Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| andra, asa se face si la mine uterul doar ca la mine se ridica mai sus si felix e asa mirat de fenomenul asta .
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Andra ce descri tu acolo ca simti nu e de bine la fel am avut si eu contract de la 16 sapt si mie mi-a recomandat repaus la pat, eu nu am avut voie sa stau in picioare deloc, decat sa merg pana la baie si chiar si asa tot am nascut la 36de sapt. Asa ca ai grija si nu ignora simptomele.
Mmm00 acum m-am prins ca tu esti fata care cerea sfaturi mai ceva timp in urma. Nu pot decât sa te felicit pt decizia luata, sigur nu iti va parea rau. Sarcina usoara în continuare Shirel Bun venit în club. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Andra si mie tot la fel mi se facea uterul. Am niste poze fix la fel, doar ca de prin saptamana 27, cand le gasesc ti le arat. Am avut si eu dureri in jurul saptamanii 20, si doar stand in pat mi-au trecut. Stiam ca si cand ai vezica plina se declanseaza contractiile astea, asa ca e bine sa te duci la baie cat mai des, chiar daca nu simti nevoia. Sarcini usoare, mamici! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| da, nu stiu de ce se mirau doctorii ca mi se ridica uterul asa. eu daca eram si slaba, banuiesc ca e normal sa se cunoasca forma mai tare decat la femeile care au si ceva tesut adipos... contractiile stiu ca nu sunt ok, si mie mi'au dat medicii repaus fizic si sexual, sa stau in pat, ma ridic doar sa mananc sau sa merg la baie... insa eu trebuie sa merg la facultate de cate ori stau ceva mai mult in picioare, am contractii mai mari... trebuie sa vad cum fac.. sa vorbesc cu profesorii sa merg la facultate din cand in cand.. nu stiu... mi s'a zis ca nu voi duce sarcina la termen sigur... peste o sapt merg la medicul meu in final, pt un consult amanuntit, si sa vad ce imi zice. de urinat, din cauza sondei ureterale cook, oricum ziua urinez cam la jumatate de ora simt nevoia, si noaptea la o ora... deci trebuie sa am o baie aproape orice ar fi... mmm00: e normal la tine sa fie si mai sus, parca ai cu 2 sapt mai mult k mine... dyonisyos deja nu se mai mira de cum mi se modifica si se vede uterul, k l'am tampit de cateva ori pe zi, cand stau in pat si vb cu mine, incepe sa mi se ridice uterul si eu: uite uite! :208: pt restul.... sarcini usoare si nasteri usoare, vad k unele sunteti "pe vine" |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mai fetelor...stiu ca e normal sa va tot puneti intrebari de felul cum arata "burticile" ..dar daca totul este bine ( analize, echo)..de ce va tot faceti ganduri?? stati linistite si ganditi-va la ceva mai relaxant!! Andra..daca tot o sa vrei silicoane, macar sa fie o masura proportionala cu corpul tau, altfel vei avea tot timpul dureri de spate, mai ales ca esti micuta si slabuta. Nasa mea are statura si kg tale, dar e " foarte bine dotata" in comparatie cu corpul! Deh..a fost mai norocoasa! In rest ai grija de tine REPAUS!Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine pana la termen! Shirel esti draguta...! Sper ca peste o luna si jumate sa semnez "oficial" pe aici! Deocamdata nu pun poze, dar crede-ma ca am un decolteu mai muuuult decat generos! Multi barbati sunt invidiosi pe sotul meu mmm00 ..ma bcur ca va intelegeti bine. Poate ca timpul va rezolva si va vindeca "ranile" soacrei tale, poate se va inmuia odata cu aparitia bebelusului. Trebuie sa intelegi ca orice mama de baiat sufera enorm cand Baiatul mamei, "odorul" ei nu-i mai acorda ei intreaga atentie, ci unei alte femei. Asa-i cu soacrele astea!Doamne ajuta ca totul sa va mearga bine si sa demonstrati ca desi foarte tineri, dati dovada de maturitate! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| sweet angel, nanny, multumesc |
|
| nanny, te asteptam, si cu surpriza, si cu poza eu imi fac griji cu burtica din cauza contractiilor, k altfel imi faceam probleme doar pt ca nu mai pot sa ma aplec sa imi pun sosete :)) incerc repaus cat mai mult, dar cand nu se poate... nu se poate. s avad ce zice si medicul saptamana viitoare. cat despre silicoane, bineinteles ca vreau ceva proportionat, nu vreau sa provoc accidente rutiere, dar macar sa am ceva :)) prefer natural intotdeauna, insa... asta e singurul "defect" ce nu il pot corecta cu dieta si sport... asa aratam inainte de sarcina, si inca sutienul ala avea ceva burete parca... :)) you know what i mean "corp de 16 ani? andra_p attached the following image(s):
|
|
| Andra as vrea si eu sa arat cum zici tu "de 16 ani"..insa eu nici la 13-14 n-am aratat asa! Eu sunt destul de inalta ( 1,70) cu destula masa musculara dar si ceva grasimuta !! Oricand vei parea mai tanara! si peste 10 ani o sa zica lumea ca ai tot 25! In loc sa te bucuri... ca iti face lumea complimente, tu vrei tatze..las` ca ai cat trebuie! Dupa ce vei termina cu copiii...vezi tu care mai e treaba! Poze nu pun pt nu cred ca intereseaza pe cineva decolteul meu Dar uitandu-ma pe eticheta unui sutien proaspat achizitionat, scrie 105 cupa D! Adica 115 cm bustul, cam 4 sutiene d`ale tale !! Glumesc si eu! Credeti-ma ca nu ma laud! De asta ma tem cel mai tare..cand oi fi gravida ce-o sa ma fac??? Imi voi pune ( dupa cum spunea o prietena de-a mea, dotata si ea)" corturile armatei" Pana la urma nu marimea ma va deranja, ci cosmarul durerilor de spate ca si asa am fibromialgie!
