Gravidutzele noastre dragi - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eirene
Scris: Wednesday, January 16, 2013 12:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
mami de fetita multumesc fetelor!

luni, pe 7 ianuarie am fost la giulesti pentru un control. desi aveam contractii la 3 minute cu o zi in urma, nu am bagat de seama, eu asteptam sa mi se rupa apa :)). m-a pus pe masa si apoi mi-a zis sa imi fac bagajele si sa vin pe la 12:30 sa ma interneze. eu am inceput sa plang si eram speriata, nu ma asteptam deloc sa nasc in acea zi pentru ca burtica era la fel de sus si am zis ca mai e cel putin o saptamana :))
m-am intors cu bagajul pe la 1 si au inceput contractii mai dese si mai dureroase dar le suportam. pe la 6 mi s-a rupt apa si de atunci contractii puternice si dese. eu plangeam, telefonul imi suna, felix era pe hol ma astepta si eu ma plimbam prin salon. pe la ora 10 aveam dilatatie 4 si mi-a facut peridurala si m-am pus sa dorm dar nu am putut ca intr-o ora am nascut. ioana a vrut sa vina de ziua ei.
nu eram deloc pregatita pentru nastere normala pentru eu venisem sa imi fac test preanestezic pentru cezariana. dar nu regret deloc. e o experienta de neuitat. evident ca m-a si taiat dar bine ca m-a facut ca nouabounce

si uite asa a venit ioana-otilia. o ador si nu as da-o pe nimic din lumea asta

eirene attached the following image(s):
dsc00174.jpgdsc00116.jpg

denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 16, 2013 1:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Eirene, felicitari si numai bine! Ai o fetita tare draguta!hearts computerlove
aurishta
Scris: Wednesday, January 16, 2013 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Este foc de dragalasa, bravo, mamico, sa aveti impreuna parte de toate bucuriile pe care ti le doresti!
Ruth
Scris: Wednesday, January 16, 2013 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
eirene cat e de frumoasa coeur si ce falcute are... numai bune de pupacitpupici, sa va traiasca si sa va duca numai bucurii si multa sanatate ca sa te poti ocupa de eapupici
Adina
Scris: Wednesday, January 16, 2013 9:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Frumoasa foc! Sa-ti traiasca mami!! pupici
andra_p
Scris: Wednesday, January 16, 2013 9:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
ina, e o scumpa love , si daca mai comenteaza soacra'ta ceva, o bat eu! box2 sa va traiasca si sa va bucurati de ea! la cate sapt ai nascut pana la urma? oricum, chiar daca nu a fost cum ai planificat, totul e bine cand se termina cu bine. in 2-3 sapt te urmez si eu! dance
eirene
Scris: Wednesday, January 16, 2013 10:28 PM
Nivel

multumesc fetelor computerlove

andra, am nascut la 38saptamani si 2-3 zile. astept sa-ti vad fecioru'coeur soacra nu mai zice nimic, abia asteapta sa-si tina in brate nepotica ras

sarcina usoare, va pup
Anelise
Scris: Thursday, January 17, 2013 4:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

1. Gagaritz

2. Andra_p

3. Shirel

4. Lloryy25
img

Ultima actualizare: 17.01.2013

Cathy, felicitari pentru puiutz! coeur Multa sanatate!!! pupici

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! pupici
Anelise
Scris: Thursday, January 17, 2013 4:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eirene, ce papusica frumoasa aveti voi acolo! coeur Sanatate si numai fericire! pupici
roxy.oxxy
Scris: Thursday, January 17, 2013 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2013
eirene felicitari pentru minunea voastra
gravidutzelor sarcina usoara in continuarehearts hearts hearts hearts
shirel
Scris: Friday, January 18, 2013 7:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
eirene wrote:
mami de fetita multumesc fetelor!

luni, pe 7 ianuarie am fost la giulesti pentru un control. desi aveam contractii la 3 minute cu o zi in urma, nu am bagat de seama, eu asteptam sa mi se rupa apa :)). m-a pus pe masa si apoi mi-a zis sa imi fac bagajele si sa vin pe la 12:30 sa ma interneze. eu am inceput sa plang si eram speriata, nu ma asteptam deloc sa nasc in acea zi pentru ca burtica era la fel de sus si am zis ca mai e cel putin o saptamana :))
m-am intors cu bagajul pe la 1 si au inceput contractii mai dese si mai dureroase dar le suportam. pe la 6 mi s-a rupt apa si de atunci contractii puternice si dese. eu plangeam, telefonul imi suna, felix era pe hol ma astepta si eu ma plimbam prin salon. pe la ora 10 aveam dilatatie 4 si mi-a facut peridurala si m-am pus sa dorm dar nu am putut ca intr-o ora am nascut. ioana a vrut sa vina de ziua ei.
nu eram deloc pregatita pentru nastere normala pentru eu venisem sa imi fac test preanestezic pentru cezariana. dar nu regret deloc. e o experienta de neuitat. evident ca m-a si taiat dar bine ca m-a facut ca nouabounce

si uite asa a venit ioana-otilia. o ador si nu as da-o pe nimic din lumea asta

Eirene ,ce minune mica si frumoasa ai tu acolo.Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!!iloveyou iloveyou Este de nedescris intradevar nasterea naturala ,eu una o consider o minune fiindca corpul face fatza la asemenea dureri si totusi imediat dupa nastere totul trece brusc de parca nu a fost nimic.pupici pupici iloveyou
sweet angel
Scris: Friday, January 18, 2013 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
eirene , sa va traiasca si sa va duca numai bucurii
andra_p
Scris: Friday, January 18, 2013 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2012
Inca putiiiin! fetele, acum 2 seri am pierdut jumate de dop, dupa o noapte intreaga de contractii intense :)) chiar nu cred ca apuc 39 sapt cum vrea ginecologul.. traim si vedem. la 36+ 2-3 zile acum bebe are deja 3 kg :))
sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi! pupici

andra_p attached the following image(s):
36s.jpg

eirene
Scris: Saturday, January 19, 2013 4:52 AM
Nivel

Multumesc dragelorpupici
Shirel,într-adevar,dupa ce am nascut-o si am vazut-o eram cea mai fericita si deja uitasem durerile. computerlove
Andra îti tin pumnii :d
roxy.oxxy
Scris: Saturday, January 19, 2013 4:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2013
majoreta majoreta andra_p se apropie, vine bebemajoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.