Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ruth
Scris: Thursday, October 18, 2012 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
vai andra ce rau imi pare ca treci prin atateacry , ar trebui ca din perioada asta sa ramai doar cu amintiri placute, dar asta e, iti doresc multa sanatate draga mea si ai mare grija de tine pupici
Nanny
Scris: Thursday, October 18, 2012 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Andra..sincer imi pare rau! Esti pusa la incercare...rau de tot! Incearca totusi sa stai acasa! Da-o-ncolo de facultate! Si nasa mea ( aceeasi stautura ca si tine) tot cu ceva probleme pe la aparatul urinar..a nascut prematur! nu vreau sa te sperii, dar tu ca viitor medic stii mai bine la ce riscuri te expui. Nu vreau sa-ti spun cu ce sechele a ramas baietelul nasilor mei, care desi destul de mare la nastere (2100g) pe masura ce crestea realizam ca nu face multe miscari, nu are dezvoltati anumiti stimuli pe care un copil la varsta lui ar trebui sa-i aiba. Si tragedia si mai mare e ca tembelul de doctor ( de familie)care venea la ei acasa in fiecare luna, le spunea ca totul e in regula, desi eu vedeam ca nu e deloc asa, iar ei nici macar nu-si dadeau seama ca bietul copil nu se dezvolta normal.Eu eram obisnuita cu nepotii mei, care s-au nascut si au crescut sub ochii mei si stiu fiecare moment ( ce faceau la 3 luni, la 6 luni, la 8 luni etc)...pana la urma mi-ai luat inima-n dinti si le-am spus parerea mea ( cu toate consecintele de rigoare). Ma bucur ca m-au ascultat si ca nu s-au suparat pe mine ( desi aceste lucruri sunt incomode si dor). In momentul de fata sunt la kinetoterapie pt ca NU MERGE! cry desi are 1 an si 6 luni!Nu mai spun ca nu inghite cum trebuie si ca si acum nasa ii paseaza mancarea. Fizic este dezvoltat, dar ceva neurologic s-a intamplat!Nu vor sa spuna..nici nu am insistat, dar retardul e evident!
In cazul tau numai Dumnezeu si Maica Domnului te pot ajuta. Cauta sa mergi la un preot bun care sa iti citeasca o rugaciune de sanatate,care sa te impartaseasca, citeste tu insati Acatistul Maicii Domnului.Poate ca Cel de sus ca fi milostiv cu tine! Daca vrei detalii lasa-mi un mesaj in off!
Doamne ajuta!
andra_p
Scris: Friday, October 19, 2012 11:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
ms de incurajari, fetele pupici azi dimineata mi'am sunat ginecologul, caci mi se pare ca am prea multe contractii,, ma doare mai mult decat normal plus o durere constanta in partea dreapta jos... i'am explicat ca cele mai multe contractii dureroase au fost vreo 20 in 2 ore, si cea mai lunga de vreo 15 min.. s'a cam panicat putin cand i'am zis... asa ca mi'a recomandat si utrogestan 3/zi, pe langa no-spa si scobutil, si repaus complet la pat. se pare ca nu am scapat... si daca mai continua contractiile, sapt viitoare tare am impresia ca ma interneaza, din ce am inteles... la facultate nu mai merg, imi las cateva examene, care au putine credite, sa le dau in vara, si dau vreo 2-3 cele mai importante in februarie, am noroc ca la ele pot vorbi cu profesorii sa nu vin la cursuri, pt ca sunt intelegatori, dar sa ma primeasca la examene, si la stagiile de la materiile acestea asistentele sunt la fel intelegatoare, si nu imi pun absente, ca sa pot da in februarie examenele... o sa le si iau cate o atentie pt ca sunt dragutze... da, deci... sper sa fie cat mai bine, deja incep sa imi fac griji serioase pt o nastere prematura, pana acum nu prea ma menajam, dar acum o sa stau in pat chiar de mi se lipeste fundul de pat...
nanny, succes su maseaua si planificarea sarcinii, si ruth, sa te bucuri de bebelul tau!
denisa_rachid
Scris: Friday, October 19, 2012 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
computerlove
andra_p wrote:
ms de incurajari, fetele pupici azi dimineata mi'am sunat ginecologul, caci mi se pare ca am prea multe contractii,, ma doare mai mult decat normal plus o durere constanta in partea dreapta jos... i'am explicat ca cele mai multe contractii dureroase au fost vreo 20 in 2 ore, si cea mai lunga de vreo 15 min.. s'a cam panicat putin cand i'am zis... asa ca mi'a recomandat si utrogestan 3/zi, pe langa no-spa si scobutil, si repaus complet la pat. se pare ca nu am scapat... si daca mai continua contractiile, sapt viitoare tare am impresia ca ma interneaza, din ce am inteles... la facultate nu mai merg, imi las cateva examene, care au putine credite, sa le dau in vara, si dau vreo 2-3 cele mai importante in februarie, am noroc ca la ele pot vorbi cu profesorii sa nu vin la cursuri, pt ca sunt intelegatori, dar sa ma primeasca la examene, si la stagiile de la materiile acestea asistentele sunt la fel intelegatoare, si nu imi pun absente, ca sa pot da in februarie examenele... o sa le si iau cate o atentie pt ca sunt dragutze... da, deci... sper sa fie cat mai bine, deja incep sa imi fac griji serioase pt o nastere prematura, pana acum nu prea ma menajam, dar acum o sa stau in pat chiar de mi se lipeste fundul de pat...
nanny, succes su maseaua si planificarea sarcinii, si ruth, sa te bucuri de bebelul tau!

