Gravidutzele noastre dragi - 22
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, August 21, 2013 9:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici! DistanceKiss

1. Miriam

2. Denisa

3. Flor3ntza
img

4. Alina H.

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida

Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! pupici

Ultima actualizare: 21.08.2013
denisa_rachid
Scris: Wednesday, August 21, 2013 12:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Llory, felicitari pentru baietel! refacere rapida amandurora. Sper ca deja sunteti bine, acasa, fericiti!!!Cat despre poveste, fara cuvinte!!!

Noi suntem bine. Crestem...am o burtaaaa, la fel ca la Marw, poate si mai mare!!!Suntem in vacanta de peste 5 saptamani in Anglia, de asta nu am mai intrat...acum ne prgatim de plecare acasa, lunea viitoare si apoi zilele urmatoare ne programam la medic pentru control unde propbabil vom afla si ce ascunde buritca. Bebele meu este plasat foarte jos, nu ca Marwan si de cate ori da cate un picior am imprsia ca vrea sa iasa afara. In rest suntem bine, sanatosi!

Burtici, sarcini usoare in continuare! Miriam, mai ai putin si se pare ca eu urmez...in decembrieAngel
miriam
Scris: Wednesday, August 21, 2013 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Denisa chiar ma gandeam la tine zilele astea, ma bucur ca santeti bine, si in vacantacomputerlove ...si eu in sarcina asta am un burtoi, poate reusesc sa conving pe cineva sa-mi faca o pozaHilar

Eh, uite ca prind si eu odata in viata primul loc undevasic ras temporar si aici slava Domnului.

Sarcini usoare tuturor!!!!!!!!!
flor3ntza
Scris: Thursday, August 22, 2013 10:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
Ce repede mai trece timpul fetelor, Denisa te asteptam acasa sanatoasa si odihnita, sa ne dai de veste ce se ascunde la voi in burtica, la noi se pare ca va fi o surioara, cu toate ac e cam pudica si sta numai cu cordonul intre picioare medicul spune ca in proportie de 80% e fetita.
Miriam sarcina si nastere usoara iti dorim, sa dea Dumnezeu sa ai un bebelus sanatos si mancacios.
VA pup fetelor pupici
denisa_rachid
Scris: Thursday, August 22, 2013 12:27 PM
Nivel

Miriam, Flor3nta ma bucur ca sunteti bine!!! Sarcini usoare in continuare!

Miriam, cum nati? natural?Cheek Kiss

Flor3nta, felicitari pentru fetita! iti dorai baietel? Daca da..mai raman alea 20%DistanceKiss
lloryy25
Scris: Thursday, August 22, 2013 3:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Buna fetele!Am venit acasa de lunea trecuta de pe 12.08 ,iar joi pe 15.08 ne-au internat la Spitalul de Copii din Galati pentru icterul prelungit.Intr-un final pe 19.08.2013 ne-au externat si de acolo si stam acum acasa si asteptam ca galbeneala aia afurisita sa dispara.Se pare ca nu mai reprezinta un pericol asa de mare icterul la varsta baiatului meu.Si uite asa la trei saptamani de la nastere incercam sa ne recuperam familia si sa invatam sa traim in patru.In greutate ia incet acum are in jur de 2900,pentru ca tratamentul cu lampi de fototerapie l-au deshidratat maxim (tratament de 11 zile full),analizele la sange sunt ok,mai putin faptul ca denota o pierdere de sange data de faptul ca i s-au recoltat analize o data la 2 zile si chiar nu mai are de unde sa i se recolteze,chiar azi am fost la control la ortopedie pentru sold luxabil si talus valgus si totul este ok,se corecteaza prin masaj,asa ca am luat o pauza de doctori pentru o luna ,dupa care trebuie sa mergem la oftalmo,orl,neuropsihiatrie(prematurbanghead )eco transfontanelara,iar ortopedie si analize la pediatrie pentru bilirubina lui minunata data de icter.Asteptam sa ne revenim si cu vanataile de pe manute si cu greutatea ca sa facem fata iar unui alt val de controale.....Si totul pentru ca este prematur.........Asa cum am promis am reusit sa descarc cateva poze pe care le-am facut in maternitate.El este baietelul nostru Radu Gabriel!!!!!!!!!!

