Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, October 13, 2012 6:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Andra,numai burta este de tine ,deci esti slabutzica rau de tot.ras Cred ca si de asta simpti sarcina asa de grea ,corpul tau este ca de o fetitza de asta nu are puterea si energia pe care unele o au in sarcina si iti este asa de greu.
Nu are nici o legatura la a cata sarcina esti ,la mine toate 3 sarcini au fost diferite cum imi este si asta acuma numai ca energia aia multa am avut-o in toate 3 si sper sa o am si acuma.Fetele isi aduc aminte ,dansuri ,excursii,curatenie am fost mereu nebunica mare in toate sarcinele.
Gargaritzo ,pupam burtica frumoasa !Eu deabia astept sa cresc ....in kg si in burta!pupici pupici
eirene
Scris: Saturday, October 13, 2012 6:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
shirel si la mine primul trm a fost greu, greturi ameteli, nu puteam manca nimic si dormeam muuuult. acum ma bucur de burtica si de miscarile bebitei melecoeur

andra ce burta simpatica si maricica ai ailove love, la fel si tu gagaritz love .

uite-ne si pe noi fetele topai

eirene attached the following image(s):
sam_1800.jpgsam_1803.jpg

shirel
Scris: Saturday, October 13, 2012 6:46 PM
Nivel

eirene,esti o frumoasa!Sarcina usoara in continuare si profita din plin de burtica ,fiecare sarcina este unica nu te vei mai intalni mereu cu aceelasi stari!pupici pupici computerlove
eirene
Scris: Saturday, October 13, 2012 6:48 PM
Nivel

multumesc.
daaaa,o sa-mi fie dor de momentele astea coeur
andra_p
Scris: Saturday, October 13, 2012 9:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
shirel: pai... chiar am corp de adolescenta.. sora mea la 14 ani avea inaltimea si kg mele cry si toata greutatea de la burta o simt groaznic la spate si solduri... eu abia asteptam trim 2, ca toate gravidele vbeau de energie.. de unde energie, mi'e teama sa ies la o plimbare, ca dupa 10 min de mers obosesc atat de tare ca nu mai am aer sa respir, si trebuie neaparat sa ma asez. of, fericita esti tu cu energia aia! iti doresc sa o ai si acum!majoreta eu dansam inainte aproape zilnic, am si fost la dansuri pt 10 ani, dar de la 12 sapt mi'a devenit imposibil sa imi mai misc soldurile, acum mijlocul meu e imobil raaaau banghead
eireine: stiu ca burtica e maaaare :(( of.. e aproape ca a ta, insa macar a ta e ridicata, a mea e foarte jos, deja nu mai pot ridica picioarele cum trebuie cand urc scarile, ce sa mai zic cand ma incalt sau imi pun sosete, fac ca un paianjen cu picioarele in aer banghead tunete uf.. daca acum mi'e greu, nici nu vreau sa ma gandesc in urmatoarele 4 luni cum va fi.. mai ales in luna 9... vaaaaaaai! nervi la corp oricum, amandoua suntem cam la fel, micutze si slabutze, insa dupa fatza,tu pari a avea mai multa energie ras imi pare rau ca nu pot si eu sa zic ca e o perioada frumoasa pt mine, la mine e groaznic, sincer, si imi pare rau sa zic asta, dar ma termina fizic sarcina asta, orice efort as face, oricat de mic, il simt ca si cum as muta muntii din loc. ma simt bine si zambesc doar cand misca asta micu', desi uneori se misca atat de mult ca incep contractiile sorry1 of... sper sa treaca cu bine, abia astept vacanta de iarna ca sa mai stau acasa...
eirene
Scris: Sunday, October 14, 2012 1:16 PM
Nivel

