Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Ana am visat azi noapte ca ne-ai anuntat ca vine barza la tine iar |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sigur ai visat??? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ana? Vine printesa nr. 2? |
|
| Din cate stiu eu inca nu. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Ana wrote: sigur ai visat???
daaa |
|
| Nu Alexandra inca nu vine,din cate stiu eu inca nu sunt gravidutza,dar,voi stiti ca va anunt,nu?
pupici gravidutzelor. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 30
| Uff... Am luat o mica pauza de la gatit si am zis sa intru sa va urez un craciun fericit voua si familiilor voastre. Sa va bucurati din plin de sarbatori si toate cele bune. Va pup |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sarbatori fericite tuturor burticutelor. Tind sa aspir si eu cat d ecurand la un loc in acest club.Acum 1 saptamana am avut varsaturi si greturi pret de 5 zile, acum sunt bine. Testul era negativ si nu l-am mai repetat. Sper sa vina cu vesti mai bune doctora mea cand merg la controlul de rutina luna viitoare. Uneori simt ca se misca ceva in burtika mea. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| SARBATORI FERICITE!!!!!si un calduros LA MULTI ANI va urez dragele mele gravidute Sa aveti parte de sarbatori de poveste alaturi de puiutii vostri, chiar daca sunt in burtica simt si ei magia sarbatorilor:D
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| mihaela ce vesti mai ai, te putem felicita crystynam ce frumosi sunteti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Momentan nu am nici o veste de dat. Ar trebui sa repet testul, care prima data a iesit negativ. Nu mai am nici starile pe care le aveam acum cateva zile. Insa simt tot mai des mici miscari in pantecel.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| revin si eu dupa o pauza... sper ca ati avut un craciun fericit, ca la noi nu prea a fost :) fetele.. sa va traiasca bebeii, sunt niste frumosi, abia astept si eu sa ma laud cu al meu.. mai e putin :)) si gravidute.. sarcini cat mai usoare, nasteri usoare.. aspirante... multa putere de munca, ce sa zic :)) nanyy, da, ma bucur de ce ai zis tu, si nu numai eu :))
cat despre ultimele noutati.... noi de o sapt am venit la tulcea la mama in vacanta... si cum nu se putea sa am o vacanta linistita, pe 23 seara am inceput sa am contractii. toata ziua de 25 am plans de durere, aveam soldurile si coloana lombara inflamate, plus contractii.. care au continuat pana azi dimineata.. nu am mai dormit mai mult de 5 ore pe zi inca de pe 23.. asa ca azi la 8 cand m'am trezit iar de la contractii, l'am trezit pe al meu, si am plecat la constanta la spital... aveam contractii la 2-3 minute deja... medicul mi'a pus perfuzie cu gynipral... dupa 1 h deja se injumatatisera, nu mai erau asa intense, si nu ma mai dureau, doar ma incomodau... am avut si acele reactii adverse (palpitatii, tremuram toata, dispnee), dar prefer de 1000 de ori sa am astea, dar sa nu am contractii. dupa amiaza mi se oprisera de tot, aveam normal, 3-4-5 pe ora... si i'am zis medicului ca nici moarta nu mai dorm in spital.. mi'a dat drumul acasa, si continui cu gynipral pastile acasa. am reusit si eu sa dorm intr'un final...
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| revin si eu dupa o pauza... sper ca ati avut un craciun fericit, ca la noi nu prea a fost :) fetele.. sa va traiasca bebeii, sunt niste frumosi, abia astept si eu sa ma laud cu al meu.. mai e putin :)) si gravidute.. sarcini cat mai usoare, nasteri usoare.. aspirante... multa putere de munca, ce sa zic :)) nanyy, da, ma bucur de ce ai zis tu, si nu numai eu :))
cat despre ultimele noutati.... noi de o sapt am venit la tulcea la mama in vacanta... si cum nu se putea sa am o vacanta linistita, pe 23 seara am inceput sa am contractii. toata ziua de 25 am plans de durere, aveam soldurile si coloana lombara inflamate, plus contractii.. care au continuat pana azi dimineata.. nu am mai dormit mai mult de 5 ore pe zi inca de pe 23.. asa ca azi la 8 cand m'am trezit iar de la contractii, l'am trezit pe al meu, si am plecat la constanta la spital... aveam contractii la 2-3 minute deja... medicul mi'a pus perfuzie cu gynipral... dupa 1 h deja se injumatatisera, nu mai erau asa intense, si nu ma mai dureau, doar ma incomodau... am avut si acele reactii adverse (palpitatii, tremuram toata, dispnee), dar prefer de 1000 de ori sa am astea, dar sa nu am contractii. dupa amiaza mi se oprisera de tot, aveam normal, 3-4-5 pe ora... si i'am zis medicului ca nici moarta nu mai dorm in spital.. mi'a dat drumul acasa, si continui cu gynipral pastile acasa. am reusit si eu sa dorm intr'un final...
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Andra,in pat cu tine.Stai cumintica si ia tratamentul.Ai grija de tine si mai tine-l pe bebe la caldurica! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Andra imi pare rau sa aud ca ai avut contractii asa de dese si atat de devreme. Stai cuminte in pat si o sa fie bine, ai sa vezi, dar e foarte important sa stai linistita. Si eu am avut cateva contractii, putine cam 2,3 si mai ales seara, numai ca la mine fiind a 2-a cezariana, dr mi-a spus sa merg la spital daca am contractii la jumatate de ora, asa ca stau cuminte si cat de mult pot in pat Va urez si eu "La multi ani!", cat mai multe realizari pt noul an ce ne sta inainte, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi! |
|
|