Gravidutzele noastre dragi - 21
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, October 23, 2012 12:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
shirel wrote:

DDaaaa,draga mea si sunt mai fericita ca niciodata!!!Sunt acuma in perioada greturilor insuportabile si al ametelelor de zici ca ma invarte cineva 24 de ore incontinuu dar asta este!ras
Tu ,ce faci hai sa ne ajungi ca ai ramas in urma !ras sic Glumesc stii nu!Te admir mereu pe Face cat de mari iti sunt copii nici nu imi vine sa cred ,eu una imi aduc aminte de ei cu toti pitici!Ce zboara timpul asta!!
Iti multumesc de felicitari si va pup cu dor!pupici pupici iloveyou

Asta da, veste! Felicitari, draga mea! Tot gemeni iti doresti???? Sa stii ca te admir enorm pentru resursele de care dai dovada! Eu, una, nu stiu daca as gasi taria sa o iau de la capat, acum, ca dorm toata noaptea, in sfarsit! Bravo tie, mami, si sarcina cat mai usoara!
andra_p
Scris: Tuesday, October 23, 2012 4:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
bulibuli si kali, amuzante mai sunteti! newclap
nanny,s a nu ma injuri, am incurcat numele la medicament sorry1 e Antalgin, nu stiu la ce mi'a fost capul sic cred ca de la atata nurofen si ketoprofen :)) Ventolin stiu k e f bun, e bronhodilatator, se da si la astm. in mod ciudat, eu am cealalta probl.. cand vreau sa ma ingras, nu pot, in schimb slabesc imediat.. si 3 kg intr'o sapt.. am metabolismul f accelerat :)) cat despre sarcina, imi pare rau pt pierderea ei.. la unele nu se va sti niciodata cauza.. hormonala, fatul avea ceva... sa speram ca a doua oara e cu noroc, fa'ti toate analizele inainte, vbeste cu medicul... purcica mea e o "lady"... nu face in litiera daca e deja facut odata in ea si nu e strans, nu bea apa daca nu i'am schimbat'o de 2 zile, vrea sa doarma numai in pat cu capul pe perna, sau pe pernutza ei pufoasa, in afara de royal canin nu mananc nimic, moare de foame o sapt si nu baga altceva :)) dar e bine ca e f educata si cuminte, k inainte am avut numai draci de pisici si motani :))
am venit acumd e la ginecolog.. colul e bine, uterul e bine, bebe e bine... cu repaus si progesteron e f bine.. insa, a zis ca organismul meu nu poate sa reziste la sarcina, si de asta am contractii (in afara de faza cu progesteronul), de asta am presiunea in col si vagin, pt ca simt sarcina f grea... m'a si poreclit "sensibila" :)) dupa juma de ora de stat pe cvanapea sa astept sa intru la el, cat m'am ridicat si m'am dezbracat sa ma consulte, cand m'am pus pe masa, aveam pulsul peste 100, eram transpirata.. cica dar ce'ai facut, ai alergat la maraton? si cand m'am imbracat si sa ma pun pe scaun, deja ma invarteam putin, ametisem iar:)) deci... organismul nu ma ajuta, e f slab. asa ca maine ma internez pt o zi, ca sa imi poata da concediu medical sa duc la facultate.. a zis macar pana la 34 de saptamani sa ajung.. adica primele zile de ianuarie.. si atunci o sa ma pot duce sa dau testele ca sa pot intra in examene sa dau cateva in februarie.. a zis ca de atunci macar nu va mai fi risc pt bebe. deci, 2 luni de fac pls 2 sapt de vacanta de iarna mai trebuie sa stau linistita. nu'i mult, merge... concediu ca sa ma pregatesc pt ce ma asteapta :)) hihi
Nanny
Scris: Wednesday, October 24, 2012 10:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Bravo Andra!!majoreta majoreta Vezi ca poti?? hai ca nu mai mult! Stai cumninte acolo in patut ca sa fie treaba buna. As vrea si eu sa slabesc 3 kg/sapt!!! dar de unde?? As vrea sa treci mai bine de 34 sapt...Sa dea Dzeu sa ajungi macar la 36 sapt! Daca stai cuminte si iei tratament..cu siguranta duci.
Pentru ca n-am terminat cu dantura inca, ma vad nevoita sa mai aman "proiectul"cry Oricat mi-as dori, trebuie sa mai astept. Alergia mea combinata si cu putina raceala, apoi nu stiu cum evolueaza maseaua ca sa ma opereze...nu fac casa buna cu sarcina si nu vreau sa risc! Asta inseamna ca atunci cand tu vei naste eu sper sa raman insarcinata...hai ca facem numaratoarea inversa impreuna!sic
irina21
Scris: Thursday, October 25, 2012 10:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Bantui si eu pe aici ras Imi mai doresc un baietel si poate cat de curand vin si eu cu vesti ca tare mi e dor de burtica si de cateva kg in plus! Shirel mami felicitari pentru sarcina esti atat de curajoasa si plina de energie!! Sarcina usoara iti doresc si o nastere si mai usoara!
Sarcini usoare fetelor!!pupici
shirel
Scris: Thursday, October 25, 2012 12:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Irina21,sper cat de curand sa vii cu vesti bune si sa fii burticutza ,hai ca difentza intre ei este numai buna sa vezi ce bine le va fi impreuna.Pup si te astept cu baietelul!ras

