|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 30
| multumesc fetelor!
luni, pe 7 ianuarie am fost la giulesti pentru un control. desi aveam contractii la 3 minute cu o zi in urma, nu am bagat de seama, eu asteptam sa mi se rupa apa :)). m-a pus pe masa si apoi mi-a zis sa imi fac bagajele si sa vin pe la 12:30 sa ma interneze. eu am inceput sa plang si eram speriata, nu ma asteptam deloc sa nasc in acea zi pentru ca burtica era la fel de sus si am zis ca mai e cel putin o saptamana :)) m-am intors cu bagajul pe la 1 si au inceput contractii mai dese si mai dureroase dar le suportam. pe la 6 mi s-a rupt apa si de atunci contractii puternice si dese. eu plangeam, telefonul imi suna, felix era pe hol ma astepta si eu ma plimbam prin salon. pe la ora 10 aveam dilatatie 4 si mi-a facut peridurala si m-am pus sa dorm dar nu am putut ca intr-o ora am nascut. ioana a vrut sa vina de ziua ei. nu eram deloc pregatita pentru nastere normala pentru eu venisem sa imi fac test preanestezic pentru cezariana. dar nu regret deloc. e o experienta de neuitat. evident ca m-a si taiat dar bine ca m-a facut ca noua
si uite asa a venit ioana-otilia. o ador si nu as da-o pe nimic din lumea asta eirene attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Eirene, felicitari si numai bine! Ai o fetita tare draguta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este foc de dragalasa, bravo, mamico, sa aveti impreuna parte de toate bucuriile pe care ti le doresti! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| eirene cat e de frumoasa si ce falcute are... numai bune de pupacit , sa va traiasca si sa va duca numai bucurii si multa sanatate ca sa te poti ocupa de ea |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Frumoasa foc! Sa-ti traiasca mami!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| ina, e o scumpa , si daca mai comenteaza soacra'ta ceva, o bat eu! sa va traiasca si sa va bucurati de ea! la cate sapt ai nascut pana la urma? oricum, chiar daca nu a fost cum ai planificat, totul e bine cand se termina cu bine. in 2-3 sapt te urmez si eu! |
|

| multumesc fetelor
andra, am nascut la 38saptamani si 2-3 zile. astept sa-ti vad fecioru' soacra nu mai zice nimic, abia asteapta sa-si tina in brate nepotica
sarcina usoare, va pup
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
1. Gagaritz

2. Andra_p

3. Shirel

4. Lloryy25

Ultima actualizare: 17.01.2013
Cathy, felicitari pentru puiutz! Multa sanatate!!!
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eirene, ce papusica frumoasa aveti voi acolo! Sanatate si numai fericire! |
|

Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| eirene felicitari pentru minunea voastra gravidutzelor sarcina usoara in continuare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| eirene wrote: multumesc fetelor! luni, pe 7 ianuarie am fost la giulesti pentru un control. desi aveam contractii la 3 minute cu o zi in urma, nu am bagat de seama, eu asteptam sa mi se rupa apa :)). m-a pus pe masa si apoi mi-a zis sa imi fac bagajele si sa vin pe la 12:30 sa ma interneze. eu am inceput sa plang si eram speriata, nu ma asteptam deloc sa nasc in acea zi pentru ca burtica era la fel de sus si am zis ca mai e cel putin o saptamana :)) m-am intors cu bagajul pe la 1 si au inceput contractii mai dese si mai dureroase dar le suportam. pe la 6 mi s-a rupt apa si de atunci contractii puternice si dese. eu plangeam, telefonul imi suna, felix era pe hol ma astepta si eu ma plimbam prin salon. pe la ora 10 aveam dilatatie 4 si mi-a facut peridurala si m-am pus sa dorm dar nu am putut ca intr-o ora am nascut. ioana a vrut sa vina de ziua ei. nu eram deloc pregatita pentru nastere normala pentru eu venisem sa imi fac test preanestezic pentru cezariana. dar nu regret deloc. e o experienta de neuitat. evident ca m-a si taiat dar bine ca m-a facut ca noua si uite asa a venit ioana-otilia. o ador si nu as da-o pe nimic din lumea asta
Eirene ,ce minune mica si frumoasa ai tu acolo.Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!! Este de nedescris intradevar nasterea naturala ,eu una o consider o minune fiindca corpul face fatza la asemenea dureri si totusi imediat dupa nastere totul trece brusc de parca nu a fost nimic. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eirene , sa va traiasca si sa va duca numai bucurii |
|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| Inca putiiiin! fetele, acum 2 seri am pierdut jumate de dop, dupa o noapte intreaga de contractii intense :)) chiar nu cred ca apuc 39 sapt cum vrea ginecologul.. traim si vedem. la 36+ 2-3 zile acum bebe are deja 3 kg :)) sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi! andra_p attached the following image(s):

|
|

| Multumesc dragelor Shirel,într-adevar,dupa ce am nascut-o si am vazut-o eram cea mai fericita si deja uitasem durerile. Andra îti tin pumnii :d |
|

Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| andra_p se apropie, vine bebe |
|
|