Buna Andra!
Eu spun ca daca vrei ca acest copilas sa se nasca cat mai aproape de termen sau poate chiar la termen sa stai in pat. Nu esti singura femeie care trece prin asa ceva din pacate si imi imaginez ca e tare greu - eu cand am fost gravida am avut un risc de nastere la 8 luni si o luna am stat numai in pat (ma ridicam doar ca sa merg la baie), mancarea si apa imi aducea sotul inainte de a pleca la munca fix langa pat. Stiu ca e greu, insa e vorba de copilul tau si pana la urma niciun efort nu e prea mare pentru copiii nostri. Ca sa nu te plictisesti poti citi pentru examene - si ca sa nu te simti total exclusa din viata - poti citi, poti tricota (eu gravida find m-am reapucat de tricotat pe care acum l-am cam parasit din lipsa de timp), poti invata o limba straina...habar nu am... Nu mereu este doar un moft al medicilor din strainatate. E normal ca femeia insarcinata - chiar fara a avea probleme - sa nu faca eforturi foarte mari. Imagineaa-ti ca tu care ai probleme destul de mari, char ar tb sa fii nu doar lipsita de orice efort fizic, ci si de stres si de suparari.
Sper ca nu te-am suparat, dar am tot citit mereu postarile tale si contractiile astea chiar nu sunt de gluma. Ai grija de tine si de bebe al tau. Restul toate, se pot face apoi. Dumnezeu sa te ajute sa duci sarcina la termen si s aiti dea un bebe perfect sanatos!pupici computerlove

Gravidute toate va pup si va doresc sarcini usoare si la termen, fara probleme si bebei sanatosi!pupici iloveyou
kali
Scris: Friday, October 19, 2012 12:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Andra, eu am stat internata de la 23 sapt. si pana la nastere ( 37 sapt. + 1 sapt. dupa ) si iti spun sigur ca nu-ti doresti asa ceva; asa ca menajeaza-te, ca oricum ar fi, tot mai bine e la tine acasa, in patul tau, decat prin spitale...
eirene
Scris: Friday, October 19, 2012 2:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
of andra computerlove ai grija de tine :*
AlexandraL
Scris: Friday, October 19, 2012 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Andra, imi pare rau sa citesc prin ce treci, Dumnezeu sa iti dea putere sa aduci pe lume scumpa comoara din burtica computerlove

Eu... am mici dureri de bazin, nu stiu sigur daca de ovare sau de rinichi banghead (am mai patit asa, sa cred ca am apendicita, si de fapt era durere de rinichi care radia spre fata), iar maine este o zi importanta: plec pentru prima data singura cu copiii spre tara. Sper sa ma descurc, sa nu am probleme yes
shirel
Scris: Friday, October 19, 2012 4:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Alexandra,te pup curajoaso si sarcina usoara in continuare!

Denisa,daca sunt de cineva mandra tareeee sunt de tine.Imi amintesc gandurile si fricele tale fiind gravidutza si cum stateau la taclale si cat te incurajam mereu.Ai fost o eleva super constiincioasa ras si ma bucur acuma sa vad si tu la randul tau cum incerci sa ajuti pe altele .Plus ca te aprob in tot ce i-ai scris lui Andra.Te iubesc !pupici iloveyou

Andra,draga mea vezi si tu ca singura ta solutie este sa stai linistita si sa te odihnesti.mai ales ca fiind in domeniu stii ce ar putea sa se intample .Deci lasa totul deoparte un copil merita totul pe lumea asta si sigur si tu ca mama meriti sa-ti fie bine deci odihna placuta ,noi suntem aici la plictiseala si sunt si milioane de lucruri placute de facut si din pat.Bine macar de tine ca esti acasa si nu l-a spital cum spunea Kali ,fiindca acolo chiar este cu mult mai groaznic.eu mereu te simpt asa de agitata si nelinistita nu stiu dar intr-un fel te inteleg ca esti la prima sarcina dar crede-ma ca si de durerile astea iti va fi odata dor.ras si-ti vei aduce aminte cu nostalgie prin ce ai trecut.toate se uita odata cu venirea pe lume a bebelusului.

Nany,Shiraz a mea merge doar de o saptamana deci la un 1 si 9 luni,fiecare copil are ritmul lui intr-un fel,dar noi nu am intrat deloc in panica.Foarte bine ai facut ca le-ai spus fiind poate chiar le-a ajutat sa descopere problema mult mai repede.Pup si te astept printre noi cu burtica,nu te las eu in pace asa usor.sic ras
sweet angel
Scris: Friday, October 19, 2012 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
andra eu am stat in pat din sapt 16 si tot am nascut prematur la 36 plus 3. iti doresc sa ajungi la 37 macar.
a fost greu dar acum cand imi privesc copilasul imi spun ca a meritat , puteam sa stau si 2 anisic (sa nu exageram).

fetele sarcini usoare va doresc ca a lu shirel .(mi-as fi dorit si eu asa o sarcina).
Anelise
Scris: Saturday, October 20, 2012 5:06 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.