Gravidutzele noastre dragi - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ruth
Scris: Friday, December 14, 2012 1:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
shirel draga eu as mai astepta pana imi zice 100% sau pana nascras apoi le-as da cu drag, acum tu stii, eu inca mai cred ca o sa ai baietelalcool ras
simonik felicitari pt bebe sa fiti amandoi sanatosi,bebe cumintel iar tie recuperare rapida si mult laptic, si asteptam sa-l vedem pe bebepupici
cathy sarcina usoara pana la termencomputerlove
gagaritz fruntea sus, ai sa vezi ca totul o sa fie bine asa ca nu te stresa, cat despre kg nu te stresa iti va fi mai usor sa le dai jos hearts
shirel
Scris: Friday, December 14, 2012 3:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ruth wrote:
shirel draga eu as mai astepta pana imi zice 100% sau pana nascras apoi le-as da cu drag, acum tu stii, eu inca mai cred ca o sa ai baietelalcool ras
simonik felicitari pt bebe sa fiti amandoi sanatosi,bebe cumintel iar tie recuperare rapida si mult laptic, si asteptam sa-l vedem pe bebepupici
cathy sarcina usoara pana la termencomputerlove
gagaritz fruntea sus, ai sa vezi ca totul o sa fie bine asa ca nu te stresa, cat despre kg nu te stresa iti va fi mai usor sa le dai jos hearts

Of,mai mami draga cum ma faci tu sa cred inca in minuni ras dar zau ca m-am obisnuit cu gandul de a avea inca o fetitza si dupa ce am si vazut-o 3D chiar ca numai pe frumoasa aceeia mi-o doresc.hohot ras Doctorul acesta nu prea gresesti niciodata si este si scris negru pe alb pe foaie ca este fetitza.sic Auzi iubita tu chiar vrei sa ma ajuti cu ceva ,ajuta-ma cu nume ras alcool sic fiindca stam c-am prost la capitolul asta si tu stii sa pui nume tare speciale copiilor tai asa ca arunca si lA MINE ceva idei.Te pup si-ti multumesc ca te gandesti la mine!!iloveyou
andra_p
Scris: Saturday, December 15, 2012 12:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
multumim fetele pt urari!
shirel, stiu ca nu mi'ai cerut parerea, dar mi'a venit in minte acum, pt ca eu aveam numai lista cu nume de fetita... unele dintre preferatele mele erau Amira, Meriam, Raisa... :))) dar al meu grec fiind, nici nu vrea sa auda de nume cu provenienta asta.. deci pt o viitoare posibila fetita, voi ramane la Katia... :))
crystynam
Scris: Saturday, December 15, 2012 1:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Fetele as pune macar o poza cu strumful meu dar sincer, habar nu am cum sa fac...Am mai postat poze dar nu mai tin minte cum am facutuff
andra_p
Scris: Saturday, December 15, 2012 2:24 PM
Nivel

crystynam, cand scrii mesajul aici si dai salveaza, te uiti iar in forum, si sus in dreapta la mesajul tau scrie attach, edit si quote... da click pe attach, si pui de acolo poza, din calculator...
dyenutza67
Scris: Saturday, December 15, 2012 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/30/2012
buna fetelor! eu am lipsit multe luni de pe forum, dar m-am intors cu o veste buna: e pe drum bebe 2 :006: am 7 saptamani si speram sa fie o surioara pentru andreas. va puppupici
crystynam
Scris: Saturday, December 15, 2012 4:42 PM
Nivel

Hai sa vedem daca reusesc ceva:)
Va prezint ingerasul meu scump si mancacioscomputerlove
Alexutz la 2 saptamani :)

img

andra_p
Scris: Saturday, December 15, 2012 5:03 PM
Nivel

ce amuzant e coeur sa va traiasca!
vanina
Scris: Saturday, December 15, 2012 6:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Vai ce bebelus frumos love coeur computerlove si cum sta el cu manutele pe burtica love ma topesc! Felicitari!!!coeur coeur coeur
denisa_rachid
Scris: Saturday, December 15, 2012 7:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Foarte frumos! Sa va bucure mereu ca azi!computerlove hearts
Adina
Scris: Saturday, December 15, 2012 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Dragul mic! Felicitari inca o data si sa va bucurati de el!
shirel
Scris: Saturday, December 15, 2012 10:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Crystynam,ce dulce e si pare sa semene cu tine tooot!love love Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Andra,multumesc ptr ajutor si binenteles fiecare este benevenit sa o faca cu nume.Miriam o cheama pe maica mea asa ca nu pot sa-i dau numele ei si fetitzei in schimb pot sa o numesc Maia .Amira este si el nume foarte frumos dar in ebraica este nume dat numai la baieti Amir(Amira cred ca se foloseste mai mult la fetitzele arabe fiindca la ele este si nume femeiesc),Raisa la fel noi avem Raya.Te mai astept daca mai ai ceva idei.Katia este foarte frumos ,sunt multi care iubesc numele acesta mie imi suna a nume prea rusesc cumva ,imi place in schimb tare Karinn.Colectez si eu si fac listutza ca sa fiu macar cu ceva pregatita ,ce crezi ca daca era baiat aveam ....ras nuuuu tot eram in plop !
Pe Shiraz trebuia sa o cheme Noa si chiar inainte de a o inscrie in buletin s-a transformat brusc in Shiraz norocul meu si cred ca si a ei fiindca Noa nu i se potrivea deloc.sic alcool ras
andra_p
Scris: Saturday, December 15, 2012 11:49 PM
Nivel

aproape 32 sapt ras inca 6-7 sapt si gataaaa! yes kilogramele nu vor sa se lipeasca de mine, doar 6.5 pana acum cry dar e bine ca bebe e gras love

andra_p attached the following image(s):
32.jpg

Adina
Scris: Sunday, December 16, 2012 12:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Imi e dor de burtica mea!cry Fetelor bucurati-va de perioada! Sarcina usoara in continuare!
crystynam
Scris: Sunday, December 16, 2012 7:40 AM
Nivel

Multumesc fetele! Asta e fatutca lui dupa fiecare papica..noi ne amuzam ca pune o fata de om beat =))) si e ca o leguma in bratele lui mami la cat papa. Ma chinui sa-l prind si cand zambeste dar e zgarcit sa-si arate gropitele,nu prea ii place la poze.:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.