[/quote] ce sa mai zic cand ma incalt sau imi pun sosete, fac ca un paianjen cu picioarele in aer banghead tunete [/quote]

hohot la mine e un piculet mai usor
eirene
Scris: Sunday, October 14, 2012 1:18 PM
Nivel

andra vad ca deja ai ales numele bebeului,nu? nume grecesc?
andra_p
Scris: Sunday, October 14, 2012 2:01 PM
Nivel

pai mi'am dat seama ca e mai usor la tine, ca o ai mai ridicata, nu ti se atinge imediat de coapse cand te apleci putin plans da, cel mai probabil acesta va fi numele, desi al meu vrea numai antonios.. vedem :)) da, e grecesc.. daca si eu sunt 1/2 grecoaica, am zis de ce nu ras
uite, in poza asta se vede mai bine, comparativ, cat de ridicata e a ta, si cat de joasa e a mea cry

andra_p attached the following image(s):
22+4.jpg

shirel
Scris: Sunday, October 14, 2012 8:22 PM
Nivel

Stai linistita Andra,nu este chiar asa de joasa cum o vezi tu ras ne intalnim in ultima luna sa vezi atunci ce joasa este.Mie mi se pare ca ai o burtica normala ptr greutatea ta nu exagerata .Am o prietena si mai slaba si mica de statura si avea o burta imensa deci pur si simplu nu se vedea deloc frumos parca avea un pepene imens lipit de ea,tu esti ok,pe bune .ras Incearca sa te bucuri de burtica ta ,eu de fiecare data uit si cum eram gravida (bine ca sunt fotografii sic )exact ca si acum deabia astept sa cresc si eu putin.sic Deocamdata trec prin perioada deficila cu care niciodata nu as putea sa ma obisnuiesc si nici sa-mi fie dor.
Nanny
Scris: Sunday, October 14, 2012 9:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Eee.. dar ce concurs de burtici! Care mai de carebaeh baeh !!
Ba mai sus, ba mai jos, ba mai stramba, ba mai tuguiata! Sunteti frumoase oricum, important e sa fiti sanatoase si cat mai putine dureri.
Andra... ce sa-ti facem daca asa esti tu mititica! Pai eu sunt de 2 ori cat tinehohot hohot Te iau la subrat si fug cu tine!hohot ! Eu nu stiu cum voi fi si mai ales "cat' voi fi cand voi fi gravida, insa sper sa nu iau prea mult, adica sa mai pot intra pe usa! Asta e singura mea problema. De vreo 9-10 luni am un alt fel de a manca, am slabit ceva dar nu mult, o fac in continuare ceva mai strict! Am reinceput programul meu de bazin care ma relaxeaza enorm si imi intinde toate articulatiile si toti muschiuletii. Este atat de bineeedance Nimic nu este mai bun decat inotul! Si bag acum cat pot ca mi-e ca o perioada nu-mi va da voie medicul. Maine nu ma las..bag pe putin 40 de bazine. Nu reusesc sa faca febra musculara, probabil ca nu e suficient. Cred ca tre` sa merg si la sala!!??
Fetelor am si eu o problema: de vreo 2 sapt merg la 2 zile la dentist cu o problema la o masea, dar mai ales la gingie.Am luat antibiotic, abia imi trece, igiena nu mai zic de 2-3 ori pe zi, solutie speciala pt gingii. Nu stiu ce am..m-au zapacit de cap gingiile.maseluta nervi Ar trebui sa ma opereze la maseaua respectiva, adica sa-mi taie gingia sa bage in fel de implant de colagen, nici doctorul nu prea vrea pt ca nu e sigur ca e cea mai buna solutie. Nu stiu ce sa fac pt ca ma tine pe loc! ( daca ma intelegeti coeur ) Dar cred ca imi voi lua inima-n dinti si-l voi intreba daca ma apuc sau nu de "treaba" pt ca vad ca asta cu maseaua e de durata. Voi ce ziceti? In decembrie nu vreau sa ma apuc de facut copii pt ca e post si nu vreau sub nicio forma. Singura varianta sa aman dupa Revelion...aha dupa 20 ianuarie, dar parca nu mai am rabdare. Pe de alta parte citeam ca o problema gingivala poate fi o cauza a pierderii sarcinii si nu mai vreau sa trec prin asta. Am o groaza de ganduri..nu stiu ce sa fac!! Voi ce ziceti??campfire
shirel
Scris: Sunday, October 14, 2012 9:25 PM
Nivel