Lenus,multumesc draga mea .Putere si energie am cat imi trebuie ,de dormit dorm perfect si cred ca mereu am dormit .Nu stiu cred ca sunt o norocoasa fiindca am asa niste copii ,si niste nasteri usoare .Doamne daca ar veni gemenii ar fi super deci o fericire dubla ,cu toate ca sanse mari nu prea am totusi trag sperantze.Pup o familie tare draga mie!iloveyou iloveyou
Nanny
Scris: Thursday, October 25, 2012 6:25 PM
Nivel

Shirel..te dadusem disparuta! Unde ai fost?? te inteleg... "gradinita" ta iti ocupa tot timpul..! Of..nu pot acum sa raman insarcinata pt ca n-am terminat cu maseaua ( cu operatia), m-a napadit alergia combinata cu o raceala si nu vreau sa risc!cry Ma vad nevoita sa mai aman putin, pana dupa Revelion! Ma tot imbarbatez ca nu mai e muult!sic
shirel
Scris: Thursday, October 25, 2012 7:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nanny wrote:
Shirel..te dadusem disparuta! Unde ai fost?? te inteleg... "gradinita" ta iti ocupa tot timpul..! Of..nu pot acum sa raman insarcinata pt ca n-am terminat cu maseaua ( cu operatia), m-a napadit alergia combinata cu o raceala si nu vreau sa risc!cry Ma vad nevoita sa mai aman putin, pana dupa Revelion! Ma tot imbarbatez ca nu mai e muult!sic

Iubita mea nu mai este mult,plus ca de Revelion numai bine este o perioada tare romantica si familiara deci un moment sigur de a ramane insarcinata.

Eu sunt mereu pe aici mai mult citesc decat postesc ,inca sunt insotita de frumoasele mele greturi dar sper ca in curand sa le spun adio.ras
Cred ca nu stiu ce ma faceam fara gradinitza mea ,nici nu-ti poti da seama cat de mult au grija de mine copii cei mari cand taty nu este acasa,ma trimit la odihna si pastreaza si liniste .Sunt minunati si-i multumesc lui D-zeu pentru asta!!
Nanny
Scris: Thursday, October 25, 2012 11:00 PM
Nivel

Shirel..Ce draguti sunt copilasii! Probabil ca au avut de le cine sa invete sic !
Asa ziceam si eu..ca perioada asta a Craciunului , apoi Revelionul...o sa treaca rapid asa ca nu va fi chiar asa de greu! Mai am timp pana atunci sa mai slabesc putin ras mai bag o tura de antioxidanti pt intarirea sistemului imunitar ca sa nu mai am alte surprize...si sa speram in ianuarie ca nu mai intervine nimic..guns
AMR 85 zile!love
andra_p
Scris: Sunday, October 28, 2012 10:40 AM
Nivel

