|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| MAMICILOR LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!
ASTEPTATI CEVA DE LA MINE???? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nanyy astepttttttttttttttttttttttttttttttttttt |

| Pai......cum sa incep?? Am stiu din primul moment ca sunt INSARCINATAAAAA!!!!! Insa mi-a fost teama sa ma bucur prea devreme ( din cauza celor intamplate)!! Nici acum nu-mi vine sa sar in sus. Am facut B hCg ieri si era 137...o valoare cica in limite, dar cam mica ( mi se pare) pentru 4 sapt si 5 zile! Azi il sun pe doctor sa vedem ce zice si el! In rest va pooooop si fug la cosmetica! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari!!! sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitariiiiiiii si multa sanatate!!!!!1 |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| FELICITAAAAAAAAARI!!!! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Nanny wrote:Pai......cum sa incep?? Am stiu din primul moment ca sunt INSARCINATAAAAA!!!!! Insa mi-a fost teama sa ma bucur prea devreme ( din cauza celor intamplate)!! Nici acum nu-mi vine sa sar in sus. Am facut B hCg ieri si era 137...o valoare cica in limite, dar cam mica ( mi se pare) pentru 4 sapt si 5 zile! Azi il sun pe doctor sa vedem ce zice si el! In rest va pooooop si fug la cosmetica!
FELICITARI !!! DOAMNE -AJUTA , SA FIE TOTUL BINE !!!! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Felicitari, Nanny, sarcina usoara! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari si sarcina usoara! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Nanny wrote:Pai......cum sa incep?? Am stiu din primul moment ca sunt INSARCINATAAAAA!!!!! Insa mi-a fost teama sa ma bucur prea devreme ( din cauza celor intamplate)!! Nici acum nu-mi vine sa sar in sus. Am facut B hCg ieri si era 137...o valoare cica in limite, dar cam mica ( mi se pare) pentru 4 sapt si 5 zile! Azi il sun pe doctor sa vedem ce zice si el! In rest va pooooop si fug la cosmetica!
Hai ca si eu am stiut erai tu prea sigura pe tine ca ne anunti vestea cea mare pe 8 Martie!Draga mea ce sa-ti doresc o sarcina minunata ,fara probleme voi fi alaturi de tine pas cu pas pana te vad cu bebe in bratze asa cum esti si tu alaturi de noi mereu!Te pup si ce maaaai sunt super bucuroasa ptr tineeee !! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Felicitari si aici Nanny. sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!!!! |
|

| Fetelor multumesc tutror pt gandurile voastre bune!!! Multumesc pt sustinere, multumesc pt incurajari!!! Dupa ce ma vede si doctorul sa vedem...ce urmeaza!
MULTUMESC! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| nanny cat ma bucur pt tine, sarcina usoara si un bebe sanatos |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| ooo nanny, felicitarile mele! parca asa era, pe cand nasc eu, tu sa faci bebe, hehe! ma bucur ca ai rezolvat toate problemele si acum ai si tu bebica in miniatura! sarcina usoara in continuare, am sa te urmaresc pe aici! shirel, sper sa iti revii, pe cat de bine te simteai la inceput, tot ai ajuns la faimoasele simptome ale sarcinii, uf. sarcina usoara si tie! si, sarcini usoare la toate, si bebei sanatosi! weekendul asta am fost la tulcea si l'am vazut pe bebe, doamne ce creste! am reusit sa facem si poza de familie, intr'un final! va pup pe toate!
andra_p attached the following image(s):

|
|
|