|
|
| nanny.. pt corp ma bucur, chiar daca am doar 1.53 m, pt bust nu ma bucur :)) inteleg ce zici cu marimea ta, inseamna ca esti ca sora mea :)) nu avem nicio treaba, nu semanam deloc... daca zici ca te deranjeaza super tare spatele din cauza lor, da.. poate o operatie de reducere ar fi bunicica.. dar nu apuci sa o faci pana sa ramai insarcinata..... o sa vad eu dupa ce nasc cum raman cu dotarile.. desi presimt k or sa se topeasca imediat :)) mai tarziu da, o sa ma bucur ca o sa arat mai tanara :)) cand o sa fii gravida.... stai in pat :)) "bine" ai venit in clubul fibromialgiei, ca si eu am de multi ani, si abia vara asta mi s'a diagnosticat in grecia :)) de asta pe mine ma omoara mijlocul si soldurile de la burtica, apai cand o fi mai mare.. pff.. si stii cum e cu pastilele pt durere.. nada, nimic, zero... cica paracetamol.. mersi, mie nici cu nurofen forte nu imi trecea, decat cu diclofenac sodic injectabil, si ei ma iau cu paracetamol :)) dar am gasit niste pastilutze de plante la farmacie, ce merg si la gravide, Antalgin. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sarcina usoara, burtici!
andra, sa stii ca un san mare nu e o bucurie, te incurca de cele mai multe ori. |
|
| bereea wrote:andra, sa stii ca un san mare nu e o bucurie, te incurca de cele mai multe ori. Yeee! Ma bucur ca tine cineva si cu mine!! Chiar ca uneori ma incurca. Hainele nu-mi vin!! adica de cele mai muuulte ori imi vin in talie, dar nu ma cuprind la sani. Bereea..Multumesc pt "sustinere" |
|
| mie hainele imi sunt largi.. adica imi vin pe talie, si imi falfaie pe sani :)))))) |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:
andra, sa stii ca un san mare nu e o bucurie, te incurca de cele mai multe ori.
Asa e, asa e! Sanatate maxima si sarcina usoara tuturor gravidutelor! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| andra_p wrote:mie hainele imi sunt largi.. adica imi vin pe talie, si imi falfaie pe sani :))))))
stiu ce vrei sa spui si eu am un bust mic - dar a ramas la fel dupa primul bb . sper ca si dupa nr 2 sa ramana la fel adica sa nu scada. eu una nu ma plang caci asa pot sa dor pe burta si am vazut si ce probleme au fetele de calibru mare mare la ora de alaptat .
eu am deja contracti unele mai intense altele mai putin dar bb inca nu s-a intors asa ca sper sa se intoarca iainte de marele moment |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| shirel wrote:Multumesc mult draga!Daaa ai mare dreptate aceasta perioada este superba voi incerca sa profit din plin mai ales ca s-ar putea sa fie si ultima dar stii niciodata nu pot spune asta ,nu-i asa? Si tie draga mea nastere usoara si fiindca de mult am vrut sa-ti spun ai si tu si baietelul tau nume super frumoase din vechiul testament(nume care sunt foarte cunoscute la noi in Israel ). shirel multumesc, chiar ca a fost usoara, multumesc lui dumnezeu, si bebe nou are la fel beni(beniamin) si sotul daniel am intrat sa vad ce mai faceti si vad pe aici numai burtici frumoase, o sarcina cat mai usoara incontinuare si bebei sanatosi |
|
|