Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andra_p
Scris: Thursday, October 11, 2012 7:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
misca, misca, ce sa faca si el :)) nici al meu nu prea isi arata fatza, se ascundea dupa placenta, ca statea cu capul in jos, dar i'a prins'o medicul pana la urma ras sunt niste grasuti, si al meu la 22 are 510 g. vad k i'am "produs" cam pe la aceeasi data, vedem care naste prima, hihi topai
eirene
Scris: Friday, October 12, 2012 3:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
of grasuneiicoeur coeur .
a mea la 23 de saptamani si un pic avea 400 gr si cand am facut a doua zi , la alt doctor, mi-a zi ca are 700 gr. alcool deci ceva pe langa.

am mai pus si eu cateva sute de gr pe mine, ca tot va innebuneam ca nu ma ingras si ma ingrijoramras
Ania
Scris: Friday, October 12, 2012 7:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
noi stam ca pe ace un pic...
de luni am contractii puternice dar de moment nimic . azi la fel am timp de o ora jumate super dese apoii pauza ora doua si de la cap dar cum nu mi s-a rupt apa sau nu sangerez nu pot face nimic
andra_p
Scris: Friday, October 12, 2012 8:47 PM
Nivel

ina... ti'am zis cum era cu kg... daca nu ai pus pana acum kg in plus, inseamna ca ai slabit din greutatea ta de dinainte, ca nah... uterul, placenta, fatul,cel putin, trebuiau sa isi adauge greutatea la cea initiala... incearca sa mananci f bine, eu bag fortat ca sa mai iau ceva kg, si am ajuns de la 47 la 51.7... cat despre aproximarea greutatii... eu mi'am gasit un doctor super, care imi da date cat mai exacte... ca nu e bine sa mergi la mai multi, fiecare interpreteaza diferit si nu e corect. oricum, bine ca sunteti ok pupici
ania.. e un pic devreme, ti'ai sunat medicul?
Ania
Scris: Friday, October 12, 2012 9:55 PM
Nivel

am fost si la spital. am stam o noapte acolo numai ca aici nu pot sa faca nimic daca incep sa ma dilatez ,pt ca sarcina e avansata
andra_p
Scris: Friday, October 12, 2012 10:04 PM
Nivel

acum vad k nu esti in tara.. la noi stiu ca se dadeau niste medicamente.. of... stii ce greutate are bebe acum?
Ania
Scris: Friday, October 12, 2012 10:13 PM
Nivel

marti avea 2,370 kg deci mica mica nu e
ramane de vazut cand vine ce mai
andra_p
Scris: Friday, October 12, 2012 10:33 PM
Nivel

ah.. e destul de bine... prematurii sunt externati aici pe la la 2300.. in fine, e ok greutatea.. dar sa speram ca o sa mai astepte :P incearca sa nu te stresezi, k si eu de la orice ma stresez, am contractii.
oanamaria
Scris: Saturday, October 13, 2012 7:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ania ma gandesc la tine !Astept vasti bune sa mai stea bebe la caldurica !
gagaritz
Scris: Saturday, October 13, 2012 8:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
Ania nu te ingrijora cu greutatea lui bebe ,si mie la fetita imi spunea mereu ca e mica ,sa maninc bine ca se naste sub 2,800 si ca o sa ma tina in spital prea mult ..iar cind am nascut a avut 3500:)) si nenea dr unde merg eu e de treaba mraspunde la intrebari ,imi propune ce ar trebui sa fac ,analize mai sofisticate una alta si ma lasa sa decid eu la urma !Andra si eu tot cam 5 kg am luat pina acu in 23 de sapt ..sper sa nu mai iau multe ,cu Andresa am luat 20 :))
Ania
Scris: Saturday, October 13, 2012 9:30 AM
Nivel

nu ma ingrijorez de greutate mi se pare buna . samuel a avut la 37 de sapt 2,960 iar eu sunt micuta . cu sam au trebuit sa ma taie .
de moment nici o schimbare mare dance doar ca ma inebunesc contractile astea pt ca uneori raman fara aer
shirel
Scris: Saturday, October 13, 2012 1:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ania wrote:
nu ma ingrijorez de greutate mi se pare buna . samuel a avut la 37 de sapt 2,960 iar eu sunt micuta . cu sam au trebuit sa ma taie .
de moment nici o schimbare mare dance doar ca ma inebunesc contractile astea pt ca uneori raman fara aer

Mami stai linistita ,greutatea este foarte buna ,acum cu contractiile odata si odata tot trebuie sa treci taree prin ele deci oricand bebe vreau afara va fi bine venit.Odihneste-te mult ,stai mult in apa daca poti sau da-ti cu dusul pe burtica binenteles cu apa suportabila corpului in nici un caz nu fierbinte ,amilioreaza contractiile si durerile.Sarcina usoara ,mami draga si asteptam vesti bune!

Eu ma chinui cu ameteli zice ca ma invarte cineva intr-o carusela .ras alcool si greturile sunt din ce in ce mai dese ,la doctor inca nu am fost din motive de lene sic alcool ,sunt zombi de lene si de somn toata ziua dar am inceput sa-mi iau viaminele acid folic si fier ptr gravidutze cat si pastila de ginsing ptr greturi fara de care nu ma pot misca.
Astept sa treaca primul semestru si sa intru in hiperenergia pe care o am de obicei in fiecare sarcina.ras pupici pupici
andra_p
Scris: Saturday, October 13, 2012 2:58 PM
Nivel

ania.. mult succes, si multa relaxare!
gagaritz: sper sa nu ne ingrasam prea mult :)) pana acum aproape 5 kg... sa vad pana la sfarsit.. momentan, in afara de burta si sani, nu s'au dus prin alta parte, la corp am ramas la fel. poate nu iau mai mult de 10-12... mai ales ca am doar 1.53 m :)))) si asa abia pot sa ma misc, trebuie sa imi iau neaparat acea burtiera fara gravide, k nu mai pot de spate!banghead
shirel: primul trimestru cel putin la mine a fost groaaaaaznic, am stat numai in pat, caci nu puteam manca, nu puteam sta in picioare ca ameteam imediat pana la punctul in care sa lesin.. deci.. energie 0, abia pe la 14-16 sapt am inceput sa ma simt mai bine, cand incepuse ala micu sa miste asa discret... dar nus tiu ce zici tu de superenergia aia de trimestru 2.. eu mai am o luna de trim 2, si sa mor de am pic de energie, ma doare fundul de la cat stau in pat :)) greutatea suplimentara la mine s'a simtit imediat, cum stau putin in picioare sau merg, deja nu mai pot sa respir de la oboseala.. probabil ma epuizeaza si durerile de la contractii, plus durerea constanta de burta, pe dreapta, care inca nu stiu ce e cu ea... btw, in cate sapt ziceai ca esti? ... multa odihna si tie.. dar ce sa mai.. la al 4-lea deja stii pe de rost ce ai de facut!thumleft
gagaritz
Scris: Saturday, October 13, 2012 4:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
iata-ma ca ma pozara fimea:))ras

gagaritz attached the following image(s):
p1060179 [1600x1200].jpgp1060180 [1600x1200].jpgp1060176 [1600x1200].jpg

andra_p
Scris: Saturday, October 13, 2012 4:27 PM
Nivel

oh, sa'ti traiasca burtica! newclap hai k te ajung si eu din urma... topai

andra_p attached the following image(s):
22+3.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.