Gravidutzele noastre dragi - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Petronella
Scris: Thursday, December 6, 2012 7:33 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Buna ziua dragi gravidute! Va felicit pentru burtici si va doresc multa sanatate !
computerlove
eirene
Scris: Sunday, December 9, 2012 1:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
hey burtici!pupici pupici
felicitari crys pentru printisor! felicitari shirel pentru printesica computerlove

am ajuns si eu la 35 de saptamanai. puiuta mea e cu capul in jos si sa din picioruse fara oprire. are aproximativ 2100 g si doctorita a zis ca nu face 3kg pana la nastere.mie mi-a iesit o usoara anemie la analize dar iau suplimente de fier si sper sa treaca.

o sa nasc la giulesti cu o doctorita mai tinerica dar asta e.
ca bine ziceti ca fetitele sunt rusinoase, ca nici a mea nu a vrut sa imi arata pana in 25 de saptamani.

sarcina usoara incontinuare burtici computerlove pupici pupici
andra_p
Scris: Sunday, December 9, 2012 5:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
felicitari crys! sa te bucuri de bebe :*
uf, nu am mai intrat de ceva vreme, ma omoara durerile de sold-mijloc, mai ales cu vremea asta ploioasa... :( inca 2 luni, la naiba. sapt viitoare merg din nou la eco, sa vad cum a mai crescut, daca s'a intors... momentan il simt cum misca numai pe dreapta, unde e si uterul mai proeminent. am inceput sa am contractii mai dese si mai puternice, mai ales jos, mai sub burta, banuiesc ca e normal,nu? am schimbat si noi prefixul, si facem aproape 31 de sapt yes dar ma ingrijoreaza faptul ca de la 37 de sapt cand am fost la ultimul control la ginecolog si pana acum, nu m'am mai ingrasat deloc deloc... am tot 54 kg (6 kg luate)... fool din cauza durerilor stau numai in pat, sa ma duc si pana la baie e chin, nu mai am pofta de mancare... vineri seara, de sf nicolae, am avut niste dureri de sold insuportabile, incepusem iar sa plang.. il sun pe ginecolog.. imi zice ca el e la poiana brasov, si sa ma duc la urgenta la spital sa imi faca ei ceva acolo.. nu am fost, caci stiu cum e pe la spital in weekend si mai ales de sarbatori... somn tot mai putin, mai ales ca asta micu' intre 4-7 dimineata are program de joaca de ma duc la baie din 15 in 15 min.. am zis ca o sa ajung sa imi pun pampers de adulti daca mai continua asa... apropo.. la cate sapt treb sa vb cu medicul de planificarea nasterii? cand ma duc sapt viitoare la 31+ sapt... sper sa aiba greutatea peste 2 kg... :D macar el sa se ingrasa, daca eu nu...
eireine: pai, la 35 sapt ar treb "standard" sa aiba 2.4 kg.. dferenta nu ar fi mare... dar nah.. poate fiind si fetita, a luat inaltimea ta ;)) poate ajunge totusi pe la 3 kg.. eh, sanatoasa sa fie. (apropo, nu aveai cu doar 2-3 sapt mai mult decat mine, sau am retinut eu gresit? ) ras
nanny: deci cam pe cand nasc eu, pe tine trebuie sa te asteptam cu vesti ras
sanatate la toate burticile si la toti bebeii!
eirene
Scris: Sunday, December 9, 2012 5:50 PM
Nivel

andra, dupa calculele mele am 35 fara 2 zile. atat avea acum o saptamana,2100g, sper sa se faca cat trebuie. a zis si doctorita ca in proportie cu mine nu are sa fie foarte mare la nastere. de lunguta e, nah, poate de la taica'su ca el are 1,73.
eu nu am avut inca contractii dureroase, doar se intareste burtica,nu foarte des,dar nu ma doare. si mici intepaturi ba in stanga, ba in dreapta, ba in partea de jos.

trece timpul si mai am de cumparat la bebe...uff sunt asa de nerabdatoaretopai

andra_p
Scris: Sunday, December 9, 2012 8:57 PM
Nivel

eu acum o saptamana am fost cu mama la mall'uri si am facut cumparaturi.. body-uri, costumase, sosetute, manusi, caciulite, paturici, lenjerie pt patut, un sac funny de dormit in el, scaun de masina, caditza, prosopele, biberoane si sterilizator... in ianuarie luam si patul, sutien de alaptat nu am gasit marime asa mica :((((( dar i'am gasit costumas+ hainutza de blanitza, cu gluga cu urechi, ursuletz :))) m'a foit mama prin toata constanta ca sa ii gasim.. si nici nu stiu, ce altceva ii mai trebuie? uff bagajul meu de maternitate eu deja l'am facut :)) pe al lui trebuie sa il mai fac, cand ma duc la mama la tulcea in vacanta de craciun. eu incep sa ma crizez, ca mi se pare ca mai e putin timp.. parca ieri plangeam de nervi cu testele de sarcina in brate ras
eirene
Scris: Sunday, December 9, 2012 10:47 PM
Nivel

