Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andra_p
Scris: Saturday, September 29, 2012 5:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
shirel, ms pt vorbele frumoase pupici am sa incerc sa reduc statul in picioare, si deja am vb cu mama, vine ea la 2 sapt sa imi faca curatenie aici yes
crystynam, ti se potriveste de minune burtica, f frumoase pozele cool
mi'am facut si eu poza la burtica, si m'am speriat putin.. pare cam mare pt 21 de sapt :)) dar probabil pt ca sunt eu mica... scratch

andra_p attached the following image(s):
222.jpg

oanamaria
Scris: Saturday, September 29, 2012 5:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Andra esti o graviduta superba si ai o burtica dulce-dulce!love
mmm00
Scris: Saturday, September 29, 2012 5:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
numai burticute frumoase! computerlove
felicitari shirel hearts
Nanny
Scris: Saturday, September 29, 2012 8:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Heeeei ce de burtici dragalase!

Aratati foarte bine dragelor...parca ati tine cura de slabire! As vrea si eu sa arat la fel de bine cand voi fi insarcinata..numai ca eu numai "miniona" nu sunt!uff Eu sunt "mare" de cand m-a facut mama ras si pe deasupra si "dotata"sic Nu mai cand ma gandesc ca pe langa burta trebuie sa mai car si niste sani destul de grei de cand ma stiu darmite atunci!hohot hohot Vai de spatele meu ( care apropo..nu stiu cum e sa NU ma doara!!! din cauza greutatii sanilor) Sa nu va puneti fetelor in viata voastra silicoane!hohot
Andra a crescut burtica, dar tu la fel de subtirica..cred ca asa ai sa ramai pana nasti! Ferice de tine!newclap newclap
Cristynam..la fel de dragalasa si fericita..ai sclipirea unei viitoare mamici!
Shirel..imi pare rau ca m-ai parasit,uff dar stai ca vin din urma!!Promit solemn! Sapt viitoare ..joi tre` sa merg la doctor sa ma "revada" sa vedem ce mai zice si pe 1-2 noiembrie..sa dea Dzeu sper sa "ma mut" si eu aici!
mmm00 ..vrem sa va vedem si pe voi 2!Cum mai e relatia cu "viitoarea soacra"?? dar viitorul tatic??
Sarcina usoara la toata lumea!
georgyana
Scris: Saturday, September 29, 2012 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Shirell wowww mamico sa fi sanatoasa si tu si bebele care vine ma bucur pt tine si o sarcina cat mai usoara !!!!iloveyou
andra_p
Scris: Saturday, September 29, 2012 9:37 PM
Nivel

ms fetele pupici da, pai, suntem numai frumoase pe aici love apropo, nanny, sper sa ai dreptate si sa ma mentin pana la sfarsit :)) desi nu m'as supara daca as avea inca vreo 2 kg in plus, p'acolo :)) apropo, cum o fi durerea aia de spate din cauza sanilor :)) pff, dulce durere =)) abia acum ce am ajuns si eu de la 70 la 80 la sutien, pot si eu zice ca ce am seamana a sani :)) ma bucur de ei cat ii mai am yes cu burtica si sanii o rezolvi tu, stai numai in pat thumright yes eu deja am dureri de spate din cauza burtii, nu vreau sa ma gandesc mai incolo :)) vad ca asta micu' imi ia de la fund ca sa puna pe el, macar se mai echilibra putin daca imi lasa fundul acolo unde era, dar acum ma trage toata burta in fatza sic
crystynam
Scris: Saturday, September 29, 2012 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/4/2012
Multam fetele:D Eu sunt si destul de inalta si de cand ma stiu la 1.74 mai mult de 55-57 kg nu am avut.Rade sotul de mine: u poti manca si un bou ca nu se prinde nici draqu de tine=)))))Si cam are dreptate, mananc...cat e ziua de lunga..nu ma abtin decat de la prajeli.In rest pap cam tot ce am chef.Cam sunt recunoscuta drept o mancacioasa printre prieteni si familie :)))M-a tinut grasul meu destul la regim 6 luni aproape fara carne:)) Acum, recuperam. Dar la 32 s nu am luat decat 7 kg si bebele meu e deja un grasan.
Zic si eu ca Shirel, sa dea Domnul sa aiba toate gravidutele asa sarcini usoare, fara dureri de nici un fel ,complicatii etc...pana acum:D
crystynam
Scris: Saturday, September 29, 2012 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/4/2012
Nanny in astfel de momente ma consider norocoasa ca nu am sanii mari:)))) Promit sa fiu ascultatoare si in viata mea sa nu imi pun silicoane.yes Si la ce complexata mai eram cand eram mica..am mai prins la minte intre timp si am invatat sa-mi iubesc corpul chiar daca nu e perfecthearts
ingerash
Scris: Sunday, September 30, 2012 8:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Shirel!!!!Felicitari iubita!Uite ce veste minunata afluyes yes yes yes yes computerlove iloveyou iloveyou iloveyou Sarcina usoara iubita!computerlove