perioada sarbatorilor e numai buna pt... romantism :)) fetele, de 2 zile nu mai pot de durere... ma doare burta jos in dreapta de simt ca mor!!!!! banghead banghead banghead ginecologul a zis ca e de la operatia de apendicita, ca au ramas aderente si acum se intind, si sa iau paracetamol... iau paracetamol pana mi se face rau (1500 mg pe zi), si nu au niciun efect! azi m'am ridicat odata din pat si am incordat putin muschii acolo, am simtit ca mi se rupe burta... nici sa dorm nu pot de durere, si de la ea am si contractii uterine pe dreapta :( medicul a zis numai paracetamol sa iau, dar nu trece! chiar nu se poate lua altceva? :(( un algocalmin inmjectabil, nu? :((
eirene
Scris: Sunday, October 28, 2012 6:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
vai andra. eu habar nu am de nici o pastila. tu ar trebuie sa stii mai bine.

fetelor eu sunt asa de sensibila de cand cu sarcina asta. plang incontinuu din motive prostesti ori ca imi imaginez diferse tampenii legate de pitica mea. azi de exemplu nu ma putea opri din plans pentru ca ma sinteam singura si mi se parea ca s-au vorbit prietenele mele sa nu imi raspunda la tel alcool alcool :)) plus probleme cu "soacra'mea" care parea ca s-a linistit dar defap nutunete

mi-e sa nu pateasca pitica ceva de la atata stres sau sa vina mai repede. oricum pe 18-20ianuarie se fac 40 saptamani dar cum fetitele se grabesc, mi-e sa nu nasc chiar de revelionalcool

pup la burticipupici
Adina
Scris: Sunday, October 28, 2012 6:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
M-am nimerit si eu p-aci... Irina, eu aveam termenul pe 24-25 ianuarie si fetita mea s-a grabit...NU!!! Am nascut pe 31 ianuarie seararas . Asta cu fetele care vin mai devreme nu e o regula. Sarcina usoara in continuare burticilor!
eirene
Scris: Sunday, October 28, 2012 6:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
adina stiu ca nu e o regula si sper sa stea cumintica pana la termen. a ta s-a lasat asteptata computerlove
sweet angel
Scris: Sunday, October 28, 2012 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
andra nu cred ca ai voie algocalmin. de ce nu mergi mai bine la urgente sa vezi despre ce e vb, sau la medicul tau.
andra_p
Scris: Sunday, October 28, 2012 10:01 PM
Nivel

of, acum o luna jumate (septembrie) cand am fost internata imi faceau injectabil algocalmin in fiecare zi.. la urgente nu are rost sa ma duc, ca am mai fost si in septembrie si am stat cu colica renala 3 ore singura la urgente ginecologice pana sa vina un medic.. deci degeaba... si acum vineri tocmai ce m'am externat... sa ma internez iar... mai rau ma simt la spital... acum o sapt am fost la ginecolog, i'am zis ca ma doare de nu mai pot, si mi'a zis: paracetamol, 3 pe zi. am luat si 2 deodata, plus inca una peste cateva ore.. absolut nimic! si nu mai pot de durere, transpir incontinuu, nu mai pot manca, nu ma mai pot misca, la orice miscare chiar si in pat simt ca mi se rup muschii in interior, si mai devreme am si vomitat de la durere. contractiile abia mi se oprisera, si acum d ela durere au inceput iar, si cand le am, doare de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. si e tarziu sa imi sun medicul, si ca sa ce.. sa ma internez, sau sa imi zica iar sa iau paracetamol... pana la urma am facut un algocalmin injectabil, k cica e permis inb trimestrul 2, si eu inca sunt in 2, si nu mi'a trecut decat f putin, si peste o ora ma doare la fel, deci nici macar asta nu si'a facut efectul... sunt innebunita de durere, nici nu stiu ce sa mai fac, nici sa adorm nu pot, macar as fi uitat de durere...
denisa_rachid
Scris: Monday, October 29, 2012 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Andra, sincer imi pare tare rau prin ce trecipale cry . Nu stiu daca mai e ceva de zis, decat sa te intareasca Dumnezeu si sa te ajute sa duci la bun sfarsit sarcina. Ceva leacuri babesti ai incercat? Cateodata sunt mai bune decat orice medicament...Nu dati cu oua, dar e adevarat. Nu stiu ce sa iti zic nici in materie de leacuri babesti, dar cred ca exista ceva macar pentru ameliorare...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.