lloryy25 attached the following image(s):
radu (147).jpgradu (150).jpg

roxinthya
Scris: Thursday, August 22, 2013 3:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Lory - multa sanatate puiului mic si scump! E atat de dulce ca-mi vine sa-l mananc!
Sa va traiasca si sa fiti fericiti toti 4 impreuna!computerlove computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Friday, August 23, 2013 11:38 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
LLory sa va traiasca,sa creasca mare si voinic.E tare scump!computerlove Iti doresc putere sa treci peste toate.Cheek Kiss
Gravidute sarcina usoara si pupici pe burtici!Cheek Kiss
Denisa eu cred ca e fetita!Love
miriam
Scris: Friday, August 23, 2013 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Cat este de frumuselcomputerlove Sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste toate, crestere mare si sanatate va dorimcoeur
Nanny
Scris: Saturday, August 24, 2013 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Llory sa va traiasca baietelul...e un dragut si un simpaticutAngel ... Sa dea Dumenezeu sa fie sanatos, sa recupereze rapid saptamanile pe care ar fi trebuit sa le petreaca in burtica! Se face el mare si voinic!
denisa_rachid
Scris: Thursday, August 29, 2013 12:05 AM
Nivel

mirela74chris wrote:
LLory sa va traiasca,sa creasca mare si voinic.E tare scump!computerlove Iti doresc putere sa treci peste toate.Cheek Kiss
Gravidute sarcina usoara si pupici pe burtici!Cheek Kiss
Denisa eu cred ca e fetita!Love

Mirela...de ce crezi tu ca e fetita? Maine sau daca sunt prea puturoasa maine, poimaine, mergem la docotr si poate aflam ce este...Sincer nu conteaza si cred ca mie psihic mi-ar fi mai lejer cu baietel> plus ca avem de la Marw hainutele incepand de pe la 2 ani si ceva cand am ramas gravida si jucariile toate de baietel. dar nu-i bai, sanatos sa fie asta imi doresc cel mai mult!!!

Lory, foarte frumos baietelul. Multa sanatte si sa va ajute Dumnezeu s atreceti cu bine peste aceste incercari!

Burtici, sarcini usoare!!!
mirela74chris
Scris: Thursday, August 29, 2013 11:28 AM

denisa_rachid wrote:

Mirela...de ce crezi tu ca e fetita?

Asa simt eu.Te vad mamica de printesa.Esti dulce si blanda si ,in plus,o fata e mai apropiata de sufletul mamei.Hainutele (body,pantalonasi,bluzite) le poti folosi si la fetita,nu-i bai.Sarcina usoara in continuare.Asteptam sa ne spui ce ascunde burticaCheek Kiss
denisa_rachid
Scris: Thursday, August 29, 2013 9:04 PM
Nivel

mirela74chris wrote:

Asa simt eu.Te vad mamica de printesa.Esti dulce si blanda si ,in plus,o fata e mai apropiata de sufletul mamei.Hainutele (body,pantalonasi,bluzite) le poti folosi si la fetita,nu-i bai.Sarcina usoara in continuare.Asteptam sa ne spui ce ascunde burticaCheek Kiss

Mirela, tocmai hainutele alea, unisex nu le mai am, ca eu nu am intentionat sa raman gravida in urmatorii 50 de ani credLol . Dar altfel au fost planurile. Si este...boy . acum am probleme cu numele, ca de cand ma stiu, aveam un nume pentru fata pregatit si unul pentru baiat...Dar se rezolva toate!!!
mirela74chris
Scris: Thursday, August 29, 2013 11:43 PM

E baiat!Sa fie sanatos!Felicitari,draga mea!coeur Cheek Kiss Lasa ca aveti timp sa gasiti si nume,nu e baitopai
denisa_rachid
Scris: Friday, August 30, 2013 12:04 AM
Nivel

Mirela, multumesc din suflet!!!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.