|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| ms fetele :el este ANDREI-ALIN simonik28 attached the following image(s):

|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| ce scump e sa va traiasca of, nu mai am rabdare, vreau sa nasc odata sa vad si eu cum o sa arate al meu :)) |
|
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| multumesc fetelor simonik sa va traiasca e o bomboana de bebe |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Simonica ai o minune de baietel!Sa iti traiasca si sa fie sanatos,sa iti aduca doar bucurii.
Andra,eu abia acum am vazut pozele.(batranetea,ce sa-i faci )Ai o burtica superba.Sarcina usoara in continuare.Nu mai e mult si o sa iti ti puiul in brate.
Burtici va pup cu drag! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| shirel draga da fuguta pana la topicul cu nume pt copii, am spus acolo ce nume imi plac http://forum.7p.ro/Ce-nume-de-fete-va-plac-cel-mai-mult.aspx?g=posts&t=14490&p=2, oricum pana la sfarsitul sacini o sa aiba vreo cateva nume, cel putin la noi asa a fost si abia catre sfarsit am gasit numele care sa ne placa crystynam da cat e de dule si dolovan sa va traiasca si sa va bucurati de el andra cat esti de frumoasa cu burticuta mai ai un pic si o sa ne prezinti si tu minunea ta simonik e atata de frumos si de dulce, la fel iti zic si tie sa va traiasca si sa va bucurati de el burticutelor o zi frumoasa
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ..salut... crystynam...felicitari...e o scumpete... simonik28....felictari si tie...e o dulceata de baietel... ...sa dea Domnul sa va bucurati de minunile voastre...
andra....ce burtica frumoasa ai...mai ai putin si o sa iti tii si tu minunea in brate... ...mie imi e dor de burtica...
...sa aveti sarbatori frumoase...burticutelor.... |
|

Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| ms mult fetelor |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Doamne..iar s-a umplut de postari...si eu abia fac fata sa le citesc! [b]Cristynam[/b]..ce mini " barbatoi" ai! o sa rupa gura targului...cand s-o face mare va face ravagii printre gagici!Are trasaturi fff bine conturate. Symonica si tu ai un baiat dragalas si frumusel sa va traiasca sa va bucrati de el! Un alt viitor super gagiu! Andra... nu te mai vazusem demult! Burta ca burta, dar stiu ca esti multumita de sani ( acum)! Hai ca sunt cam "obraznici" Sper sa mai fie si dupa nastere! Dyenutza67...ai grija cu burtica, sper ca totul sa decurga normal! Shirel...la nume de fetite nu stiu ce sa iti propun. Banuiesc ca vrei ceva mai deosebit dar in acelasi timp un nume evreiesc si nu ma prea pricep! Auzi.. fata ta se va naste fff aproape de ziua mea( parca ti-am mai zis) si daca imi va semana, vei avea un copil fff activ ( ca mai toti gemenii,de altfel)!! Cand o fi mai mare..sa te tii! Cat despre mine..azi am facut Papanicolau ca sa fiu sigura ca Vine rezultatul dupa Revelion si am repetat analiza pt Citomegalovirus..sa vedem dupa Craciun care mai sunt valorile! Daca totul e ok, in ianuarie sper sa trec la "atac"! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
1. Gagaritz

2. Andra_p

3. Shirel

Ultima actualizare: 22.12.2012
Felicitari proaspetelor mamicutze!
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce putine gravidutze...nu se mai inscrie nimeni? |
|
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| voi avea grija nanny. sper sa fie bine bebe meu... eu nu ma simt bine deloc.. orice mancare imi provoaca greata.. de vreo trei zile mannac numai portocale si cartofi fierti sper sa trec cu bine de primul trimestru.. si sper sa-i fac o surioara lui andreas. ca m-am saturat de bete si masinutze vreau sa cumpar si papusi |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Dyenutza se zice..ca daca ai asa greturi mari ( nu e o regula) cica e fata..asta asa ca sa te incurajez si sa iti dau sperante. Doamne ajuta sa fie cum vrei tu!
In rest..nu mai e nimeni?? toata lumea cu pregatiri?? Tocmai am facut bradutul si coltul lui Mosu` unde asteptam Nasterea Domnului! VOi?? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Multumim fetele:* Sunt topita dupa minunea mea mica:D Sunt sigura ca va fi un Don Juan adevarat:))) are cui semana Hai sa va arat ce frumos am crescut intre timp:D
Alex, 5 s

ritualul de dimineata.pozitia mea de somn preferata

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| E superb! Nu am cuvinte! Inca o data sa va traiasca si sa va lumineze vietile! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce de bebelusi scumpi !Sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii! Craciun Feriict gravidutelor !Anul trecut pe vremea asta eram si eu aici ,acum o am pe Giuli bijuteria mea de 6luni -a adus cu ea toata fericirea din lume in vietile noastre ! Ce gravidute putine -trebuie sa vina alte burtici aici ! |
|
|