|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Shirell..inca nu a nascut ! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Nanny eu inca nu pot trimite PM,uite iti dau aici valorile care mi-au iesit: Toxoplasma gondii-Anticorpi IgG >650 (pozitiv) Toxoplasma gondii-Anticorpi IgM = 0.701 (negativ)
Virusul rubeolei-Anticorpi IgG = 83.01 (pozitiv) Virusul rubeolei-Anticorpi IgM = 0.34 (negativ)
Citomegalovirus-Anticorpi IgG = 178.8 (pozitiv) Citomegalovirus-Anticorpi IgM = 0.268 (negativ)
Virus herpex simplex tip 1 (HSV1)-Anticorpi IgG = 57.55 (pozitiv) Virus herpex simplex tip 1 (HSV1)-Anticorpi IgM = in lucru
Virus herpex simplex tip 2 (HSV2)-Anticorpi IgG = 15.07 (pozitiv) Virus herpex simplex tip 2 (HSV2)-Anticorpi IgM = in lucru
cand le-am vazut pe toate primele pozitive m-am speriat, dar acum din ce mi s-a spus este ca am capatat imunitate la aceste infectii, si ca le-am avut odata in trecut. |

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mai semnez si eu condica pe aici, desi sant foarte ocupata saptamanile astea... noi santem bine, trebuie sa am doar grija cu constipatia de la fier, asa ca in fiecare zi lapte, cereale, iaurt, miere depinde ce imi pica mie bine.Si pe deasupra ma lupt cu o pofta de mancare, ca-mi spun eu singura:nici chiar asa... kg n-am pus multe si sper sa ma pot mentine in limite pana la sfarsit. Saptamana viitoare am urmatorul control.
Florenta, iti doresc sa treaca cat mai repede perioada aceasta de greturi Lorry, tu ce mai faci?
Zile si sarcini usoare tuturor!!!!
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Miriam, sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si de bebe ! |

| AdrianaC wrote:Miriam, sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si de bebe ! Multumesc mult |

| O saptamana usoara gravidutelor |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| De mult am vrut sa scriu ceva aici si tot am amanat .sunt multe gravidutze exact cum am fost si eu si care au nevoie de fier .Eu luam de obicei pastile care imi faceau o greatza si-mi dadeau o stare de moliciune nu mai spun ca nu le suportam deloc dar nu aveam incotro .Cu toate ca in loc sa-mi ajute sa ma intareasca eu ma simptzeam mult mai slabita si mai rau.ei am gasit ceva la recomandarea unei prietene care este superb pliculetze cu apa cu fier si recomand din toata inima tuturor care nu suporta pastile de Fier.Mai multe informatii ve-ti gasi pe site-ul lor http://www.nelsonsnaturalworld.com/en-gb/uk/our-brands/spatone/spatone-for-me/mum-to-be/
shirel attached the following image(s):

|

| Shirel multumim, o sa vad daca se gaseste si la noi, desi la mine singura reactie neplacuta la fier este constipatia.Medicul meu mi-a prescris Tardyferon Fol, una pe zi. |

Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Multumesc fetelor, sper sa treaca cat mai repede perioada asta cu greturi si ameteli, varsaturile au incetat momentan sper sa ma tin bine ca nu are cine sa imi faca treaba la servici |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Atentie la Spatone, concentratia de fier este destul de mica, eu am luat in sarcina si apoi am ajuns la spital cu stari tare neplacute, pentru ca nivelul fierului nu crestea suficient de repede. Dar pentru anemii usoare il recomand, se adauga in suc de citrice pentru o absorbtie buna, sau chiar in apa.
Sarcini usoare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| AlexandraL wrote:Atentie la Spatone, concentratia de fier este destul de mica, eu am luat in sarcina si apoi am ajuns la spital cu stari tare neplacute, pentru ca nivelul fierului nu crestea suficient de repede. Dar pentru anemii usoare il recomand, se adauga in suc de citrice pentru o absorbtie buna, sau chiar in apa. Sarcini usoare
Stii cum eram eu inainte exact ca tine ,e bine beau doua pliculetze pe zi si ma simpt perfect ,cred ca tare depinde si de organism si de ce vitamine iti mai lipsesc.Eu iau impreuna cu Acid Folic .Sa vezi ce energie si putere mi-a dat m-a pus pe picioare fiindca eram bleaga si lesina rau de tot.Stii cum este la unul ajuta la altul nu . |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Shirel...multumim pt informatie! Sa vad daca se gaseste si la noi. Ar trebui sa iau de pe acum ca eu cu fierul..cam slabut! SI mie patilele cu fier imi produc aceleasi stari de lesin si moleseala! Ba chiar ameteli... |
|

Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Fetelor,noi suntem bine........este o perioada foarte aglomerata,mai am o luna si intru in prenatal si pregatim la servici predarea si toate celelalte...Shirel nastere usoara |
|

| Slaba miscare pe aici, se vede ca nici una nu santem in concediu inca Noi santem la fel, adica binisor, saptamana trecuta am lucrat cam mult, chiar am fortat putin si sambata m-am trezit deja cu calcai si mana amortita asa ca a trebuit sa ma odihnesc mai mult. Saptamana trecuta am fost la medic, sant fetita mare ,avem deja 800 gr. I-am spus ce pofta de mancare am, daca nu ar fi bine sa iau ceva vitamine ...a zis ca nu, ca imi dau o si mai mare pofta daca le iau. Azi ma programez si la med de fam pt consultul lunar, sa vedem ce zice.
Flotentza , sper ca ai mai scapat de greturi...Lory iti doresc sa treaca repede perioada aglomerata...Denisa , unde esti? Va poop si va doresc sarcini usoare, usoare
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Burtici, va pup si va doresc sarcini usoare! Sunt pe aici, cu munca si ceva probleme sau nu stiu cum sa zic ca nici nu le mai consider probleme (am scris la stare de spirit la un moment dat...). Astept sa merg iar la doctor, la ecograf sa vedem ce si cum mai e...inca nu am facut analize insa deja ma simt mai bine. S-au dus greturile, vad ca incet incet mananc si carne - doar la gratar deocamdata, salate de fructe si legume, supite de legume...Astept sa vedem ce am in burtica: desi sarcina nu a fost ca cea cu marw, vad ca si acum am pofta de ardei iute si usturoi, asa cum am avut cu marwan. |
|
|