Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
| Felicitari pentru fetita, Shirel ! Sa fie sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare !
|
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| kali wrote:Numai vesti bune!! Sa fiti sanatoase!! Iti dai seama cata responsabilitate va avea Oshry, da?
Eu una stiu ,el cred ca inca nu-si da seama dar oricum cred ca el este tare mandru de asta ,se simpte tare puternic si conducator .....dar are si din partea cealalta un suflet taaare mare mititelul da mereu prioritatea fetelor din familie .In schimb va fi sunt sigur un as in de-ale femeilor! de la cosmetica pana la haine si la OB cred ca se va pricepe. Sa fie ei sanatosi si sa fie pace pe aici sa nu trebuiasca sa-mi trimit copii direct la moarte asta este singura mea rugaminte la DD. Multumim mult,iubita ptr urari! |
|
|

| AdrianaC wrote:Felicitari pentru fetita, Shirel ! Sa fie sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare !
Multumesc mult! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, felicitari si sarcina usoara in continuare!
Burtici multa sanatate si sarcini usoare! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| shirel, sa'ti traiasca fetita! m'ai amuzat cu masina cu 7 locuri :))))) eu nici nu ma imaginez intr'o astfel de postura, felicitari pt curaj si rabdare :)) m'am intors si eu acum de la ginecolog! bebe are 1731 g la 31 sapt, si incepe sa se intoarca.. la 27 sapt era orizontal, statea cu spatele in jos, acum oblic.. capul in stanga jos, si fundul sub ficat :)) pana in ianuarie cica se intoarce, si nasterea o programeaza pe la 38-39 sapt, prima sapt din febr \:D/ (eu sunt fericita ca nu ma lasa pana la 40 =)) ) la masuratori a iesit de 31s+2z... ma bucur ca el s'a ingrasat, desi eu am luat doar 500 g in ultima luna... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Felicitari pt fetita Shirel! Sa fiti sanatoase si voioase. |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| felicitari si tie cathy, vad ca si tu astepti bebe |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Hei..ma bucur sa mai vad si eu ceva activitate pe aici..ca nu se mai intampla nimic de cateva zile si cum am lipsit putin, hop! o groaza de postari! Shirel...tu vei naste ff aproape de ziua mea! Fetita ta va fi tare vesela si sociabila, dar si foarte activa !! Asa sunt eu ( ma rog ..e o caracteristica a zodiei gemenilor)!! Ma bucur sa aud ca sunteti bine! Baiatul tau chiar va fi as in materie de gagici, iar cea cu care se va insura, va fi probabil o norocoasa! Doamne ajuta sanatosi sa fie! Andra..si tu disparusei! Hai ca mai e putin..cum te plangeai tu acum vreo 2-3 luni??!! uite ca au trecut..vine si Craciunul, Revelionul ( o sa treaca rapid) si tu te vei "trezi" ca trebuie sa nasti! Gataaa..the Big moment! Intr-adevar cand tu vei naste, eu sper ca voi fi insarcinata! Am fost ieri la dentist...mi-a facut tehnicianul ( in sfarsit )gutiera respectiva pe care trebuie s-o port cat mai mult, nu e foarte estetica, dar putin imi pasa! Incerc sa-l induplec sa ma opereze inainte de Craciun pt ca vrea sa ma reprogrameze dupa Revelion..si pierd timpul! Asta a fost principala cauza pentru care am tot amanat "proiectul"! Sper sa reusesc sa-l induplec...maine am o noua "intrevedere"! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari pentru printesa Shireluto si sarcina usoara in continuare! |
|

| Fetelor,multumesc pentru urari!!Eu impachetez hainutze de baietel pana la 4 ani sa le dau cadou celor care au nevoie!In sfarsit mai eliberez si eu din depozitul de haine pe care il aveam!!Pup burticele mele dragi si sarcina usoara in continuare!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| felicitari shirel pentru fetita: eu am nascut un baietel pe 26 noiembrie de 3.800gr sanatos si cuminte ,sper sa am timp sa pun si o poza cu el |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Simonik, refacere rapida, mult laptic si nopti linistite! Si bebel sanatos! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Ruth wrote:felicitari si tie cathy, vad ca si tu astepti bebe Multumesc Ruth, asa este il asteptam pe al doilea baietel pe care il vom numi Flavius. Mai am putin asa ca am din ce in ce mai multe emotii. |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Luni avem si noi intilnire cu bebe si nenea dr ...mi-au venit rezultatee analizelor si sunt varza toate ,,un colesterol 280 desi nu maninc prajeli ,nu carne grasa ,nu oua cu gramada ....calcemia mica ,proteine mici un vsh foarte mare..etc ..in fine multe care nu sunt in regula sa vad ce zice dr cind ne vedem ... cred ca deja sa intors ca am simtit zilele trecute un salt mare prin burtica ..sper sa fie okk bb ..desi am luat doar 7 kg de la inceputul sarcini ...iar cu Andresa am luat cam 20 !felicitari tuturor pt burtici sa fie asa cum va doriti voi si sa aveti sanatate maxima 1 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Shirel, felicitari pentru fetita. Sarcina usoara in continoare. Maria, nici eu nu am stat prea bine la acest capitol in sarcina cu gemenii. Nu te mai gandi asa de mult, fiecare sarcina difera si pate fi nicioadata comparata cu prima. Important este sa fiti voi sanatosi si sa se nasca la termen. Andra, mai ai putin fruntea sus va fi totul bine si pentru voi. Bucurate in continoare de burtiKa si de sarbatori, abia dupa iti poti pregati bagajelul pentru spital si toate celelalte. Sarcini usoare si bebici sanatosi la nastere, tuturor burtiKutelor. |
|
|
|