|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Andra,esti o gravidutza taaaaare sexy!! Ai o burtica perfecta!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| NU am prea trecut pe aici ,dar acum ma bucur ca am intrat ,,nu stiam noutatile. Shireluto .....Felicitari ptr burtica roz mami ,,sunt convinsa ca o sa fie la fel de iubyta ca si oricare dintre copilasi tai minunati.Lasa ca sunt 2 feciori in familie,,, te gandesti ce rasfatati o sa fie de atatea fete frumoase? multa sanatate draga mea,te pupic cu mult drag!!! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Shirelutza ,burtica roz! Felicitari,draga mea!Chiar ca tati trebuie sa isi cumpere mitraliera cu atatea fete frumoase. Imi inchipui ce va fi la voi.Veti avea si o geamana in familie.Sa te tii.Cocheta si fitzoasa pana in maduva oaselor(am si eu una! ) Cristina felicitari,ai un pui minunat.Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos. Dragelor sarcini usoare si pupici pe burtici |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Andra ce gravidutza frumoasa esti! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna gravidutzelor! Shirel felicitari burtica roz! Si zici ca va uitati dupa masina cu 7 locuri? Sa inteleg ca vreti si bebe 5? Andra ai o burt ica tare frumoasa si esti f sexi! Cristina ai un ingeras tare frumos si dragalas! Gravidute va doresc sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| mersi, fetele nu imi vine sa cred ca mai am 6-7 sapt si acum cu sarbatorile cred ca or sa treaca repede... inca putin si trec durerile, si vine bebe! hihi am mai luat 500 g, acum am 7 kg in plus, am ajuns si eu la 54 , poate ajung la macar 10 pana la sfarsit. bebe se misca intr'una, isi scoate fundul si picioarele prin burta mea... tot oblic sta, cu fundul sub ficatul meu, nu stiu de ce am impresia ca nu are loc sa se intoarca complet... eh, vedem in ianuarie la echo cum o sa fim. dupa nastere ma pun la ingrasat sarcini usoare, nasteri usoare, bebei sanatosi, si toate cele! |
|
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| fetelor eu am sangerat in seara asta... oare care-i treaba? burtica mea are 7 saptamani. eu zic ca nu-i normal sa sangerez.. o prietena mi-a spus ca la inceputul sarcinii, cat e mica se mai intampla dar la prima sarcina nu mi s-a intamplat. sunt ingrijorata. |
|
| suna ginecologul. e "normal" sa sangerezi la implantare, deci cam in perioada in care trebuia sa vina urmatorul CM, dar acum deja trebuie sa fie implantat de multa vreme... medicul trebuie sa verifice orice sangerare, deci suna'l maine neaparat, sigur te cheama la control. |
|
| da... azi merg la control ca m-a programat. sper sa fie totul bine. offfff :( |
|

| dyenutza67 wrote:da... azi merg la control ca m-a programat. sper sa fie totul bine. offfff :( Doamne-ajuta !!! |
|
| buna fetelor! am fost la medic si mi-a dat sa iau duphaston si mi-a spus sa o las mai incet cu efortul fizic pentru ca sangerarea a fost o atentionare ca exista un risc minor de avort spontan sper sa trec cu bine peste asta si bebe sa stea acolo in burtica la mami |
|

| dyenutza67 wrote:buna fetelor! am fost la medic si mi-a dat sa iau duphaston si mi-a spus sa o las mai incet cu efortul fizic pentru ca sangerarea a fost o atentionare ca exista un risc minor de avort spontan  sper sa trec cu bine peste asta si bebe sa stea acolo in burtica la mami Ai mare grija de tine si burticuta,daca a spusso lasi incet tu fa repas aproape total,,macar acuma primele 3 luni ca nui de joaca .PUPICI |
|
| am vrut sa iti zic ca de multe ori sangerarea e semn de iminenta de avort, dar am zis sa nu te agit inainte sa mergi la medic... sa speram ca o sa fie bine, cu repausul se rezolva multe! sarcina usoara! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Gabyta,multumesc mult de urari.Da intradevar vom avea 2 masculi foarte alintati si speciali in familia noastra!
Mirela, inca o cocheta si perfectinista zici ce parca nu mai am si eu doua Multumim de urari si orice va veni este bine venita sa fim noi sanatosi si sa ne bucuram de copii nostrii cat mai mult timp!
Roxinthya nu mami in nici un caz nu cred ca va mai fi al 5 copil stii doar poate printr-o minune .Masina cu 6 locuri nu prea sunt la noi si o avem si pe maica mea nu uita care este a 7 persoana in familie. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Shirel mami, feliicitari pentru burticuta roz . Inca o fetita in familia voastra, wow. La ce nume v-ati gandit? Sarcini usoare in continuare si nasteri ideale celor aproape de termen . Va pup. |
|
|