Gravidutzele noastre dragi - 22
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Thursday, October 3, 2013 11:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Nanny - bine ai venit la burtici!Bravoo majoreta computerlove
Gravidutze - va pup si sarcina usoara in continuare!Cheek Kiss
denisa_rachid
Scris: Thursday, October 3, 2013 12:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Multumim mult, fete dragi!

Noi se pare ca incet incet ne apropiem de marea intalnire. pentru ca eu nu am planificat aceasta sarcina si niciuna in viitorul apropiat, tot ce a fost mic de la Marwan am dat mai departe. Inclusiv carut, masuta de mancat, premergator, de hainute si incaltari ce sa mai zic...asa ca incet incet trebuie sa ma aprovizionez cu cele necesare... Acum de cand am aflat ca sunt insarcinata, am pastrat hainute si incaltari, insa sunt pt 2-3 ani in sus Lol . Bebe e bine, este cumintel, insa parca maia ctiv decat Marwan...Eu abia astept sa nasc DistanceKiss
TatyKS
Scris: Thursday, October 3, 2013 2:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Sarcina usoara si bebel sanatos . Aaa si spor la cumparaturi.Cheek Kiss
Alma.Ionescu
Scris: Thursday, October 3, 2013 3:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/28/2013
denisa_rachid wrote:
Multumim mult, fete dragi!

Noi se pare ca incet incet ne apropiem de marea intalnire. pentru ca eu nu am planificat aceasta sarcina si niciuna in viitorul apropiat, tot ce a fost mic de la Marwan am dat mai departe. Inclusiv carut, masuta de mancat, premergator, de hainute si incaltari ce sa mai zic...asa ca incet incet trebuie sa ma aprovizionez cu cele necesare... Acum de cand am aflat ca sunt insarcinata, am pastrat hainute si incaltari, insa sunt pt 2-3 ani in sus Lol . Bebe e bine, este cumintel, insa parca maia ctiv decat Marwan...Eu abia astept sa nasc DistanceKiss

Sarcina usoara, draga Denisa ! pupici DistanceKiss Multa sanatate familiei tale ! computerlove
Anelise
Scris: Friday, October 4, 2013 5:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Denisa

2. Flor3ntza

3. Alina H.

4. Fdianamaria

img

5. Nanny

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida

Ultima actualizare: 04.10.2013
Anelise
Scris: Friday, October 4, 2013 5:40 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nanny, bine ai venit! Clap Sarcina cat mai usoara! coeur
Denisa, spor la cumparaturi! Cheek Kiss Ce dor imi este! innori N-am sa uit niciodata cand am cumparat prima pereche de sosetele ca erau atat de mici si ma gandeam ca sigur nu sunt bune... un bebe nu e chiar atat de mic. sic
Pupici pentru burtici! pupici pupici pupici
roxinthya
Scris: Friday, October 4, 2013 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Burtici sarcini usoare in continuare!Cheek Kiss
Denisa se pare ca esti urmatoarea!topai
miriam
Scris: Friday, October 4, 2013 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Sarcini usoare burticihearts
Denisa ma regasesc in spusele tale, si la noi patutzul este dat asa ca va trebui sa-mi cumpar altul, sarcina usoara cat a mai ramas iti doresccomputerlove

Nanny felicitari si aici!!!
Alina Heering
Scris: Friday, October 4, 2013 11:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
sant a-3-a uuuu ce emotii va multumesc sarcina usoara la toate mamicile si felicitari. La noi totul bn printesica noastra e linistita din cand in cand se face simtita la prima sarcina se facea simtit f des pribabilca e baiat ca drept dovada o energie ce are acum.va pooop pe toate mamicile si toate burticilecomputerlove
Nanny
Scris: Friday, October 4, 2013 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Ptiuuu..cand m-am vazut pe lista m-au luat emotiile...parca e intrarea in examen! Promit sa-mi fac ticker daca totul decurge bine! Mai astept...putinel! In rest...greturi....alcool
shirel
Scris: Saturday, October 5, 2013 12:45 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nanny wrote:
Ptiuuu..cand m-am vazut pe lista m-au luat emotiile...parca e intrarea in examen! Promit sa-mi fac ticker daca totul decurge bine! Mai astept...putinel! In rest...greturi....alcool

Draga mea numai ce am intrat aici si am aflat si vestea cea mare!Ma bucur nespus dar nu mai vreau sa spun nimic decat sa de-a d-zeu sa fie totul bine si sa te vad cu bebe in bratze..atat si nimic in plus ...(sa nu te deochi nu de alta ras Cheek Kiss Cheek Kiss
sousourel
Scris: Saturday, October 5, 2013 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Se vede treaba ca degeaba planifica omul, e cum da Domnul. Prin urmare, am reluat odiseea sarcinii si pregatirii pentru a aduce pe lume un sufletel. Deocamdata avem cca 7 saptamani si o data probabila pe 10 mai.
bereea
Scris: Saturday, October 5, 2013 10:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari Nanny! Felicitari, Sousourel! Sarcina usoara fetelorCheek Kiss
Alma.Ionescu
Scris: Saturday, October 5, 2013 10:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/28/2013
Felicitari, Sousourel ! Cheek Kiss
giulia_mamik
Scris: Saturday, October 5, 2013 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Sousourel,felictari pt bebe 3!Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de copilasii tai minunati!computerlove

Vreau si eu aiciCray !De atat timp visez la bebe2 incat uneori cred ca va ramane un vis!Sper din suflet,in 2014 sa ma numar printre burticoase!Si nu ma las.Daria mai vrea o fetita si nu o pot dezamagitopai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.