|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nanny - bine ai venit la burtici! Gravidutze - va pup si sarcina usoara in continuare! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Multumim mult, fete dragi!
Noi se pare ca incet incet ne apropiem de marea intalnire. pentru ca eu nu am planificat aceasta sarcina si niciuna in viitorul apropiat, tot ce a fost mic de la Marwan am dat mai departe. Inclusiv carut, masuta de mancat, premergator, de hainute si incaltari ce sa mai zic...asa ca incet incet trebuie sa ma aprovizionez cu cele necesare... Acum de cand am aflat ca sunt insarcinata, am pastrat hainute si incaltari, insa sunt pt 2-3 ani in sus . Bebe e bine, este cumintel, insa parca maia ctiv decat Marwan...Eu abia astept sa nasc |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sarcina usoara si bebel sanatos . Aaa si spor la cumparaturi. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| denisa_rachid wrote:Multumim mult, fete dragi! Noi se pare ca incet incet ne apropiem de marea intalnire. pentru ca eu nu am planificat aceasta sarcina si niciuna in viitorul apropiat, tot ce a fost mic de la Marwan am dat mai departe. Inclusiv carut, masuta de mancat, premergator, de hainute si incaltari ce sa mai zic...asa ca incet incet trebuie sa ma aprovizionez cu cele necesare... Acum de cand am aflat ca sunt insarcinata, am pastrat hainute si incaltari, insa sunt pt 2-3 ani in sus . Bebe e bine, este cumintel, insa parca maia ctiv decat Marwan...Eu abia astept sa nasc Sarcina usoara, draga Denisa ! Multa sanatate familiei tale ! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Gravidutzele noastre dragi!
1. Denisa2. Flor3ntza3. Alina H.4. Fdianamaria
5. Nanny
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Ultima actualizare: 04.10.2013 |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nanny, bine ai venit! Sarcina cat mai usoara! Denisa, spor la cumparaturi! Ce dor imi este! N-am sa uit niciodata cand am cumparat prima pereche de sosetele ca erau atat de mici si ma gandeam ca sigur nu sunt bune... un bebe nu e chiar atat de mic. Pupici pentru burtici! |
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Burtici sarcini usoare in continuare! Denisa se pare ca esti urmatoarea! |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sarcini usoare burtici Denisa ma regasesc in spusele tale, si la noi patutzul este dat asa ca va trebui sa-mi cumpar altul, sarcina usoara cat a mai ramas iti doresc
Nanny felicitari si aici!!! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| sant a-3-a uuuu ce emotii va multumesc sarcina usoara la toate mamicile si felicitari. La noi totul bn printesica noastra e linistita din cand in cand se face simtita la prima sarcina se facea simtit f des pribabilca e baiat ca drept dovada o energie ce are acum.va pooop pe toate mamicile si toate burticile |
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ptiuuu..cand m-am vazut pe lista m-au luat emotiile...parca e intrarea in examen! Promit sa-mi fac ticker daca totul decurge bine! Mai astept...putinel! In rest...greturi.... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nanny wrote:Ptiuuu..cand m-am vazut pe lista m-au luat emotiile...parca e intrarea in examen! Promit sa-mi fac ticker daca totul decurge bine! Mai astept...putinel! In rest...greturi....
Draga mea numai ce am intrat aici si am aflat si vestea cea mare!Ma bucur nespus dar nu mai vreau sa spun nimic decat sa de-a d-zeu sa fie totul bine si sa te vad cu bebe in bratze..atat si nimic in plus ...(sa nu te deochi nu de alta |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Se vede treaba ca degeaba planifica omul, e cum da Domnul. Prin urmare, am reluat odiseea sarcinii si pregatirii pentru a aduce pe lume un sufletel. Deocamdata avem cca 7 saptamani si o data probabila pe 10 mai. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari Nanny! Felicitari, Sousourel! Sarcina usoara fetelor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Felicitari, Sousourel ! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Sousourel,felictari pt bebe 3!Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de copilasii tai minunati!
Vreau si eu aici !De atat timp visez la bebe2 incat uneori cred ca va ramane un vis!Sper din suflet,in 2014 sa ma numar printre burticoase!Si nu ma las.Daria mai vrea o fetita si nu o pot dezamagi |
|
|