Nany,in momentul cand te apuci sa faci copii (si asta fa-o cat mai repede ras sic )trece tot si maseau si gingiile si te apuca greturile .Asa ca preferale pe ele.Tu inca nu te-ai pus pe treaba hohot alcool hai ca ai deja vechime pe topicul de gravidutze .Hai vino si tu cu burta ta sa te vedem!ras
andra_p
Scris: Sunday, October 14, 2012 9:26 PM
Nivel

shirel... ce zici tu de pepene acolo.. probabil asa voi fi si eu pana la final :)) si ce zici tu de masea acolo, ca trece.. exact cand am ramas, m'au apucat pe mine belelele la masele "thumleft " sarcina usoara iti doresc! pupici
nanny: te asteptam si pe tine la "expozitie" :)) nu vreau sa ma gandesc la ultima luna, deja merg ca un ursuletz :)) am mai auzit expresii de genul 1 metru si un zambet, te bag in buzunar si fug cu tine, nu cantaresc nici cat un sac de cartofi.. sunt obisnuita :)) incearca ce fac eu pt arderea tesutului adipos... dimineata fa'ti un suc natural dintr'o grefa si o portocala, si bea'l pe stomacul gol, inainte sa mananci. eu asa faceam inainte, asa fac si acum, si uite ca nu ma ingras... asta a fost singura metoda care a dat roade cand aveam 60 kg, de ajunsesem pana la 44 la un moment dat... incearca 2 saptamani, apoi pauza o saptamana.. a vrut si al meu sa slabeasca, si nu reusea cu nimic.. nu manca paine, dulciuri, facea exercitii, degeaba. cu asta a slabit 4 kg in vreo 2 sapt. incearca daca vrei si vezi cum e, e si sanatos.... cat despre treaba cu maselele... eu cum ramasesem pe 27 mai insarcinata, cam asa, nestiind, pe 1-7 iunie am fost de 3 ori la stomatolog sa imi faca o masea, k facusem infectie.. mi'a facut anestezie, mi'a scos nerv, plomba... etc etc... din fericire nu a afectat cu nimic pe bebe. daca as fi procedat ca inainte, ii ziceam direct sa o scoata, dar asa am ajuns cu 3 masele lipsa, si acum mai si tratez ras intreab'o care e cea mai rapida solutie, daca vrei neaparat sa faci bebe acum, daca nu... trateaz'o cum trebuie pana la capat. sau poti cere si o a doua opinie, sa vezi poate exista si alta rezolvare decat cea cu colagen... succes si sa auzim de bine! pupici
Nanny
Scris: Monday, October 15, 2012 11:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012

