|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ana wrote:Roxyyyyy scumpo ce ma bucur sa te revad!!!!!!cum mai esti?cum de atata timp nu ai intrat pe forum?sper ca esti bine,te pup si sincer ma bucur sa te revad! Gagaritzule ce scumpica esti,off mai ai asa de putin,Dumnezeu sa te ajute sa duci cu bine pana la capat sa va bucurati de comorutza voastra! Shirel ma bucur ca macar acuma te incape rochitza Lorry bine ai venit printre noi si sarcina usoara,totul sa fie bine! indata,indata va tin si eu companie
Ana,hai grabeste-te inca o fetitza ca sa faca fatza la baietei! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| of, iar pierd multe mesaje :)) sunteti toate niste frumoase cu pozicile voastre! noi acum am venit de la ginecolog... azi am 35 sapt fix dupa UM, dupa echo am 35s+3z... bebe are 2660 g, si este intors... si cezariana a ramas pe 6 febr, la 39 sapt.. speram sa fie la 38.. nu de alta dar nu stiu unde o sa incapa un bebe de 3.5 kg, ca cica atat va avea pana atunci :( dar ca sa ma mai "linisteasca", sa ma mai duca cu zaharelul, cica sa vedem peste 2 sapt, ca daca incepe colul sa se deschida, poate o pune la 38.. va pup pe toate, sarcini si nasteri usoare! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Andra, nu-ti face griji, chiar daca esti micuta incape un bebe mare si e mai bine sa se nasca la 39 de saptamani. O saptamana nu va face mare diferenta pentru tine, dar pentru bebe da :). Si eu sunt mica si am avut un bebe de 4.1 kg si am nascut prin cezariana la 39 de saptamani, dar intrasem in travaliu ca altfel as mai asteptat o saptamana pana cand eram programata. Eu ma bucur sa aud despre doctori care programeaza cezariana pe la 39 saptamani. Cred ca unii medici programeaza mai devreme doar pentru a nu se trezi noaptea sa mearga in sala de operatie in caz ca intri in travaliu. Tin minte ca citisem pe undeva ca e mai bine sa faci cezariana in travaliu decat "la rece".
Sarcina usoara gravidutelor! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| si noi suntem prezenti ,am fost la monitorizare din nou ,bb a luat bine a ajuns in grafic are 2730 de gr toate masuratorile sunt bune si ne vedem peste 2 sapt ...sper sa ajungem cu bine la termen ,ma supara balonarile si un fruct daca maninc imedait ma balonez ma doare in capul pieptului ..uneori ma ia cu crape la burta si stare da rau ..ma mai last piciorul si sunt fericita ca nu mai ma doare ...burtici sarcini usoare va doresc ..Andra si cumnata e mica de statura are sub 160 si a nascut un bb de 3500 ..natural la 38 sapt si 54 cm .....:)) asa ca se poate orice :018: |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Haaaai burtici ca mai aveti putinel! Andra nu te speria..e mai bine sa faci cezariana cand vrea bebe sa vina, decat programata! Cumnata mea asa a nascut cei doi nepoti ai mei: 4 kg, si 3,9kg!! De fapt asa i-a recomndat si medicul, nu inainte! Mi se pare cea mai mare tampenie de pe lume sa te programeze ca asa vrea "doctorul"! La al doilea copil cumnata mea a avut un medic pana s-o programeze la cezariana..si altul cu care a nascut!! De ce ?? Tocmai pt ca primul doctor o programase sa nasca fix in aceeasi zi in care se nascuse si primul baiat si ea nici nu a vrut sa auda ( nu voia ca aiba copii nascuti in aceeasi zi la diferenta de fix 2 ani) , la care medicul i-a zis ca el nu sta s-o astepte pe ea ca pleaca in concediu!!!! A venit plangand acasa, a renuntat la el, a gasit rapid altul care a consultat-o si i-a spus sa stea cuminte ca nu e de nascut inca si ca atunci cand se va rupe apa sa vina la spital, s-o controleze asistenta, ca sa nu fie alarma falsa si daca e de nascut vine la orice ora in 10-15 min! Copilul a stat bine merci inca 9 zile in burtica( 9 zile ffff importante) si cand a dorit sa vina...s-a rupt apa..si pana a controlat-o, pana dus-o in sala de nasteri doctorul era gata echipat, strilizat si a operat-o! Vezi ca ai mesaj in PM! |
| uf.. daca nu aveam sonda aia afurisita, as fi asteptat, chiar daca stateam numai in oat din cauza greutatii.. dar din cauza sondei, bebe se impinge cu capul in vezica si ma inteapa sonda, sta cu genunchii pe ureter si ma doare spatele pe dreapta de mor, nici nu pot impinge cu un dget acolo, si sta cu talpile in rinichi... mai ales cand se misca, transpir de durere si raman fara aer... si mie imi e frica sa nu mi se rupa membranele, tot dn cauza sondei, urologul a zis ca nu am voie sa am contractii.. si eu deja am avut cateva reprize de contractii bune... iar daca se rupe... pana ajung la spital, pana se pregateste medicul... dureaza cam 2 ore din ce am inteles... de asta imi fac cele mai multe griji :( |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 30
| buna gravidutelor. eu v-am parasit. gaza mea s-a grabit si a venit chiar de ziua ei, pe 7 ianuarie la 23:05. se numeste ioana-otilia (taicasu numinduse felix ) pana la urma a ajuns mititica la 3 kg. o sa dau mai multe detalii mai tarziu!
va pup si sarcina usoara! |
|
| ina, chiar zilele astea ma gandeam la tine, stiu ca aveai dpn'ul in ian, 20 parca... sa iti traiasca, ma bucur ca a ajuns la 3 kg! asteptam detalii! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...eirene...felicitari... ...sarcina usoara gravidutelor...si o zi frumoasa... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
1. Cathy

2. Gagaritz

3. Andra_p

4. Shirel

5. Lloryy25

Ultima actualizare: 14.01.2013
Eirene, felicitari pentru gazulica scumpa! Multa sanatate!!!
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari Irina! Sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea! Asteptam mai multe detalii si poze |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Felicitari eirene, iar celorlalte burtici va urez sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Felicitari Irina,sa-ti traiasca !!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Stau si ma intreb daca Cathy este ok,sau are deja gagalicea la san |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| pup gravidutzele! |