Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| oo felicitari ruth, sa'ti traiasca! ania: stiu k mai ales in trimestrul 3, sunt normale contractiile, si paaarca, la a doua sarcina, bebe nu se mai intoarce pe la 7 luni, ci cu putin timp inainte de nastere.. cateva zile, o sapt, o luna, nu mai stiu... in fine, asta e doar teoria.. :) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Hello tocmai ce am venit de ginecolog! Totul e ok! Am iesit bine la "ITP" ! Masuratori in regula la toate "componentele" rezulta ca luna viitoare pot sa ma apuc te treaba! Luna asta tre` sa ma operez..sa-mi taie gingia si nu pot sa "actionez"!! |
|
| pai, mult succes nanny, si multa putere de "munca" e bine k tu planifici, si ai putut face si control inainte, nu k mine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| si samuel s-a intors pe ultima suta de metri - din cate stiu eu s-a intors in ziua cand s-a nascut asa ca nu imi fac probleme si cu samy am avut contractii multe asa incat am avut tratament |
|
| si eu ajung la medicul meu abia pe 10 oct... sa vad ce zice, k si eu am contractii de la 18 sapt, am si cate 30 pe zi, dureroase toate, si unele dureaza chiar 5 min... ce tratament ai luat pt ele? momentan iau no-spa 80 mg de 2 ori pe zi, dar degeaba.. |
|
| no-spa si nurofen(cred ca era nurofen) injectabil - la 25 aveam colul semi deschis si degur repaus total ai grija cu efortul fizic si odihnestete cat mai mult bb e inca mic tre sa stea in burtica |
|
| si eu am fost externata cu repaus fizic si sexual.. insa, cam imposibil, eu am inceput facultatea, voi sta cam mult in picioare... macar pana la 7 luni sa ajung... :( |
|
| Andra..fa un efort si vb cu profesorii sa te mai ierte din cand in cand! Copilul tau valoreaza mai mult decat un an de facultate!Vrei sa suferi o viata intreaga pt niste examene de care nimanui nu-i pasa ( in afara de tine)?? Lasa ca te faci tu "doctorita" chiar daca chiulesti un an! Stiu ca faci asta din pasiune si ca iti doresti sa inveti cat mai mult.Eu stiu cat am suferit pt o asemenea pierdere, desi sarcina mea era cu muult mai mica.Trei luni ba chiar aproape 4 mi-a trebuit sa-mi revin. Am avut o depresie usoara, de care multumesc lui Dzeu,am scapat, fara ajutorul celui de Sus n-as fi reusit!! Doamne ajuta sa-ti mearga bine si daca vrei un mic sfat, sa citesti la culcare Paraclisul Maicii Domnului. Crede-ma ca nu strica! Cat despre mine, stai linistita ca acum "suflu si in iaurt" pt ca sunt la incercarea nr 2! Prima sarcina am pierdut-o acum 9 luni! Stii ca spuneam de acea mica menstruatie la 2-3 dupa ovulatie. Doctorul mi-a spus cam ceea ce stiam si eu, adica un exces de estrogen ! Asta nu e rau si nu mi-a dat niciun fel de tratament, in afara de acid folic pe care il iau deja de vreo 2 luni! Rezulta ca ( in traducere) ceasul meu biologic ticaie! Asta inseamna ca tre` sa ma apuc de facut copii Dar o voi face luna viitoare pt ca urmeaza sa am o operatie pe la masele. Apropo am mai slabit 2 kg si evident si sanii sunt un pic mai mici ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| Ce subiect interesant,daca nu era printre cele active nici nu am stiut ca este acest subiect aici la "7 Pitici" Eu sunt in a 5 luna aproximativ,dar ... daca stiti pe cineva care a purtat tripleti,va rog sa-mi faceti cumva "lipeala",nu stiu ce ma asteapta ,acum 8 ani am nascut gemeni,dar acum ...trei...,credeti-ma,i-mi e frica de o nastere prematura,de cezariana,nu am nascut cu cezariana nici gemenii,deci chiar i-mi este foarte frica. Ce sa mai spun de faptul ca ma gandesc cu groaza la faptul ca un carucior nou pentru tripleti