Gravidutzele noastre dragi - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, December 16, 2012 10:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Andra,esti o gravidutza taaaaare sexy!!love love Ai o burtica perfecta!!pupici
gabyta
Scris: Sunday, December 16, 2012 11:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
NU am prea trecut pe aici ,dar acum ma bucur ca am intrat ,,nu stiam noutatile.
Shireluto .....Felicitari ptr burtica roz mami pupici pupici computerlove ,,sunt convinsa ca o sa fie la fel de iubyta ca si oricare dintre copilasi tai minunati.Lasa ca sunt 2 feciori in familie,,, te gandesti ce rasfatati o sa fie de atatea fete frumoase?ras multa sanatate draga mea,te pupic cu mult drag!!!pupici pupici pupici iloveyou
mirela74chris
Scris: Sunday, December 16, 2012 3:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Shirelutza ,burtica roz!yes yes yes hearts Felicitari,draga mea!Chiar ca tati trebuie sa isi cumpere mitraliera cu atatea fete frumoase.ras sic Imi inchipui ce va fi la voi.Veti avea si o geamana in familie.Sa te tii.Cocheta si fitzoasa pana in maduva oaselor(am si eu una!sic )
Cristina felicitari,ai un pui minunat.Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos.angel computerlove
Dragelor sarcini usoare si pupici pe burticipupici pupici computerlove
Ana
Scris: Sunday, December 16, 2012 6:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Andra ce gravidutza frumoasa esti!computerlove computerlove
roxinthya
Scris: Monday, December 17, 2012 9:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buna gravidutzelor!
Shirel felicitari burtica roz! Si zici ca va uitati dupa masina cu 7 locuri? Sa inteleg ca vreti si bebe 5?ras
Andra ai o burt ica tare frumoasa si esti f sexi!
Cristina ai un ingeras tare frumos si dragalas!
Gravidute va doresc sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!pupici pupici
andra_p
Scris: Monday, December 17, 2012 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
mersi, fetele computerlove nu imi vine sa cred ca mai am 6-7 sapt majoreta si acum cu sarbatorile cred ca or sa treaca repede... inca putin si trec durerile, si vine bebe! hihi dance yes am mai luat 500 g, acum am 7 kg in plus, am ajuns si eu la 54 , poate ajung la macar 10 pana la sfarsit. bebe se misca intr'una, isi scoate fundul si picioarele prin burta mea... tot oblic sta, cu fundul sub ficatul meu, nu stiu de ce am impresia ca nu are loc sa se intoarca complet... eh, vedem in ianuarie la echo cum o sa fim. dupa nastere ma pun la ingrasat ras sarcini usoare, nasteri usoare, bebei sanatosi, si toate cele! computerlove
dyenutza67
Scris: Monday, December 17, 2012 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/30/2012
fetelor eu am sangerat in seara asta... oare care-i treaba? burtica mea are 7 saptamani. eu zic ca nu-i normal sa sangerez.. o prietena mi-a spus ca la inceputul sarcinii, cat e mica se mai intampla dar la prima sarcina nu mi s-a intamplat. sunt ingrijorata.
andra_p
Scris: Monday, December 17, 2012 9:11 PM
Nivel

suna ginecologul. e "normal" sa sangerezi la implantare, deci cam in perioada in care trebuia sa vina urmatorul CM, dar acum deja trebuie sa fie implantat de multa vreme... medicul trebuie sa verifice orice sangerare, deci suna'l maine neaparat, sigur te cheama la control.
dyenutza67
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:04 AM
Nivel

da... azi merg la control ca m-a programat. sper sa fie totul bine. offfff :(
gabyta
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:07 AM
Nivel

dyenutza67 wrote:
da... azi merg la control ca m-a programat. sper sa fie totul bine. offfff :(

Doamne-ajuta !!!pupici
dyenutza67
Scris: Tuesday, December 18, 2012 6:52 PM
Nivel

buna fetelor! am fost la medic si mi-a dat sa iau duphaston si mi-a spus sa o las mai incet cu efortul fizic pentru ca sangerarea a fost o atentionare ca exista un risc minor de avort spontanuff sper sa trec cu bine peste asta si bebe sa stea acolo in burtica la mami
gabyta
Scris: Tuesday, December 18, 2012 7:28 PM
Nivel

dyenutza67 wrote:
buna fetelor! am fost la medic si mi-a dat sa iau duphaston si mi-a spus sa o las mai incet cu efortul fizic pentru ca sangerarea a fost o atentionare ca exista un risc minor de avort spontanuff sper sa trec cu bine peste asta si bebe sa stea acolo in burtica la mami

Ai mare grija de tine si burticuta,daca a spusso lasi incet tu fa repas aproape total,,macar acuma primele 3 luni ca nui de joaca .PUPICI pupici computerlove
andra_p
Scris: Tuesday, December 18, 2012 7:32 PM
Nivel

am vrut sa iti zic ca de multe ori sangerarea e semn de iminenta de avort, dar am zis sa nu te agit inainte sa mergi la medic... sa speram ca o sa fie bine, cu repausul se rezolva multe! sarcina usoara!
shirel
Scris: Tuesday, December 18, 2012 9:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Gabyta,multumesc mult de urari.Da intradevar vom avea 2 masculi foarte alintati si speciali in familia noastra!pupici pupici

Mirela,hohot hohot inca o cocheta si perfectinista zici ce parca nu mai am si eu doua sic alcool hohot Multumim de urari si orice va veni este bine venita sa fim noi sanatosi si sa ne bucuram de copii nostrii cat mai mult timp!iloveyou pupici

Roxinthya nu mami in nici un caz nu cred ca va mai fi al 5 copil stii doar poate printr-o minune .Masina cu 6 locuri nu prea sunt la noi sic si o avem si pe maica mea nu uita care este a 7 persoana in familie.ras pupici pupici
TatyKS
Scris: Wednesday, December 19, 2012 8:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Shirel mami, feliicitari pentru burticuta roz angel . Inca o fetita in familia voastra, wow. La ce nume v-ati gandit?
Sarcini usoare in continuare si nasteri ideale celor aproape de termenpupici pupici pupici.
Va pup.pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.