Hehe. Nici nu stiu cum au trecut 8 luni. Scaun de masina musai trebuie sa luam si noi si patut si ce mai trebuie. Hainute am luat putine ( 3 body cu totu' ,4 body scurt si pantalonasi vreo 3 perechi + manusi si caciulite. ) ca nu stim ce o sa mai primim. Plus ca am mai primit deja de la soacra dar sunt hainute mari pt nou nascut. Bagajul meu e aproape gata. Stai linistita ca o sa mai primesti hainute si apoi sa nu ramana mici si nepurtate.
andra_p
Scris: Sunday, December 9, 2012 11:05 PM
Nivel

ei.. mai bine ii iau eu direct ce imi place.. sa le vad eu ca sunt de bumbac, de calitate, si sa imi placa.. nu ma bazez pe ce mai primesc dupa... plus ca am gasit body-uri cu mesaje pe ele, gen : "eu si mami il iubim pe tati"... :)))) si mama vroia musai sa il scot din spital cu costumas de ursuletz =)) opa.. a cumparat soacra? gata, s'a resemnat? :)) apropo, tu ce dpn ai? :))
eirene
Scris: Monday, December 10, 2012 9:56 AM
Nivel

mdah andra...s-a resemnat. ma intreb cat tine de data asta :)) in finealcool
dpn 15 ianuarie.
eirene
Scris: Monday, December 10, 2012 9:59 AM
Nivel

adina, am primit mesajul tau, acum nu pot sa iti raspund ca am doar 21 de postarisorry . iti raspund in curand. te puppupici
sper sa vezi mesajul asta
Adina
Scris: Monday, December 10, 2012 11:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Vazut! Vazut! Uitasem ca asta e alt cont... Nu-i bai, ca nu fug! Acolo staupupici
crystynam
Scris: Monday, December 10, 2012 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/4/2012
Mercy Andra:* Trece timpul, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede: bebe face vineri 1 luna deja! Parca mai ieri turbam de draci pe holurile spitalului din cauza trombocitelor mele de incepeau sa dispere si medicii odata cu mine si acum uite ca imi tin ingerasul in brate si ma minunez zi de zi de ochisorii lui cum ma fixeaza de fiecare daca cand ma apuca nebuneala si incep sa vorbesc ca o moara hodorogita de parca saracul m-ar intelege ..sau cine stie ce ar zice: mamica...ai innebunit de-al binelea=)))
Sarcina usoara burtici...hmm..cateodata imi e dor si mie de burtica mea,la cat de mandra eram de eacomputerlove Acum am slabit de ma indop cu vitamine ca sa pun inapoi macar vreo 3 kg..nu de alta dar nici fund in pantaloni parca nu mai am:)))
monica irimia
Scris: Monday, December 10, 2012 4:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Urez si eu sarcina usoara fiecarei gravidute! pupici Sanatate si Domnul sa va binecuvanteze. majoreta
eirene
Scris: Tuesday, December 11, 2012 12:23 AM
Nivel

pupici
shirel
Scris: Wednesday, December 12, 2012 1:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu aSTAZI M-AM INTALNIT cu bebelina mea .Daaaaaa este 100% fetitza si pe cuvant sunt fericita fooooc este asa de frumoasa .Am disc si multe poze cu ea .Se juca cu manutele si se si freca la ochii ,am trezit-o prea de dimineatza.hohot hohot sic Este minunata si deabia astept sa o tin in bratze!Apropo dupa calcule am 15 saptamani si 4 zile si voi naste pe 1 iunie!Waaaaaaw!Noi tot ce este pentru nou nascut cumparam noi ma refer la primele hainutze restul avem de toate .Aaaaaa nu cautam nume si verificam masini cu 7 locuri!ras sic alcool
Sarcina usoara in continuare!
kali
Scris: Wednesday, December 12, 2012 2:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:
Si eu aSTAZI M-AM INTALNIT cu bebelina mea .Daaaaaa este 100% fetitza si pe cuvant sunt fericita fooooc este asa de frumoasa .Am disc si multe poze cu ea .Se juca cu manutele si se si freca la ochii ,am trezit-o prea de dimineatza.hohot hohot sic Este minunata si deabia astept sa o tin in bratze!Apropo dupa calcule am 15 saptamani si 4 zile si voi naste pe 1 iunie!Waaaaaaw!Noi tot ce este pentru nou nascut cumparam noi ma refer la primele hainutze restul avem de toate .Aaaaaa nu cautam nume si verificam masini cu 7 locuri!ras sic alcool
Sarcina usoara in continuare!

Numai vesti bune!!coeur
Sa fiti sanatoase!! Iti dai seama cata responsabilitate va avea Oshry, da?angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.