costa pentru mine mult pre mult,daca totusi stiti de undeva unul mai acceptabil va rog ,sa ma anuntati. Multa sanatate gravidutelor,si nu numai |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Wow!!!Avem o graviduta tare norocoasa: tripleti? Pai hai Shirel si u cu gemeneii:D:D:D Adevarul e ca nu am auzit pe nimeni cu tripleti dar niciodata nu e prea tarziu:) Felicitari si Sarcina usoara!Cred ca a fost un soc pentru voi cand ati aflat de minunea asta.In legatura cu caruciorul,daca nu iti poti prmite unul nou, incearca pe okazii poate are cineva de vanzare si poti negocia . Multa sanatate si fii increzatoare ca va fi totul bine,Dumnezeu are grija de tine si de minunile tale:X
|
|
| [quote=Trandafiru-rosu]Ce subiect interesant,daca nu era printre cele active nici nu am stiut ca este acest subiect aici la "7 Pitici" Eu sunt in a 5 luna aproximativ,dar ... daca stiti pe cineva care a purtat tripleti,va rog sa-mi faceti cumva "lipeala",nu stiu ce ma asteapta ,acum 8 ani am nascut gemeni,dar acum ...trei...,credeti-ma,i-mi e frica de o nastere prematura,de cezariana,nu am nascut cu cezariana nici gemenii,deci chiar i-mi este foarte frica. [/quote]
Wooooooooow hai ca esti tare!!!! dar ce mananci???? Ai deja gemeni iar acum tripleti?? dar la urmatoarea sarcina?????? Cu tripleti nu cunosc decat din auzite!! Ce sa zic.. pftiuu..! Doamne ajuta sa fie bine sa poti duce sarcina cat mai muuuult.Oricum sarcinile gemelare nu ajung la termen...dar chiar si asa Sa dea Dzeu sa ii tii "in cuptoras" cat mai mult! |
|
| wow . felicitarii si mult succes am si eu o prietena cu gemeni si e dificil si am ramas de multe ori cu gemenii(baiat si fata) si samy si cum sunt de aceasi varsta asa ca stiu ca nu o sa iti fie usor deloc carut incearca pe la segunda mano prietena mea a dat pe unul ddublu 500 de euro asa ca unul triplu . aici nici unul simplu nu e ieftin ajunge pe la 800 cu toate accesorile si scaun de masina
oricum bine ai venit in club si nu te stresa de pe acum iin legatura cu nasterea |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| waaaaaaaaw trandafir rosu zi-ne si noua secretul, o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi, nu te ingrijora important e sa fie sanatosi, Dumnezeu ne da copii si tot El ne da si putere sa ii crestem dar si resurse, poate o sa gasesti unul second-hand andra mersi, mutla sanatate iti doresc draga mea |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Amdra si eu am avut dureri mari inca de pe la 3 leni ,si la prima sarcina cu Andreea la fel am patit ,atunci ca si acum am primit tratament cu nospa ,duphaston,scobutil,data trecuta mi'a facut si o injectie de fixare a sarcini ,gravibinol parca ii zicea ,,repaus total la pat ,pe placul meu :)) si fara efort ,ma resimt si acum daca fac treaba multa ma iau durerile de burta. |
|
| Fetelor in legatura cu durerile astea de "burta"! Va inteleg..intr-un fel! Eu din 26-27 de zile ale ciclului, aproape 18-20 de zile ma doare burta, relativ mai usor decat ca la menstruatie, dar aceleasi simptome. Am intrebat doctorul, m-a consultat si mi-a spus ca nu am nicio infectie sau ceva grav, ci se datoreaza exesului de estrogen pe care il am. Ovarele sunt usor inflamate, in afara de cateva antiinflamatoare ( dar nu foarte multe) nu am ce sa iau! Nu mi-a dat niciun fel de tratament pt ca nu considera ca este nevoie. Singura solutie..sa ma apuc de facut "copchii" Pe mine ma calmeaza baile caldute de sezut, perne calde eventual daca doare prea tare, un brau elastic ( pe voi gravidutele nu cred ca va ajuta)! Oricum...aveti grija si REPAUS daca simtiti nevoia! |
|
|