Gravidutzele noastre dragi - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Thursday, May 23, 2013 6:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Shirell..inca nu a nascuttopai !
flor3ntza
Scris: Friday, May 24, 2013 8:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
Nanny eu inca nu pot trimite PM,uite iti dau aici valorile care mi-au iesit:
Toxoplasma gondii-Anticorpi IgG >650 (pozitiv)
Toxoplasma gondii-Anticorpi IgM = 0.701 (negativ)

Virusul rubeolei-Anticorpi IgG = 83.01 (pozitiv)
Virusul rubeolei-Anticorpi IgM = 0.34 (negativ)

Citomegalovirus-Anticorpi IgG = 178.8 (pozitiv)
Citomegalovirus-Anticorpi IgM = 0.268 (negativ)

Virus herpex simplex tip 1 (HSV1)-Anticorpi IgG = 57.55 (pozitiv)
Virus herpex simplex tip 1 (HSV1)-Anticorpi IgM = in lucru

Virus herpex simplex tip 2 (HSV2)-Anticorpi IgG = 15.07 (pozitiv)
Virus herpex simplex tip 2 (HSV2)-Anticorpi IgM = in lucru

cand le-am vazut pe toate primele pozitive m-am speriat, dar acum din ce mi s-a spus este ca am capatat imunitate la aceste infectii, si ca le-am avut odata in trecut.
miriam
Scris: Friday, May 24, 2013 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Mai semnez si eu condica pe aici, desi sant foarte ocupata saptamanile astea... noi santem bine, trebuie sa am doar grija cu constipatia de la fier, asa ca in fiecare zi lapte, cereale, iaurt, miere depinde ce imi pica mie bine.Si pe deasupra ma lupt cu o pofta de mancare, ca-mi spun eu singura:nici chiar asa... kg n-am pus multe si sper sa ma pot mentine in limite pana la sfarsit.
Saptamana viitoare am urmatorul control.

Florenta, iti doresc sa treaca cat mai repede perioada aceasta de greturicomputerlove
Lorry, tu ce mai faci?

Zile si sarcini usoare tuturor!!!!hearts
AdrianaC
Scris: Friday, May 24, 2013 2:57 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Miriam, sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si de bebe ! Cheek Kiss
miriam
Scris: Friday, May 24, 2013 7:34 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Miriam, sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si de bebe ! Cheek Kiss

Multumesc multCheek Kiss
miriam
Scris: Sunday, May 26, 2013 9:45 PM
Nivel

O saptamana usoara gravidutelorhearts
shirel
Scris: Monday, May 27, 2013 8:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
De mult am vrut sa scriu ceva aici si tot am amanat .sunt multe gravidutze exact cum am fost si eu si care au nevoie de fier .Eu luam de obicei pastile care imi faceau o greatza si-mi dadeau o stare de moliciune nu mai spun ca nu le suportam deloc dar nu aveam incotro .Cu toate ca in loc sa-mi ajute sa ma intareasca eu ma simptzeam mult mai slabita si mai rau.ei am gasit ceva la recomandarea unei prietene care este superb pliculetze cu apa cu fier si recomand din toata inima tuturor care nu suporta pastile de Fier.Mai multe informatii ve-ti gasi pe site-ul lor http://www.nelsonsnaturalworld.com/en-gb/uk/our-brands/spatone/spatone-for-me/mum-to-be/

shirel attached the following image(s):
file_1_47.jpg

miriam
Scris: Monday, May 27, 2013 8:40 AM
Nivel

Shirel multumim, o sa vad daca se gaseste si la noi, desi la mine singura reactie neplacuta la fier este constipatia.Medicul meu mi-a prescris Tardyferon Fol, una pe zi.
flor3ntza
Scris: Tuesday, May 28, 2013 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2013
Multumesc fetelor, sper sa treaca cat mai repede perioada asta cu greturi si ameteli, varsaturile au incetat momentan majoreta sper sa ma tin bine ca nu are cine sa imi faca treaba la servici NuImiPasa
AlexandraL
Scris: Tuesday, May 28, 2013 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Atentie la Spatone, concentratia de fier este destul de mica, eu am luat in sarcina si apoi am ajuns la spital cu stari tare neplacute, pentru ca nivelul fierului nu crestea suficient de repede. Dar pentru anemii usoare il recomand, se adauga in suc de citrice pentru o absorbtie buna, sau chiar in apa.

Sarcini usoare pupici
shirel
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
AlexandraL wrote:
Atentie la Spatone, concentratia de fier este destul de mica, eu am luat in sarcina si apoi am ajuns la spital cu stari tare neplacute, pentru ca nivelul fierului nu crestea suficient de repede. Dar pentru anemii usoare il recomand, se adauga in suc de citrice pentru o absorbtie buna, sau chiar in apa.

Sarcini usoare pupici

Stii cum eram eu inainte exact ca tine ,e bine beau doua pliculetze pe zi si ma simpt perfect ,cred ca tare depinde si de organism si de ce vitamine iti mai lipsesc.Eu iau impreuna cu Acid Folic .Sa vezi ce energie si putere mi-a dat m-a pus pe picioare fiindca eram bleaga si lesina rau de tot.Stii cum este la unul ajuta la altul nu .
Nanny
Scris: Wednesday, May 29, 2013 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Shirel...multumim pt informatie! Sa vad daca se gaseste si la noi. Ar trebui sa iau de pe acum ca eu cu fierul..cam slabut! SI mie patilele cu fier imi produc aceleasi stari de lesin si moleseala! Ba chiar ameteli...
lloryy25
Scris: Thursday, May 30, 2013 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/15/2008
Fetelor,noi suntem bine........este o perioada foarte aglomerata,mai am o luna si intru in prenatal si pregatim la servici predarea si toate celelalte...Shirel nastere usoaraalcool
miriam
Scris: Tuesday, June 4, 2013 10:54 AM
Nivel

Slaba miscare pe aici, se vede ca nici una nu santem in concediu incaLol
Noi santem la fel, adica binisor, saptamana trecuta am lucrat cam mult, chiar am fortat putin si sambata m-am trezit deja cu calcai si mana amortita asa ca a trebuit sa ma odihnesc mai mult.
Saptamana trecuta am fost la medic, sant fetita maresic ,avem deja 800 gr.
I-am spus ce pofta de mancare am, daca nu ar fi bine sa iau ceva vitamine ...a zis ca nu, ca imi dau o si mai mare pofta daca le iau.
Azi ma programez si la med de fam pt consultul lunar, sa vedem ce zice.

Flotentza , sper ca ai mai scapat de greturi...Lory iti doresc sa treaca repede perioada aglomerata...Denisa , unde esti?
Va poop si va doresc sarcini usoare, usoarehearts
denisa_rachid
Scris: Tuesday, June 4, 2013 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Burtici, va pup si va doresc sarcini usoare!
Sunt pe aici, cu munca si ceva probleme sau nu stiu cum sa zic ca nici nu le mai consider probleme (am scris la stare de spirit la un moment dat...). Astept sa merg iar la doctor, la ecograf sa vedem ce si cum mai e...inca nu am facut analize insa deja ma simt mai bine. S-au dus greturile, vad ca incet incet mananc si carne - doar la gratar deocamdata, salate de fructe si legume, supite de legume...Astept sa vedem ce am in burtica: desi sarcina nu a fost ca cea cu marw, vad ca si acum am pofta de ardei iute si usturoi, asa cum am avut cu marwan.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.