Shirel..eu vreau sa vin aici "oficial", dar nu vreau sa mai am belele d.p.d.v. al sanatatii, am pierdut deja o sarcina ( care by the way, acum ar fi fost la termen) si din aceste cauze vreau sa elimin mare parte din ele, asa pt confortul meu psihic!ras
Andra, multumesc pt sfatul cu sucul!!..am cerut mai multe pareri, adica la mai multi stomatologi! Toti spuneau :aaa! pai scoate-o! desi maseaua e buna!!! E cel mai simplu e sa zici scote-o..o scot dar defectul nu se remediaza pt ca dintr-o cauza nestiuta eu am ramas fara os, fara testut pe o parte a maselei. Cu alte cuvinte se misca putin pt ca ..logic intr-o parte nu mai are tesut in care sa se tina. Implant nu poate face pt ca nu are pe ce nu are pe ce sa se tina! De aceea acest doctor ( singurul de altfel care isi da interesul sa ma ajute) incearca din rasputeri sa o salveze ca in timp sa se refaca tesutul si exista mai multe metode. Acum nici el nu poate sa aproximeze in cat timp sau care e cea mai buna solutie. Ma poate opera si sa nu dea niciun rezultat.Si el e in stand by.Dar o sa-l intreb cum e mai bine...e tanar are si el gemeni ( 2 copilasi minunati , de reclama, fata si baiat)tine la glume, pana la urma o sa-l intreb daca ma apuc sau nu de "copchi"!hohot hohot
Eu sunt activa p`aici pt ca la aspirante..e liniste, macar aici vad ce se mai intampla, iau "pulsul" activitatilor, semnez condica!hohot Azi am fost la bazin, cam frigut dar am bagat viteza, m-am si distrat pt ca la un moment dat a venit o grupa de gradinita 6-7 copilasi (4-5 ani) si instructoarea era pe margine si eu in bazin. Erau vreo 2 care nu voiau sa inoate, frica de apa pana la urma i-am convins! A fost distractiv, am dat in mintea lordance dance
shirel
Scris: Monday, October 15, 2012 7:40 PM
Nivel

Nanny,hai ca esti pe drumul cel bun la practica ai trecut !!Glumesc desigur ,noi ne bucuram sa te avem printre noi si uite poate asa te molipsim si pe tine macar sa te apuci sa incerci.Tinem pumnii!pupici pupici
andra_p
Scris: Wednesday, October 17, 2012 8:19 PM
Nivel

nanny, atunci fa cum zice medicul asta, daca el ti'a oferit cu adevarat solutia mai buna. si, din proprie experienta, iti zic si eu ceea ce stii deja... nu te apuca pana nu scapi de problemele de sanatate, oricat de mici ar fi, chiar si o masea.
eu azi am fost dimineata la stagiu de neonatologie la spital, unde erau numai prematuri, nascuti la 24-30 de sapt, de 600-1000 g, si a fost ingrozitor. probabil fara sa'mi dau seama m'a afectat sa ii vad, adaugandu'se si faptul k nu eram prea odihnita, si ca nu mananc prea bine, caci nu mai am pofta de mancare, si in final mi s'a facut rau si am lesinat, de speriasem pe toti colegii si pe doamna doctor cu care faceam stagiul. desigur, de atunci au inceput contractiile, pe care le am incontinuu, pana si in momentul acesta, cred ca am avut vreo 40-50 azi, toate dureroase, si in dreapta jos ma doare non-stop. cand am fost la ginecolog, l'am intrebat de faza cu repausul fizic, si el a zis ca asta e... "un moft" al medicilor din afara, ca de fapt nu e nevoie sa stau la pat, si doar sa nu fac eforturi extreme... insa toti ceilalti imi zic ca eu de fapt trebuie sa stau la pat, inclusiv doamna doctor azi a zis ca nu ma mai primeste la stagiu, si nici nu imi pune absente, pt ca a vazut situatia mea, a zis sa stau in pat cat mai mult... am fost din nou la urolog... organismul meu incepe sa imi respinga sonda ureterala cook, momtata abia acum o luna... daca vor si nevoiti sa mi'o scoata... va fi groaznic, caci va trebui daca intru iar in colica, s aimi faca cezariana, fiind ultima optiune ca sa "salveze" copilul plus rinichiul... asa ca strang din dinti cand ma doare rinichiul si ureterul, desi durerea si ncordarea musculara din zona aceea imi da contractii, ca poate mai pot sa o duc... mi'e groaza de o nastere prematura, am vazut prin ce trec copiii aceia, si stiu ca niciodata nu vor fi normali, ci vor ramane cu cate un handicap... asadar.. trateaza tot ce se poate, fa'ti si analize in plus, numai sa fii sigura ca nu vei trece iar prin ce ai trecut. mult succes!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.