Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Cristynam..ce "mosulet" dragut tii tu in brate! Sa va traiasca sa va bucurati de el! Andra..cum dispari putin, cum nu esti cuminte! Ce ti-a trebuit sa pleci?? De ce nu stai tu cumintica acasa?? Hai mai rabda..ca mai ai putin! Mami de gemeni...locuri vacante sunt destule... Cum ati petrecut de Craciun?? ce v-a adus Mosul... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Of,mai Andra hai iubita ca nu mai ai mult rezista eroic fiindca se merita!La multi ani iti doresc si odihna ,ai nevoie acuma de cat mai multa odihna!
Cristynam ,zau ca nu stiu pe cine sa admir mai intai pe tine sau pe ala mic....sunteti asa de frumosi!!Hai poate-ti faci un jurnal cu bebe sa va vedem mai des si cum cresteti mari!
Eu cum am iesit din greturi numai gravida nu spun ca sunt energii am cat 10 si o tin numai in chefuri ,de Craciun m-am distrat cu prietenele mele romance ,mosul nu vine la noi insa a venit la copii ,la mine mosul cred ca vine in fiecare zi fiindca mai mereu ma innoiesc cu cate ceva .Aaaa si va spun fetelor ca daca aveti nevoie de ajutor in orice vin cu mare placere chiar nu stiu ce se intampla cu mine oare nu ar trebui sa fiu si putin obosita . Ma trezesc la 6 dimineatza si adorm pe la 12 noaptea. Va pup si trebuie sa vin cu poze ei aici putin imi este c-am lene! La multi ani burtici si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca in noul an !
|
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Da, da ca vrem sa te vedem Cristynam felicitari! La multi ani burtici si multa sanatate... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| La multi ani tuturor! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Multi Ani burtici !!!!!!!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| La multi ani fetele, va doresc un an mai bun! Nasteri usoare, bebei sanatosi, sarcini usoare, si mai asteptam gravidutze noi, se stiu ele :)) Eu si bebe obraznic va Mai asteptam pozici! andra_p attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| andra ce burticuta draguta ai, inca putin si esti mamicuta cu acte in regula |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| La multi ani burtici! Vin si eu cu o poza impreuna cu cei doi baieti ai mei
cathy attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| cathy ce frumoasa esti, sa-ti traiasca baieteii si sa-ti aduca numai bucurii, vad ca nu mai ai mult asa ca iti doresc o nastere cat mai usoara, un bebe sanatos si recuperare rapida |
|
| Caty,in sfarsit iti vedem cum trebuie burtica.Suuuuperba sarcina usoara in continuare si hai ca asteptam sa te vedem cu bebelusul in bratze! Baietelul mare este tare dulce!!
Andra,ce imi place burtica taaa!Sa vezi ca si tie iti va fi dor de ea cand nu o vei mai avea.
Trebuie sa ma arat si eu fiindca nu se mai poate ,deci eu la 19 saptamani grasa si frumoasa . shirel attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Fff frumoasa Shirel! Cocheta,aranjata,o adevarata doamna.Te admir,ca reusesti sa te ocupi si de tine,cu atatia copilasi. PS: sa nu vad cuvantul "grasa" in vocabularul tau ca ma supar! |
|
| alimami wrote:Fff frumoasa Shirel! Cocheta,aranjata,o adevarata doamna.Te admir,ca reusesti sa te ocupi si de tine,cu atatia copilasi. PS: sa nu vad cuvantul "grasa" in vocabularul tau ca ma supar!
Cuvantul "grasa "imi face o anumita placere sa-l spun in momentul cand sunt gravidutza fiindca doar atuncea ma simpt asa de minunat mare si umflata fiindca am un motiv asa de superb sa fiu grasa !Prietenii imi spun "Burtel " Multumesc de complimente ,marele meu secret este ca trebuie mai intai sa te simti tu bine sa te aranjezi si sa fii cocheta sa faci lucrurile care iti plac intradevar de asta imi si fac timp ptr mine.Daca eu ma simpt minunat si toti din jurul meu se simpt la fel ,mi-am demonstrat asta asa de multe ori .Copii sunt mandri de tine ,sotul la fel si tu esti cea mai fericita. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Ruth, esti tare dragutza, iti multumesc Shirel, indiferent de explicatii ... sa stii ca frumoasa esti, grasa nu ,in schimb esti o burtica tare cocheta si eu am admirat asta la tine. Iti multumesc pt aprecieri Eu am o problema, am fost la ginecolog joi (care, apropo e in concediu de ieri pana pe 13) si mi-a programat cezariana pt 14 ian. Atunci voi avea fix 39 de sapt. Mi-a lasat nr de tel al colegei ei in caz ca nasterea se declanseaza mai devreme. Acum, de dimineata am avut vreo 3-4 contractii la aprox jumatate de ora si nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca e a 2-a cezariana si dr. mea m-a cam speriat ca ar fi riscul de rupere de uter in caz de contractii puternice. Contractiile pe care le-am avut nu sunt puternice si ma gandesc ca sunt femei care dupa cezariana au nascut normal dar ma intreb daca totusi ar trebui sa merg la spital...Voi ce spuneti? Of,tare as vrea ca bebe sa mai stea macar cateva zile, la ultima masuratoare avea doar 2,900 gr (Albert s-a nascut cu 3,700 gr) plus ca m-as simti mult mai confortabil dpdv psihic daca m-ar opera dr. mea. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
1. Cathy
2. Gagaritz
3. Andra_p
4. Shirel
Ultima actualizare: 05.01.2013
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! |
|
| cathy wrote:Ruth, esti tare dragutza, iti multumesc Shirel, indiferent de explicatii ... sa stii ca frumoasa esti, grasa nu ,in schimb esti o burtica tare cocheta si eu am admirat asta la tine. Iti multumesc pt aprecieri Eu am o problema, am fost la ginecolog joi (care, apropo e in concediu de ieri pana pe 13) si mi-a programat cezariana pt 14 ian. Atunci voi avea fix 39 de sapt. Mi-a lasat nr de tel al colegei ei in caz ca nasterea se declanseaza mai devreme. Acum, de dimineata am avut vreo 3-4 contractii la aprox jumatate de ora si nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca e a 2-a cezariana si dr. mea m-a cam speriat ca ar fi riscul de rupere de uter in caz de contractii puternice. Contractiile pe care le-am avut nu sunt puternice si ma gandesc ca sunt femei care dupa cezariana au nascut normal dar ma intreb daca totusi ar trebui sa merg la spital...Voi ce spuneti? Of,tare as vrea ca bebe sa mai stea macar cateva zile, la ultima masuratoare avea doar 2,900 gr (Albert s-a nascut cu 3,700 gr) plus ca m-as simti mult mai confortabil dpdv psihic daca m-ar opera dr. mea.
Inca nu cred sa fie vorba de nastere,contractiile astea sunt contractii false si sunt destul de normale.Totusi fii atenta daca incep sa fie din ce in ce mai dese sa spun din 5 in 5 minute in urmatoarele ore ,zile atunci nu ezita si suna la nr de primit .Vezi sunt mai multe semne nu numai contractiile ca nasterea se apropie .Ce frumos si eu am nascut-o pe Shiraz pe 13 ianuarie!Sarcina usoara cat mai ai si tine-ne la curent cum te simti .si multumesc de complimente! |
|
|