Nivel: Avansat
Intrat: 5/17/2009 Postari: 4991 Locatia: bh
| alexandrabogdan wrote:
sunt f importante dar sa te pregatesti cu bani multi
multi cam cat ar insemna? |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 3/26/2013 Postari: 109 Locatia: Constanta
| Buna fetelor, am ajuns si eu in sfarsit la voi la burtici si imi pare foarteee rau pentru Nanny, speram sa mergem impreuna lunile astea la burtici Eu nu am decat cateva saptamani dar ma rog la Dumnezeu sa am o sarcina usoara si lipsita de probleme |
|
 Nivel: SMARALD
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11809 Locatia: israel
| Flo3ntza ce repede ai venit printre noi! Super iubita bine ai venit sarcina usoara si asteptam numai vesti bune hai sa vezi ce repede trece timpul si te vezi cu bebe in bratze. |
|

Intrat: 4/17/2008 Postari: 3770 Locatia: arad
| miriam wrote: multi cam cat ar insemna?
pai eu acum 3 ani si am platit 500 lei (completul Torch si inca ceva parca, nu vreau sa te mint) |
|

Nivel: Senior
Intrat: 11/10/2009 Postari: 7235 Locatia: Bucuresti
| Eu am avut norocul sa-mi plateasca firma analizele de sarcina si ar fi costat cam 1500 ron dar au fost complete cu tot cu sida si alte minuni. |
|

| Merci Alexandra, m-am uitat si eu pe net si am vazut ca sant scumpe...ma tot gandesc de ce mi-a dat dr sa le fac, doar din cauza varstei(38) la prima sarcina nu mi s-au cerut, aveam alt dr de familie. Roxy norocoasa cum ai spus
Flor3ntza bine ai venit, ma speriasem ca ramana singura dupa ce nasc fetele Sarcina usoara!!! |
|

Intrat: 3/2/2012 Postari: 2102 Locatia: Romania
| Heeeei Florenta ....ce veste....ffff bine, ma bucur!! La acelasi doctor de care vorbeam?? EEE...lasa...te prind eu din urma..peste vreo 3-4 luni... Miriam...fa-ti analizele, nu sta pe ganduri! Profilul Torch este maxim 400 lei + celelalte analize pe care ti le-a dat ...deci destui bani. Aceasta analiza ( cuprinde de fapt detectarea anticorpilor pt 4 virusi "aparent" inofensivi: toxoplasma, rubeola, citomegalovirus, herpes) nu era obligatorie sau mai bine zis, atat de populara...acum 5-6 ani! De la o vreme tot mai multi medici o recomanda..deh! medicina avanseaza. Ceea ce ma intriga pe mine este ca o recomanda cand esti deja insarcinata si nu inainte...logic ar fi sa o faci inainte! DOamne ajuta ca totul sa decurga bine, sa fiti sanatosi amandoi...si sa de dai vesti bune! |
|

| Gravidutelor unde santeti? probabil ocupate cu curatenia de primavara...eu asta fac incepand de ieri. Azi mi-am facut analizele, maine ma duc pt complexul Torch si saptamana viitoare din nou la medic. Ziel usoare si frumoase va doresc!!!! |
|
| miriam wrote:Gravidutelor unde santeti? probabil ocupate cu curatenia de primavara...eu asta fac incepand de ieri. Azi mi-am facut analizele, maine ma duc pt complexul Torch si saptamana viitoare din nou la medic. Ziel usoare si frumoase va doresc!!!!
Eu sunt pe aici !De cand mi-a plecat sotul nici nu zici ca sunt gravida parca am intrat in priza ,ce energie am ...ma simpt plina de putere alerg toata ziua nici nu ma recunosc plus ca nimeni nu ar spune ca eu nasc peste o luna ! Sper sa va transmit si voua ceva din aceasta energie care m-a cuprins ....parca incep sa regret ca nu voi mai fi gravidutza niciodata. |
|

| Hei Shirel... ma bucur ca esti energica! Asa vreau sa aud ca sunt mamicile ! Pai nu ziceai ca asta e ultima sarcina??? Sau te razgandesti? |
|
| Nanny wrote:Hei Shirel... ma bucur ca esti energica! Asa vreau sa aud ca sunt mamicile  ! Pai nu ziceai ca asta e ultima sarcina??? Sau te razgandesti?
Pai nu stii cum este acuma la sfarsit ma simpt si eu marea viteaza asa ca am voie macar sa gandesc cu voce tare.Nuuuuu dar vorbind serios nuuuu ,nu mai vreau sarcina poate infiez fiindca si asta este un vis de al meu pe care sper sa-l realizez . |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/4/2008 Postari: 17381 Locatia: Ro
|
1. Shirel

2. Lloryy25

3. Miriam

4. Flor3ntza
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn!
Ultima actualizare: 25.04.2013 |
|

| Anelise...este sunt Miriam cu 20 de saptamani si Florenta! |
|

Nivel: Senior
Intrat: 11/10/2009 Postari: 7235 Locatia: Bucuresti
| Mai e Miriam! Sarcini usoare burtici! |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/4/2008 Postari: 17381 Locatia: Ro