Sarcina usoara gravidutelecomputerlove iloveyou ma bucur pentru voi si minunile din pantecele voastreangel coeur coeur coeur coeur
Nanny
Scris: Sunday, September 30, 2012 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Draga Andra si Cristynam... va rog eu sa nu va vina vreodata ideea sa va puneti silicoane!! Nu vreti sa stiti cum e sa te doara spatele incontinuu din cauza sanilor... nu deloc o durere"dulce" ( ANdra)si va zic doar masura de acum 100 cupa D!!, da` cand oi fi gravida??!!! Nu sunt singura care are dureri din cauza greutatii. Pe cine am intrebat, gagici dotate de la natura au aceleasi probleme. Ca sa nu mai zic cat de greu e sa gasesti un sutien ca lumea, cu forma draguta,care sa nu te taie pe umeri. Eu nu pot purta niciodata o rochie fara bretele trebuie sa am ceva care sa sustina bine rochia, nu pot merge nicicum fara sutien nici macar acasa. Am zis ca dupa ce voi avea copii imi voi face mamoplastie de reductie pt ca pt mine este un chin!! uff Iar daca auziti ca vrea careva sa-si puna silicoane trimiteti-o la mine..ca se va razgandi rapid!hohot
Bucurati-va si multumiti-I Celui de sus ca puteti manca oricat si ca nu va ingrasati! La mine nu merge asa...am slabit vreo 4 kg sper inca 4-5kg pana luna viitoare... cand sper ca voi "semna si eu condica aici"!sic
mmm00
Scris: Sunday, September 30, 2012 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/14/2012
uite-ne si pe noi nanny.
viitorul tatic e foarte grijuliu cu burtica si in ceea ce priveste alimentatia mea.imi face toate poftele si e fericit ca ii daruiesc un copil. despartirea asta ne-a facut sa ne iubim si mai mult,nu vreau sa fiu departe de el nici o zi.hearts
mama lui nu mai are ce sa faca.dupa ce a facut ditamai taraboiu, a sunat-o si pe mama mea si mai nu stiu cate, tot nu a reusit sa ne desparta. nu ma preocupa deloc persoana ei.guns

mmm00 attached the following image(s):
copy of sam_1558.jpg

andra_p
Scris: Sunday, September 30, 2012 10:33 PM
Nivel

nanny.. eu daca nu raman cu ceva sani dupa nastere, sigur imi pun silicoane din pacate. eu am cealalta problema, nu imi pot gasi si eu niste bluze decoltate, sau rochite fara bretele sau ceva, pt ca nu am ce baga in decolteu, sau nu are in ce sa se sustina corsetul.. si daca imi pun un decolteu, trebuie sa pun un sutien push up de ma dor sanii ca sa se vada ceva, si daca ma aplec, mi se vede sutienul si pana la burta chiar, pt ca.. nu am cu ce umple decolteul :)) dar nah, nu vreau ditamai sanii, insa vreau sa am CEVA... 70 cat aveam inainte... pff... era groaznic, am vazut fete de 16 ani cu sani de 4 ori mai mari k ai mei :)) vreau macar din alea mici, cat sa simt ca am ceva sani...
mmm00: un copil din cate am vazut, poate sa uneasca sau sa desparta, ma bucur k pe voi v'a unit, si parintii chiar nu conteaza f mult, macar unii de o parte sa fie de acord, ca sa aveti si ceva ajutor. si noi ne certam f des inainte, dar acum realizam ca exista lucruri mai importante decat toate maruntisurile de atunci...

btw.. asa arata uterul meu cand am contractii banghead vi s'a intamplat si voua?

andra_p attached the following image(s):
300920122558.jpg300920122562.jpg

mariana71
Scris: Sunday, September 30, 2012 10:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Shirel,felicitari mami pt burticutza 4 bounce bounce bounce bounce

Sarcine usoare viitoare mamicipupici pupici pupici
shirel
Scris: Sunday, September 30, 2012 11:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Andra tu stii ca si burta mea arata acuma ceva de genul asta binenteles nu este asa de mare ca a ta ,dar am niste dureri cum ar fi de ciclu si uterul cred ca mi se dilateaza deci exact la fel imi vad burta de sus cand ma uit la ea.Este ceva obisnuit ai sa vezi mai incolo cand sunt contractii mari si false cum ai sa te simti mai ales ca si bebele este mai greu si se misca si el .

Fetelor ,multumesc ,multumesc !!pupici pupici Eu am mai mari emotii decat ca la prima sarcina!hohot hohot

Nany ,hai ca m-ai facut curioasa( si eu sanii marii sic si sunt chiar mandra de ei cans tot ce-i in jurul meu este fals sic ).si acuma fiindca m-ai si facut curioasa hai ca te primim la gravidutze cu o poza fara sa fii gravidutza !sic (hai ca poate daca te arati pe aici vine barza si la tine repede sic )
Ania
Scris: Monday, October 1, 2012 2:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
shirel felicitarii pt bb pupici
andra nu ai burtica mare - am vazut eu burtici mari pt 21 sapt
noi am pregatit aproape tot pt bb acum mai trebuie sa se nasca Arya chitara
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.