..asteptam vesti de la tine! Denisa ma bucur sa aud ca bebelica e bine, a facut falcute si copanele Durerea o s-o tot resimti...chiar daca mai surda, dar ai sa simti...stiu de la cumnata mea. Sper la tine sa nu fie asa! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Au inceput greturile si vomit cam zilnic. Ma bucur maxim!!!! Totusi nu am mai experimentat asa ceva la niciuna din sarcinile trecute. Cum ma bucur ca am bagat ceva la ghiozdanel, cum dau afara tot. Maine incerc salate. Fructele le tolerez ok. Doamne ajuta sa vomit zilnic pana in luna 3-4 |

|
Yuuuuhuuuuu! Ce bine....Doamne ajuta! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Buna fetelor, imi cer scuze ca nu am mai intrat deloc, dar cu sarbatorile astea, nu am mai avut timp de nimic. Pe 27 decembrie s-a nascut si cavalerul nostru David-Stefan, nascut natural la ora 3:15, 3600 grame si 53 cm, scor apgar 10, a fost un travaliu de 8 ore care acum nici nu mi-l mai amintesc Incerc sa va atasez si o poza cu noul membru Vineri am fost la consultatia de 7 zile si deja am luat 450 grame in greutate, suntem baiat mare, in rest e cumintel, papa la 3-4 ore si doarme suficient de mult momentan. Sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor flor3ntza attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Foarte frumos baietel....are de ce sa fie mandra mami... |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| ce frumos e David, sa creasca mare si sanatos |
|

| flor3ntza wrote:Buna fetelor, imi cer scuze ca nu am mai intrat deloc, dar cu sarbatorile astea, nu am mai avut timp de nimic. Pe 27 decembrie s-a nascut si cavalerul nostru David-Stefan, nascut natural la ora 3:15, 3600 grame si 53 cm, scor apgar 10, a fost un travaliu de 8 ore care acum nici nu mi-l mai amintesc  Incerc sa va atasez si o poza cu noul membru  Vineri am fost la consultatia de 7 zile si deja am luat 450 grame in greutate, suntem baiat mare, in rest e cumintel, papa la 3-4 ore si doarme suficient de mult momentan. Sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor Florenta ma bucur sa aud vesti despre voi si mai ales vesti ffff bune! O sa-ti las un mesaj in PM cand ai timp te rog sa-mi raspunzi! Vapooop, muuult laptic, recuperare rapida!! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari Florentza, ai un brunetel tare reusit, sa-ti traiasca, crestere mare si tie recuperare rapida!!! Nu are rost sa te mai intrebam unde ai fost de revelion |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce scumpel este, sa_ti traiasca!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sa va traiasca!!! E un scump si jumatate! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Gravidutzele noastre dragi! 
2. Alina H.
3. Fdianamaria

4. Sousourel
5. Ania
6. Elala
7. Simona 83
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! 
Ultima actualizare: 06.01.2014 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Flor3ntza, felicitari pentru bebe scump!!! 
|
|
|